- Poruka
- 49.289
Ускоро неће моћи ништа да тражи, биће опремљени камерама.a ako policajac sam traži ?
da mu dam ili da mu ne dam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ускоро неће моћи ништа да тражи, биће опремљени камерама.a ako policajac sam traži ?
da mu dam ili da mu ne dam?
Volela bih da je tako.Ускоро неће моћи ништа да тражи, биће опремљени камерама.
Mito mogu da uzimaju SAMO politicari i kraj price.Muškarac uhapšen zbog pokušaja podmićivanja saobraćajca.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su M.P. (35) iz Arilja zbog sumnje da je izvršio krivično delo davanja mita. Hapšenje je sprovedeno po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.
Pogledajte prilog 1578368
M.P. je osumnjičen da je u okolini Požege pokušao da podmiti saobraćajnog policajca kako bi izbegao kaznu za saobraćajni prekršaj. Naime, prilikom kontrole saobraćaja, M.P., koji je upravljao vozilom marke "Škoda", ponudio je novac policajcu da ne sačini zapisnik o prekršaju koji je počinio.
Nakon pokušaja podmićivanja, osumnjičeni je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova. Protiv njega će biti podneta krivična prijava i biće priveden nadležnom tužilaštvu.
Ovaj slučaj predstavlja još jedan primer odlučne borbe protiv korupcije u saobraćaju, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da se pridržavaju zakona i izbegavaju ovakve radnje koje narušavaju integritet državnih službenika.
Kazne su drakonske
Kazne za pokušaj ili izvršenje krivičnog dela davanja mita saobraćajnom policajcu mogu biti ozbiljne i razlikuju se u zavisnosti od zakonodavstva zemlje. U Srbiji, na primer, Zakon o sprečavanju korupcije propisuje zatvorsku kaznu od jedne do osam godina za ovo krivično delo. Osim toga, učesnik u koruptivnom činu može biti kažnjen novčanom kaznom ili gubitkom prava na obavljanje određenih poslova.
SD
Ко нема пара, нека не дивља, нека веже појас, нека упали светла, пропусти пешаке... Шта му се може замерити?Ako je policajac ok da shvati trenutnu moju situaciju , on će razumeti da ja nemam para ni za mito pa ni za kaznu .
Можда, али у другим областима.Volela bih da je tako.
Ali miš uvek nađe rupu u siru
kao što stanovnik istočne evrope uvek nađe načina da prevesla zakon
Nikad im nista nism ni nudio, ne secam se ni zadnji put kad su me zaustavili....sigurno 2013 jos.Не нудити саобраћајцима ништа, јер ће бити опремљени камерама. На енглеском се то зове bodycam или слично.
Мера је ради њихове сопствене безбедности... разан народ постоји.
А такође и за суд, где неки од публике умеју да се жале на све по списку... само што се то није догодило.
A sta ce ti svetla kad to retko ko pali, cak ni panduri ne zaustavljaju zbog te gluposti.Ко нема пара, нека не дивља, нека веже појас, нека упали светла, пропусти пешаке... Шта му се може замерити?
Возачка дозвола није на списку обавезних права.
Osim kad im treba mito,od 6 svetala jedno mi ne radi i on krece s dokumentima da se opari,ja kazem da mi prekida i dizem haubu da cacnem,proradi i kao pusta me a krivo mu sto me nije rebno usta ga iebemA sta ce ti svetla kad to retko ko pali, cak ni panduri ne zaustavljaju zbog te gluposti.
U Srbiji da ali u Mk su me zbog toga drndaliA sta ce ti svetla kad to retko ko pali, cak ni panduri ne zaustavljaju zbog te gluposti.
Видео сам колико хоћеш њих који ноћу возе без светала... Има разних.A sta ce ti svetla kad to retko ko pali, cak ni panduri ne zaustavljaju zbog te gluposti.
Ne mislim na noc nego na dan.Видео сам колико хоћеш њих који ноћу возе без светала... Има разних.
Видљивост јесте боља, чак и у подне.Vrlo dobro znas da su kod nas uveli taj debilni zakon od pre 12-13 godina da "mora" da se vozi sa upaljenim svetlima usred dana iako je vidljivost perfektna.
Zato i poštujem propise, ali iza mene trube hoće brže , ne drže rastojanje.Ко нема пара, нека не дивља, нека веже појас, нека упали светла, пропусти пешаке... Шта му се може замерити?
Возачка дозвола није на списку обавезних права.