Ne, nikako

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.061
Ova prica oko Novakove ishrane me je asocirala na ovu temu, ali se ona ne odnosi samo na hranu.

Sta nikad ne bi radili, uzimali, kupovali?
i da napomenem ..ne mora da se radi o hrani.

Ja na primer nikad ne bih jeo zivu hranu :)
Izbegavam sushi u sirokom luku posle gomle problema koje su ljudi dobijali zbog parazita koji se mogu naci u termicki neobradjenoj hrani.

Zivo meso ne jedem, iznutrice takodje
Pojma nemam koja je to fama oko novakove ishrane, znam samo da je netolerantan na gluten, ostalo nisam cula niti me tangira bilo sta u vezi njega
Mogo si i nesto zanimljivije, hebe mi se za novaka

Ova prica oko Novakove ishrane me je asocirala na ovu temu, ali se ona ne odnosi samo na hranu.

Sta nikad ne bi radili, uzimali, kupovali?
i da napomenem ..ne mora da se radi o hrani.

Ja na primer nikad ne bih jeo zivu hranu :)
Izbegavam sushi u sirokom luku posle gomle problema koje su ljudi dobijali zbog parazita koji se mogu naci u termicki neobradjenoj hrani.

Sta sve racunas pod zivu hranu?
Kupus?
Sargarepu?

Ne privlaci me veganstvo, ni bizarna jela tipa przeni sismis, pita od aligatora,...,razne krajnosti u bilo kom smislu... za koje mogu odgovorno (po) tvrditi nikad...

nisam čula za pitu od aligatora, a ni za prženog šišmiša..on se obično /šišmiš/ sprema u saftu+ ekstra sos kao preliv (:

- - - - - - - - - -

majmunov mozak, dakako niko ne bi jeo..pa čak ni ja, mada je to delicija i bahatost..da ne pišem detalje kako :sad2:

Back