gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
Jao, pa ko je to meni dosao na temicu... :-D
U pravu si za majcice bez rukava, ne popustaj... :-D
U pravu si za majcice bez rukava, ne popustaj... :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali Vam često odluke budu i ispravne!gossca:Istina, ali zene cesto umeju i da se pokaju zbog tih odluka donesenih na osnovu trenutnih osecanja...
da krenem odgovarati:gossca:Heheheh...ovo samo da vam privucem paznju...potrebna su mi bar tri prava odgovora, pa se potrudite...
Kako se osecate kad vas partnerka kritikuje?
Sta ne zelite da cujete da vam kaze ni sad ni nikad?
Na koji nacin bi voleli da vam se partnerka obraca kad ima zamerke?
Kako da vam kaze, koji ton, da bi vi prihvatili ono sto ona kaze? Kakav nastup vas povredjuje?
I na kraju, sta su vam zene najvise zamerale?
cenim i odgovore zena i njihova iskustva, naravno...
pk,.ali AKO IMA OSNOVA DA JOJ KAZEM:"e,u odnosu na proslu godinu,bas si propala.izgledas losije,..".gossca:U poverenju, zene uglavnom najteze prastaju zamerke na racun njihovog izgleda, prevaru i vase cutanje (povlacenje na par dana bez glasa da ste zivi).
ju,..mene je glava zaboljila i dok sam citao ovaj "scenario",.a garantovano bih prije povratio od muke nego odigrao takvu"ulogu".gossca:Ti si u pravu, ja samo kazem da ce je to pogoditi i da ce to zapamtiti dobro...
Neke zene posle takvih komentara pocnu pojacano da flertuju, da bi dobile na samopouzdanju, a neretko i ucine prevaru...
Mislim da zeni treba veoma oprezno i umanjenim pridevima reci sta nije u redu... u stilu... uzmes sliku od prosle godine i kazes - jeeee kako si dobro izgledala tad... Ona ce reci -A sad? Ti malo cutis, cutis, pa kazes- pa i sad, naravno... Dovoljno da ona shvati sta treba da cini, a ti ostajes cist, tj. nisi rekao nista uvredljivo... Taktika...![]()
![]()
gossca:Heheheh...ovo samo da vam privucem paznju...potrebna su mi bar tri prava odgovora, pa se potrudite...
Kako da vam kaze, koji ton, da bi vi prihvatili ono sto ona kaze? Kakav nastup vas povredjuje?
gossca:Kako se osecate kad vas partnerka kritikuje?
Ako je dobronamerna kritika pazljivo je saslusam, ako je nesto pukla pa me napada iskuliram.gossca:Heheheh...ovo samo da vam privucem paznju...potrebna su mi bar tri prava odgovora, pa se potrudite...