NE PROPUSTITE PRVE IZBORE U 2008.GODINI

• Začetnik teme Začetnik teme FrE@k
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja necu glasati,jer sam odjavljen iz svih evidencija u Srbiji,no to nema veze.Ova informacija koju sam sada procitao je kljucni momenat sadasnje predizborne kampanje. Mislim da je posle ove vrlo skrivene i elegante podrske pred izbore sasvim jasno ko pobedjuje na izborima 2008.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika=aktuelno&sifra=8078126dbaf05578162e8f4a4d0e8983
Можеш мислити, ''почасни грађанин'' честитао рођус Тадићу. Одкако је Томица почео да прича о ЕУ и да негира васколике идеје о руској губернији господин ''почасни'' се одмах сетио рођуса. Е па не може то тако, има да изградимо и америчке и руске базе овде у Србији па ћемо опет испасти најпаметнији.

Svi na izbore pod obavezno! I ako imaš i ako nemaš za koga da glasaš. Jedan čovek jedan glas. Ne daj da tvoj glas iskoristi (zloupotrebi) neko drugi. Ja bih uveo grčki sistem da ko ne izađe na izbore ne može da izvadi pasoš... I još ponešto.
Je l`? Ja bih uveo sistem da ko ne dobije pasos i jos po nesto, ne mora da placa porez...demokratska prislila, nije nego....

Ну у лудулу на изборе! Моје је право да НЕ одобравам политику криминалаца, превараната и неморалних људи! Изласком на изборе и заокруживањем неког од њих ја бих управо учинио супротно!

Последица је такође и заокружити и самим тим "одобрити" нечију неморалност, поквареност, похлепност и усмереност-само-и-једино-на-себе! То је последица за коју је не желим одговорност! Више НЕ!

Postoji kolektivna i pojedinacna odgovornost. Obe moraju biti na visokom nivou, stim sto je kolektivna odgovornost vidljivija.

Na vlast treba da dolaze zasluzni gradjani i oni trebaju imati pravo glasa.... a ostali da vrse moralne pritiske na tu elitu...

Seljaku dati pravo da bira koju agrarnu politiku zeli da drzava sprovodi. Inzinjerima pravo da biraju kadar u ministarstvu nauke, primera radi.....

Можеш мислити, ''почасни грађанин'' честитао рођус Тадићу. Одкако је Томица почео да прича о ЕУ и да негира васколике идеје о руској губернији господин ''почасни'' се одмах сетио рођуса. Е па не може то тако, има да изградимо и америчке и руске базе овде у Србији па ћемо опет испасти најпаметнији.

Super...naraFski da ćemo da ispadnemo najpametniji kad i jesmo.:lol:8-)

ja ne propushtam izbore, izlazim sa crnim markerom da ispishem slovo "A" u krugu i na taj nachin prekrizhim ove gov.nare i "politiku" koju nam nude, svestan da je to beskoristan chin otpora jer cje nam vishe od pola naroda koje nema elementarno samoposhtovanje 'zaokruzhiti' sudbinu na izborima.
razlika cje biti samo izmedju soft-core il hard-core ka.ranja.

Da li izlazis na izbore?

Izbori su vreme kada biras ko ce donositi odluke u tvoje ime.

Ukoliko se jos nisi odlucio/la za koga ces glasati mozes da posetis web glasac na adresi www.webglasac.org i za dva minuta ces saznati koji kandidat najvise odgovara tvojim vrednostima.

Не излазим на изборе. И тачка.!!!

Баш ћу да слушам шта ми намеће Соња Лихт.

www.webglasac.org

uzgred, ova pitanja su formirana za idiote.

Veća autonomija Vojvodine doprinosi boljoj ekonomskoj i socijalnoj stabilnosti Srbije.
da, ali ako je ne dash chanku. a potvrdan odgovor cje ti upisati plus kod LDP opcije.
Nevladine organizacije rade protiv interesa države Srbije.
ne sve, samo one koje nisu nevladine u smislu da ih finansiraju vlade drugih drzhava. ali potvrdan odgovor te opet usmerava na LDP.

i tako dalje.

Back