NE postoji elektricitet u baterijama

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Ukratko sam preveo i sumirao, (s tim uzmite u obzir moguća brkanja pojmova elektricitet/električna struja/el. energija/sila/, mada sve je to isto).

Video otkriva da je laž da su baterije punjene elektricitetom. Obična su mešavina metala.
Za takve "naelektrisane" baterije vam naplaćuju ogroman novac!
Ali što je još gore - dizajnirane su da crpe energiju zemljinog elektromagnetnog omotača i ljudi !!
Na šta ukazuje i zvanični dijagram gde zadnjih godina (usled pojačane upotrebe baterija telefona) došlo je do ogromnog pada jačine
zemljinog polja energije, odnosno životne sile, koja se nalazi i u svakom živom biću, polarizovano.
Počevši od recimo drveta koje prirodno raste jer je polarizovano, sadrži jednu tačku prazine koja određuje rast, slično razvoju semena i ćelija.
Na tom principu funkcioniše i baterija, uz to što je u njoj ugrađena zamka za krađu životne energije !!!
koja kad se aktivira neki električni uređaj, hvata polje životne sile, zatvara ga u naizmenični kružni tok, dve metalne struje.

Životna sila je elektricitet, koji se prirodno nalazi u omotaču polarizovanih živih bića.
Električna energija, struja, se ne proizvodi, već davi i cedi životna sila, potiskuje u metale prozivodeći dva od jedan, deleći, kreirajući polaritete.
Ne postoji elektricitet u baterijama, već je to zamka za strujno kolo, u kome zatvorena živa sila pokušava da se ujedini ponovo,
bežeći od polariteta - krvari, i ta izvučena krv se naziva eliktrična energija.
Elektricitet ne teče kroz metale (baterija=metal), već oko njih. Metali nisu dobri provodnici, oni su barijere životnoj sili.
Pokušajte da dodirnete drvo i nećete osetiti ništa, a ako bi dodirnuli metalno strujno kolo, bili bi životno ugroženi.

Bazna energija je nepolarizovana, i ona je u nedostatku.
Pretvarač bazne energije u životnu energiju je voda. Voda je savršena smeša energija.
Voda je savršeni produkt nepolarizovane životne sile, energije. Zato je bitna tajnim vladarima.
Oblaci sadrže vodu, Hemtragovi se prskaju da bi se vodom kondezovani oblaci neutralisali, iz polutečnih pretvorili u gasovita stanja.
pri čemu sagoreva životna sila.
Elite znaju da pod pritiskom kupolasti svod silazi dole i da će ljudska svest biti proširena, ali ne mogu da prskaju, oblake koji su sve niže.
Slično i HAARP električna polja koja deluju samo na visini većoj od 200 metara.
Kao i tornjevi za telekomunikacije, koji olako dobijaju dozvole širom sveta i niko ne istražuje njihovu ulogu u izazivanju brojnih bolesti,
usled narušavanja celovitosti integriteta organizma i krađe životne sile ljudi.
Ujedno služe da blokiraju silazak životne energije sa neba i oblaka (odnosno carstva nebeskog).

Uglavnom baterije u mobilnim telefonima izazivaju najveću štetu životnoj energiji ljudi.
NE postoji Električna energija, samo reciklirana proizvodnja životne energije, odnosno Mrtva energija.
Svaki ljudski organizam je sastavljen od omotača vode koji drži životnu energiju ispod.
Moguće spasenje od ovog, je da se opkolite sa vodom. Napunite flaše i bokale vode i držite ih u svom domu oko sebe.
Što više vode okolo - zračenje elektronskih uređaja i taj polaritet koji Vas čini baterijom će opasti.
Ne trudite se da se borite protiv njih (tajnih vladajućih elita), jer svaka borba izaziva polaritete.
Već svaki dan napunite jednu flašu vode više. To vas neće zaštititi u potpunosti i revitalizovati,
niti ima isti efekat kao da živite u šumi okruženi drvećem što je isto jedno od rešenja,
ali ta voda će redukovati značajno štetan uticaj električnih uređaja i zaštititi oticanje vaše životne energije.

A gde se ovde tvrdi da uređaji rade na vodni pogon.?! Naprotiv, zato se električni tornjevi ne grade pod vodom. Jer voda urušava taj lažni električni sistem.
A prirodni svakako imamo i mi i sve živo na zemlji.

pročitajte i odgledajte video pažljivije..

Tema je o štetnosti baterija..

Ukratko sam preveo i sumirao, (s tim uzmite u obzir moguća brkanja pojmova elektricitet/električna struja/el. energija/sila/, mada sve je to isto).

Video otkriva da je laž da su baterije punjene elektricitetom. Obična su mešavina metala.
Za takve "naelektrisane" baterije vam naplaćuju ogroman novac!
Ali što je još gore - dizajnirane su da crpe energiju zemljinog elektromagnetnog omotača i ljudi !!
Na šta ukazuje i zvanični dijagram gde zadnjih godina (usled pojačane upotrebe baterija telefona) došlo je do ogromnog pada jačine
zemljinog polja energije, odnosno životne sile, koja se nalazi i u svakom živom biću, polarizovano.
Počevši od recimo drveta koje prirodno raste jer je polarizovano, sadrži jednu tačku prazine koja određuje rast, slično razvoju semena i ćelija.
Na tom principu funkcioniše i baterija, uz to što je u njoj ugrađena zamka za krađu životne energije !!!
koja kad se aktivira neki električni uređaj, hvata polje životne sile, zatvara ga u naizmenični kružni tok, dve metalne struje.

Životna sila je elektricitet, koji se prirodno nalazi u omotaču polarizovanih živih bića.
Električna energija, struja, se ne proizvodi, već davi i cedi životna sila, potiskuje u metale prozivodeći dva od jedan, deleći, kreirajući polaritete.
Ne postoji elektricitet u baterijama, već je to zamka za strujno kolo, u kome zatvorena živa sila pokušava da se ujedini ponovo,
bežeći od polariteta - krvari, i ta izvučena krv se naziva eliktrična energija.
Elektricitet ne teče kroz metale (baterija=metal), već oko njih. Metali nisu dobri provodnici, oni su barijere životnoj sili.
Pokušajte da dodirnete drvo i nećete osetiti ništa, a ako bi dodirnuli metalno strujno kolo, bili bi životno ugroženi.

Bazna energija je nepolarizovana, i ona je u nedostatku.
Pretvarač bazne energije u životnu energiju je voda. Voda je savršena smeša energija.
Voda je savršeni produkt nepolarizovane životne sile, energije. Zato je bitna tajnim vladarima.
Oblaci sadrže vodu, Hemtragovi se prskaju da bi se vodom kondezovani oblaci neutralisali, iz polutečnih pretvorili u gasovita stanja.
pri čemu sagoreva životna sila.
Elite znaju da pod pritiskom kupolasti svod silazi dole i da će ljudska svest biti proširena, ali ne mogu da prskaju, oblake koji su sve niže.
Slično i HAARP električna polja koja deluju samo na visini većoj od 200 metara.
Kao i tornjevi za telekomunikacije, koji olako dobijaju dozvole širom sveta i niko ne istražuje njihovu ulogu u izazivanju brojnih bolesti,
usled narušavanja celovitosti integriteta organizma i krađe životne sile ljudi.
Ujedno služe da blokiraju silazak životne energije sa neba i oblaka (odnosno carstva nebeskog).

Uglavnom baterije u mobilnim telefonima izazivaju najveću štetu životnoj energiji ljudi.
NE postoji Električna energija, samo reciklirana proizvodnja životne energije, odnosno Mrtva energija.
Svaki ljudski organizam je sastavljen od omotača vode koji drži životnu energiju ispod.
Moguće spasenje od ovog, je da se opkolite sa vodom. Napunite flaše i bokale vode i držite ih u svom domu oko sebe.
Što više vode okolo - zračenje elektronskih uređaja i taj polaritet koji Vas čini baterijom će opasti.
Ne trudite se da se borite protiv njih (tajnih vladajućih elita), jer svaka borba izaziva polaritete.
Već svaki dan napunite jednu flašu vode više. To vas neće zaštititi u potpunosti i revitalizovati,
niti ima isti efekat kao da živite u šumi okruženi drvećem što je isto jedno od rešenja,
ali ta voda će redukovati značajno štetan uticaj električnih uređaja i zaštititi oticanje vaše životne energije.

:hahaha:

Električni sistemski baterijski botovi u službi elektronske elite ...

očigledno nemate smisaoni kontrargument ovoj tvrdnji.

vaš robotski program nije apdejtovan i dosegao je limit samospoznaje.
pa pravite šizoidne smajli reakcije.

I meni je jedino ostalo da konstatujem pobedu, i pozovem na masovno uništenje baterija!
i svih električnih naprava i sistema koji se hrane ljudskom energijom!

Kako drugačije nego još jedna zavera :lol:

Očigledno nemaš ni osnovno znanje

Tvoj program ima virus, jadna žrtva još jedne nakaradne sekte.

I meni je jedino ostalo da konstatujem pobedu, i pozovem na masovno uništenje baterija!

Počni od svojih uređaja da ljudi više ne gledaju tvoje baljezgarije.

Pominjao sam skoro primer duhova koji ne mogu da se javljaju danas kao sto ih je bilo ranije, a zbog silnih kablova koji su svuda i elektriciteta. Duhovi kao duhovi su sekundarni, vestacka zracenja ometaju i blokiraju spajanje sa visim ravnima.

To je jedan od razloga zasto se i meditira van naseljenih podrucja koja su energetski ostala koliko toliko cista.

Pominjao sam skoro primer duhova koji ne mogu da se javljaju danas kao sto ih je bilo ranije, a zbog silnih kablova koji su svuda i elektriciteta. Duhovi kao duhovi su sekundarni, vestacka zracenja ometaju i blokiraju spajanje sa visim ravnima.

To je jedan od razloga zasto se i meditira van naseljenih podrucja koja su energetski ostala koliko toliko cista.

Kakvi duhovi. Kasper i društvo :eek: Misliš čaršafi duhovi iz crtanih i iz filmova?

Matrix film hoće reći da ljude koriste kao radnu snagu robovsku i koristimo naprimer baterije i plačamo a svuda oko nas je besplatna energija. Ali pohlepni elitonje hoće sve da naplate
i crpe iz čovjeka svu pozitivnu energiju, a negativnu energiju šire. Hoće da skupe sebi blaga što više kao faraoni da ih ponesu u vječni grob. Uživaju na račun običnih ljudi. A svijet je dat čovjeku da sve bude besplatno, sunce, voda, zrak, hrana, sve. Sve su oni to nekako uradili da prodaju. Nema robota. Ljudi rade kao roboti bez smisla navijeni a sve u cilju da se oduzme vrijeme da nemaju vremena bolje se upoznati sa Božijom voljom. Tako da večina nema vremena od posla i zabave da uzme čitati bibliju. Đavo time upravlja. Ali Bog neka to riješi. I riješi će.

- - - - - - - - - -

Da si se lepo rodio tamo 1300 i neke kada su duhovi cesce dolazili znao bi kakvi duhovi. Ali neeee... ti se rodio u doba mobilnih telefona zbog kojih duhovi ne mogu da nas obilaze i sada ne znas kakvi duhovi...

Mi smo u doba zombija sa pametnim telefonima :sad2::) Znači duhovi se boje kablova. Ubiće ih struja :mrgreen:

Ne proizvodi elektricitet. elektricitet se ne proizvodi,
već otima životno energetsko biopolje ljudi i zarobljava unutar polarizovanih metala, simulirajući proces proizvodnje energije.
Pri tome taj elektricitet ne protiče kroz metal, već oko metala. Samo ljudi, drveće sadrže tu istu energiju koja prolazi kroz njih, a ne okolo.

Inače nije lepo to što mi se brišu poruke i slike sa ove teme. Jadno od onog ko je prijavio ili svojevoljno izbrisao.
Ljudi sad neće videti da su NY tornjevi bili dva baterijska polariteta + i -, povezani sa masonerijskim simboikzmom i zastavom jedne države, Njihovim rušenjem izvučena je energija ogromne većina sveta.

Ljudi jesu i bukvalno baterije. Matriks to ne samo simbolički ukazuje.
Kao i Morfeus / Dreamer vam ukazuje istu stvar.

Duhovi kad ako ponekad silaze, to biva obično noću. Danju ne, zbog veće koičine uključenih el uređaja.
I ja na forumu pišem češće noću jer tako lakše kanališem poruke dobrih duhova, u lucidnom stanju sna.

Znaci duhovima ne smeta ukljucen racunar?
Imas li spisak elektricnih uredjaja koji bi trebalo da budu iskljuceni ukoliko zelim da mi svrati neki duh?

I koja je to manja kolicina ukljucenih elektricnih uredjaja nocu? Osim svetla kapiram da je sve ostalo isto kao i preko dana... i eventualno televizora, ali sam ubedjen da je mnogima televizor nocu "ukljuceniji" nego preko dana...
Ipak mislim da postoje pozeljni i nepozeljni elektricni uredjaji... Ako bi mogao to da mi nekako sastavis bio bih ti bas zahvalan...

Znam da ne vole mobilne telefone i evo sada sijalice...
Racunari su im OK...
Dalje?

Ljudi jesu i bukvalno baterije. Matriks to ne samo simbolički ukazuje.
Kao i Morfeus / Dreamer vam ukazuje istu stvar.

Duhovi kad ako ponekad silaze, to biva obično noću. Danju ne, zbog veće koičine uključenih el uređaja.
I ja na forumu pišem češće noću jer tako lakše kanališem poruke dobrih duhova, u lucidnom stanju sna.

Kako se ne plaše ulične rasvete?

Nije problem u vrsti električnih uređaja već u količini i gustini elektormagnertnih talasa. Što je manja ukupna aktivnost, veće su šanse za restoraciju prirodne harmonije i veze sa nebom i duhovima verovatno.
Nisam još gledao ovaj najnoviji rimejk Ghostbustersa, (mislim da ima i neka serija) Kad to uradim daću vam preciznije informacije.

Dotle pogledajte ovaj video , gde se između ostalog priča o Lilly waves ( 5 minut).
Lilijevi talasi, koj se emituju na oko 60Hz, na kojima većinom rade električni uređaji i struji priključci. Emituju se kao ultrasonični talasi uz sistem napajanja električnom energijom. Postoje crne kutije u elektro-kompanijama koji upravljaju time.
Delujući na beta frekvencije moždanih talasa ljudi, ubacujući razna osećanja. .strah, bes ljutnju i razne misli kontrole uma.
(Možda su i one Lili prodavnice neki emisioni centri ovih talasa).
Uveče kad se gase televizori, računari. telefoni i slična tehnika, u gradskim naseljenim sredinama, čovek lakše dolazi do svojih misli, a ne emitovanih.
Ovo je možda više za onu drugu moju temu o kontroli uma televizorom.

Bežični ruteri se inače nalaze na vrhu top liste potrošača struje među električnim uređajima.
Što može biti i jedan od indikatora da se uz njih švercuje još nešto opasnije.

Back