Ne-prijateljica :3

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Ovo je, na žalost moram da konstatujem, vrlo adekvatna tema za podforum.
Koji su vaši primeri kada su prijatelji (prijateljice) ispale totalne qčke prema vama, bilo da je to razlog da se više niste družile/viđale, ili je samo crna mrlja u prijateljstvu...
Šta je glavni krivac, konkretna situacija, njena neka osobina, vaša osobina, da li ste vi krivi? Da li vas ljudi često doživljavaju kao nekoga koga mogu da zavrću do sutra? Ili mislite da ste u kategoriji poštovanijih među ljudima koje poznajete?
Da li vas je vređalo njihovo ponašanje ili činjenica da ste im poklonili poverenje, možda? Ili ih, nedajbože, voleli? Da li imate primere ljudi koje ste voleli a sada ste svesni da oni vas nisu? Ovde možete i o bivšima ako hoćete :rumenko:
Da li i koliko imate prijatelja uopšte?

Da li ima nekog ko će priznati obrnuto?

Ukratko, tema je o lažnim prijateljima koji su vas povredili/uvredili i načinima na koje su to izveli.

od zena me nista ne iznenadjuje tako da me nikad nista i ne uvredi
ponekad nivo gluposti zacudi ali brzo prevazdijem
sta god da im poveris treba da krenes u startu s predznanjem da si se zayebo i onda si miran ma sta bude

Koji su vaši primeri kada su prijatelji (prijateljice) ispale totalne qčke prema vama, bilo da je to razlog da se više niste družile/viđale, ili je samo crna mrlja u prijateljstvu...
Šta je glavni krivac, konkretna situacija, njena neka osobina, vaša osobina, da li ste vi krivi? Da li vas ljudi često doživljavaju kao nekoga koga mogu da zavrću do sutra? Ili mislite da ste u kategoriji poštovanijih među ljudima koje poznajete?
Da li vas je vređalo njihovo ponašanje ili činjenica da ste im poklonili poverenje, možda? Ili ih, nedajbože, voleli? Da li imate primere ljudi koje ste voleli a sada ste svesni da oni vas nisu? Ovde možete i o bivšima ako hoćete :rumenko:

Ukratko, tema je o lažnim prijateljima koji su vas povredili/uvredili i načinima na koje su to izveli.

Ne smatram da je neko duzan da se druzi sa mnom i cak dugogodisnji prijatelji imaju pravo da prekinu odnos sa mnom kada god to pozele, ali i ja zadrzavam isto pravo, a kako kod mnogih nije tako i kako su zene narocito osetljive na otkazivanje druzenja rekao bih da ste razmazenije od nas muskaraca.

Nemoj se cuditi ako dodje do izdaje prijatelja i to je savrseno normalna stvar danas. Zato ja i kazem da prijatelji ne postoje vec poslovni saradnici.
Sve se svodi na neki interes uvek i svuda, a ako doticni izostane stvari se menjaju.
Izdaju smatram kada te neko proda za 2 pare i odsustvo moralnih i ljudskih kvaliteta, ali to se vidi od starta.

Prekinula sam dva prijateljstva.
Jedno spontano jer je ona bila od onih koji kada su uvezi ne vide nikog drugog osim partnera, zaborave ti broj, zaborave da se jave, ne cuju kada ti zoves... Cim veza prooadne i treba rame za plakanje- vaskrsne prijateljstvo. Imas razumevanja jednom, drugi put, treci... posle izgubite nit, izgubite prisnost. Ni je to ljutnja na nju nego izandjao odnos.
A jedno prijateljstvo me je razocaralo. Ne mogu da predjem preko izdaje i to sam joj rekla kada je insistirala da izgladimo odnos. Sada smo na"Cao! Kako si?" u prolazu. Ispricala je nesto sto je moglo doci do mog deteta i rasiriti se u njegovom drustvu a tada je bio mali i smatrala sam preosetljiv da se time opterecuje. Od nekoga ko je psiholog i ko se ponasao naizgled prijateljski ocekivala sam vise razumevanja i diskrecije.
Ispala sam i ja losa prema jednoj drugarici. Pocela je da me gusi, imitira, da se posesivno postavlja. Morala sam se distancirati na grub nacin jer drugacije nije moglo. Sada samo opet u odlicnim odnosima. I sama je priznala da joj je taj period puberteta tesko pao i da zna da je tada preterivala. Jako smo bliske i obozavam je.
Uopsteno gledano, imala sam srece sa prijateljima. Imam divne ljude oko sebe i mnogo ih volim:heart:

Možda dva puta, i oba puta su bile u pitanju device :think:
Čak na isti način, kur.vanjski, nisu našle za shodno da iznesu koji problem imaju, a oba puta je bila njihova posesivnost, i oba puta je bio nezreo ispad.
I sa obe sam završila, možemo se videti, popiti kafu, sve ok, al ništa više dublje, nemam ja vremena za te igre, niti me zanimaju.

nemam takva iskustva
nije ni cudo kad za prijatelje smatram dve osobe od rodjenja

Takodje.
I inace, pravih prijatelja je malo, ako ih uopste ima.
Ja sam uvek uzdrzana, sumnjicava, ne poklanjam poverenje lako, nemam neka posebna ocekivanja od ljudi oko mene, samim tim nema ni razocarenja.
Tj, ako je i bilo, nije bilo ni veliko ni bitno, cim ne mogu da se setim.
Ljudi su takvi kakvi su. Racunajuci tu i mene.
Mozda sam ja razocarala nekoga a to i ne znam.

Mogu se zajjebati samo oni, koji misle da im je svaki poznanik prijatelj.
Prijatelja imas jednog...ako imas puno srece mozda dva ili tri, to je plafon. Ostalo su poznanici za ubijanje dosade, pijancenje, kotlice, pecenja, rostilje i te pizdarije. Ko je naivan - taj ce se kad tad iznenaditi i razocarati.

Ne volim previse ljude inace.

ni ja nemam takva iskustva.
ali je generalno volim ljude, i ne ocekujem od njih previse.
otkud znam.

...evo odličan primer za temu je tu... pa mogu dotvorim dušu...:)

kažem joj ja lepo: koto, daj malo.:rumenko:
-ne!

ali koto, 'ajd da ššmšššmmm...
-ne!!

koto, dodji da ti mmmmrššvvtrrrššš...
-ne!!!

...pa mislim, kako bre da se družimo...:cry:

pa, ja ne dozivljavam nesto to tako dramaticno, kao prijateljica, lazna prijateljica, ne- prijateljica
mislim, ljudi se druze, pa prestanu zbog manjeg, ili veceg razloga...zene narocito
nemam ja tako te teske rastanke sa prijateljicama
u realu nijedan ja mislim
ovde neke postepene...lagano hladjenje odnosa zbog ovog, ili onog
inace, imam dosta bliskih, bas, bas bliskih prijateljica, volim ih kao sestre (koju sma uvek zelela da imam, a nemam) i s akojima bas sve mogu da podelim
sa druge strane, nemam takve muske drugare, to mi je malo zao

- - - - - - - - - -

...evo odličan primer za temu je tu... pa mogu dotvorim dušu...:)

kažem joj ja lepo: koto, daj malo.:rumenko:
-ne!

ali koto, 'ajd da ššmšššmmm...
-ne!!

koto, dodji da ti mmmmrššvvtrrrššš...
-ne!!!

...pa mislim, kako bre da se družimo...:cry:

hahah
pa, nisi joj rekao onako kako ona to voli :malav:

Prekinula sam dva prijateljstva.
Jedno spontano jer je ona bila od onih koji kada su uvezi ne vide nikog drugog osim partnera, zaborave ti broj, zaborave da se jave, ne cuju kada ti zoves... Cim veza prooadne i treba rame za plakanje- vaskrsne prijateljstvo. Imas razumevanja jednom, drugi put, treci... posle izgubite nit, izgubite prisnost. Ni je to ljutnja na nju nego izandjao odnos.
A jedno prijateljstvo me je razocaralo. Ne mogu da predjem preko izdaje i to sam joj rekla kada je insistirala da izgladimo odnos. Sada smo na"Cao! Kako si?" u prolazu. Ispricala je nesto sto je moglo doci do mog deteta i rasiriti se u njegovom drustvu a tada je bio mali i smatrala sam preosetljiv da se time opterecuje. Od nekoga ko je psiholog i ko se ponasao naizgled prijateljski ocekivala sam vise razumevanja i diskrecije.
Ispala sam i ja losa prema jednoj drugarici. Pocela je da me gusi, imitira, da se posesivno postavlja. Morala sam se distancirati na grub nacin jer drugacije nije moglo. Sada samo opet u odlicnim odnosima. I sama je priznala da joj je taj period puberteta tesko pao i da zna da je tada preterivala. Jako smo bliske i obozavam je.
Uopsteno gledano, imala sam srece sa prijateljima. Imam divne ljude oko sebe i mnogo ih volim:heart:

i ja sam se posvadjao sa jednom natasom kad sam imao 9 godina, taj period djetinjstva joj je tesko pao, sama je priznala!

Desilo mi se par puta i to kad su se neki naši interesi poklopili.

Jednom me je "prijatelj" izdao, jednom prijateljica.
Kad treba da se gleda sopstvena guzzica, onda ima ljudi koji znaju da zasvinje prijateljstvo.

Back