Ne-prijateljica :3

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam losa iskustva sa zenama, imam jedno prekinuto zensko prijateljstvo, razlog je taj sto mi se smucilo da slusam pod*ebavanja i vecito neki sarkazam. Samo sam se okrenula i otisla, bez nekih burnih svadja i drame.
Dok sa muskim prijateljima sam imala neprijatnih iskustava, gde sam ostala zatecena i u suzama se pitala se stakojikurac!

Nemam losa iskustva sa zenama, imam jedno prekinuto zensko prijateljstvo, razlog je taj sto mi se smucilo da slusam pod*ebavanja i vecito neki sarkazam. Samo sam se okrenula i otisla, bez nekih burnih svadja i drame.
Dok sa muskim prijateljima sam imala neprijatnih iskustava, gde sam ostala zatecena i u suzama se pitala se stakojikurac!

Znaci samo sa muskarcima losa iskustva....tuga... :sad2:

Ovo je, na žalost moram da konstatujem, vrlo adekvatna tema za podforum.
Koji su vaši primeri kada su prijatelji (prijateljice) ispale totalne qčke prema vama, bilo da je to razlog da se više niste družile/viđale, ili je samo crna mrlja u prijateljstvu...
Šta je glavni krivac, konkretna situacija, njena neka osobina, vaša osobina, da li ste vi krivi? Da li vas ljudi često doživljavaju kao nekoga koga mogu da zavrću do sutra? Ili mislite da ste u kategoriji poštovanijih među ljudima koje poznajete?
Da li vas je vređalo njihovo ponašanje ili činjenica da ste im poklonili poverenje, možda? Ili ih, nedajbože, voleli? Da li imate primere ljudi koje ste voleli a sada ste svesni da oni vas nisu? Ovde možete i o bivšima ako hoćete :rumenko:
Da li i koliko imate prijatelja uopšte?

Da li ima nekog ko će priznati obrnuto?

Ukratko, tema je o lažnim prijateljima koji su vas povredili/uvredili i načinima na koje su to izveli.
kad citam forumase uvek pomislim kako ja zapravo nemam prijatelje
onda malo razmisljam konkretno pa pomislim da ipak imam,al sta znam,ta klasifikacija vise nije tako bitna,ono kenjanje na prste jedne ruke ih mozes izbrojati kako to mene nervira,pa kao onda jedan realista ovde ubedjuje nekog romantika da on NE MOZE da ima vise od 2 max 3 prijatelja,to ostalo su drugari i poznanici
koga je briga
imam dve crne mrlje,zbog kojih sam provela vise besanih noci,jer prosto nisam razumela njihov postupak ,pitala sam se zasto i kako,i sta sam uradila da to izazovem
medjutim sad mislim da su one u jednom momentu postale debili i da je to razlog,i sad sam ok s tim
da,bas sam ih volela obe,jedna mi je cak rodjaka,ali sad me cisto zabole ona stvar i za jednu i za drugu,jednu sam cak i fiknula iz prijatelja,jer necu da se foliram
a da li sam ja bila lazni prijatelj,verovatno jesam,nisu mi jos nista javili

Back