Ne pamti mi nedavno korišćenje smajlije

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Ranije, kada sam koristio smajlije, pamtio je bar 15 njih koje bih iznova koristio. Sada koristim stop puta isti smajl i uopšte se ne javlja u preporučene ili kako se to već kategorizuje ovde. Je li to neki problem do foruma ili je kod mene neki problem?

Screenshot_2.png

Vidiš da ne radi za indigo, dlugomira i meni. :D
Ima nešto kad ostaviš otvorenu pretragu kad su i smajliji u znaku pitanja... kao-potražiš smajli svojeručno, i izađeš onako-posle smajlije ne dobijaš kao obično, ali ne, nije se forum urotio prtiv tebe-samo postoje on i off opcije koje vremenom postanu boza-limunada, ali u početku su pravi horor.

Poslednja izmena:
Ima nešto kad ostaviš otvorenu pretragu da su i smajliji u znaku pitanja... kao-potražiš smajli svojeručno, i izađeš onako-posle smajlije ne dobijaš kao obično, ali ne, nije se forum urotio prtiv tebe-samo postoje on i off opcije koje vremenom postanu boza-limunada, ali u početku su pravi horor.
Svojeručno naravno da radi. Koristeći pretragu, naravno da radi. Ali nakon što koristim taj smajli, već za sledeći post nije u nedavno korišćene. Nema ga. Nema ništa. Koliko god puta kliknuo. To se dešava od pre mesec dana, možda. Nije mi palo na pamet da postavim pitanje, ali kako me pomalo iritira, reko, ajd da pitam. A tab me zeza.

Sad Cry GIF

Ne, imam i jedno i drugo iskustvo pa računam da postoji nešto što ne radimo dobro.
Nekad ukucam tipa:mad, i dobijem smajli, i posle toga ako ne uradim nešto,i zato nemam istorijat.
Ne znam. Pregledao sam podešavanja naloga i ne postoji takva opcija. Zapravo, nikada nije ni postojala. Meni je ovo nov problem.

Back