Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Zasto nekad ne osetim slano pa solim drugikma je preslano a meni tek malo slano i da napomenem da nisam pusac posto sam cuo da to ima neke veze/...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navika i to bolesna..da sve treba biti slatko-slano onda bi se verovatno sadilo sa solju i secerom
Од времена кад је живот ,,измилео" из воде постао је океан сланији, осим тога је салинитет, рецимо, морских риба нижи него салинитет океана( океани до 3%, течни део риба и мекушаца испод 1%). Цео развој људи није имао везе са сољу све до недавно. Уосталом Германи и Словени су сасвим успешно ратовали са Римом и Византијом, иако нису знали за со, за разлику од римско византијских ,,осољених" војника. Или пример Америчких Индијанаца у Северној Америци и Индиоса на Југу.Život je nastao u slanoj vodi, dakle niko ne mož' da me ubedi da je so štetna...![]()
![]()
Од времена кад је живот ,,измилео" из воде постао је океан сланији, осим тога је салинитет, рецимо, морских риба нижи него салинитет океана( океани до 3%, течни део риба и мекушаца испод 1%). Цео развој људи није имао везе са сољу све до недавно. Уосталом Германи и Словени су сасвим успешно ратовали са Римом и Византијом, иако нису знали за со, за разлику од римско византијских ,,осољених" војника. Или пример Америчких Индијанаца у Северној Америци и Индиоса на Југу.
Još samo да си shvatio, pa nek ide život...E hvala ti ko bratu na ovom predavanju.![]()
Život je nastao u slanoj vodi, dakle niko ne mož' da me ubedi da je so štetna...![]()
![]()
Zasto nekad ne osetim slano pa solim drugikma je preslano a meni tek malo slano i da napomenem da nisam pusac posto sam cuo da to ima neke veze/...
Ето како теби мало треба за срећу!Svi koji su moju izjavu o životu i slanoj vodi s'vatili ozbiljno, mogu odmah da skoče u tu istu slanu vodu...![]()
Ај, нек ти буде.
BEZ SOLI JE DUŠA SUVA, K'A i MASLINA BEZ ULJA!
![]()
Ne nepijem nikakve lekove i nisam imao nikakve povrede.....jedem noramlno i imam 23 godKoristis li neke lekove? I to moze da bude jedan od razloga....
Jao ja reko da smo na zdravlju a ne na humoruSvi koji su moju izjavu o životu i slanoj vodi s'vatili ozbiljno, mogu odmah da skoče u tu istu slanu vodu...![]()
Ne nepijem nikakve lekove i nisam imao nikakve povrede.....jedem noramlno i imam 23 god
Jao ja reko da smo na zdravlju a ne na humoru![]()
Ne nepijem nikakve lekove i nisam imao nikakve povrede.....jedem noramlno i imam 23 god