Ne, ne, ne...nemoj mi reci...

Savremen muškarac je "čeda" muškarac.
Na sve odgovara "da ,draga".
I samo da razbije monotoniju , nekad ne čuje, tako da "da, draga" dobije na vrednosti.
Ali da je u kafiću baja, i da ume da se provede i da tada povede i svoju govorljivu polovinu.

Svako ulaženje u uši može dovesti do velikih komplikacija.....

1.Kako se osecate kad vas partnerka kritikuje?

nelagodno, gledam u zemlju

2.Sta ne zelite da cujete da vam kaze ni sad ni nikad?

hm, ne znam, na ovo pitanje cu se kasnije vratiti

3.Na koji nacin bi voleli da vam se partnerka obraca kad ima zamerke?

moze da vice ako vec mora, da psuje i lomi stvari, bitni su mi njeni argumenti

4. Kako da vam kaze, koji ton, da bi vi prihvatili ono sto ona kaze?

videti pod 3

5. Kakav nastup vas povredjuje?

kada su argumenti na mojoj strani a ona gazi preko njih iz meni nepoznatih razloga

6. I na kraju, sta su vam zene najvise zamerale?

nije bilo ozbiljnijih zamerki, a i uzorak je mali da bih ga secirao na stratume i izvlacio pravilnosti... ali generalno, osetim zensku nadrkanost kad ne pozovem nekoliko dana recimo, ili kod drugih vidova nedovoljne paznje....

* Kako se osecate kad vas partnerka kritikuje?
Pa zavisi, najcesce sam spreman da prihvatim kritiku ukolko ima neke koristi od nje, i ukoliko je bazirana na nekom osnovu...

* Sta ne zelite da cujete da vam kaze ni sad ni nikad?
Prihvatam sve...zasto da ne, nista mi ne smeta...od viska komunikacije glava ne boli :)

* Na koji nacin bi voleli da vam se partnerka obraca kad ima zamerke?
Umerenim i ozbiljnim tonom, kako bih uvideo svoje greske, ako procenim da ih ima...

* Kako da vam kaze, koji ton, da bi vi prihvatili ono sto ona kaze?
Kao sto rekoh, ukoliko nije histericno-agresivni stav, najverovatnije cu ga prihvatiti...

* Kakav nastup vas povredjuje?
Histerican...previse buke....

* I na kraju, sta su vam zene najvise zamerale?
Nista preterano, mozda povucenost, ali ni sa tim nisam imao problema :)

gossca:
Heheheh...ovo samo da vam privucem paznju...potrebna su mi bar tri prava odgovora, pa se potrudite...

Kako se osecate kad vas partnerka kritikuje?
Sta ne zelite da cujete da vam kaze ni sad ni nikad?
Na koji nacin bi voleli da vam se partnerka obraca kad ima zamerke?
Kako da vam kaze, koji ton, da bi vi prihvatili ono sto ona kaze? Kakav nastup vas povredjuje?
I na kraju, sta su vam zene najvise zamerale?

cenim i odgovore zena i njihova iskustva, naravno...
da krenem odgovarati:
1.osjecam se ok ako ima razloga da me kritikuje i obratim paznju na ono sta govori,..a ako me bezrazlono kritikuje,e to je vec ili prilika za svadju ili odlazim iz te prostorije u roku 2 munuta.
2.sve zelim da cijem,sta god pomisli ili osjeti,..neka mi kaze.
3.direktno
4.nije vazan ton kojim govori,vazan je osnov zbog koga mi to govori.ne volim uvijanje glasa,.
5.zamjerile?e,pa nedavno mi je jedna rekla da sam previse iskren,a ta iskrenost ju je povrijedila(situacija je bila takva da sam joj uputio zamjerku u vezi fizickog izgleda,pa me 15 munyta oko toga smarala,da bi onda i sama dosla do zakljucka da sam bio u pravu kada sam joj to rekao). :roll:

Ja sam najvise zamerila svakom decku kad mi trlja nos sa nekim drugim devojkama. To je ono kad pocne ova rekla ovako ona rekla onako, ili kad prica tacno one reci i recenice direktno meni koje je neka tamo rekla, kao da je to njegovo misljenje, ili kad pocne da izvlaci iz kreca neke devojke, ja volim da ja nista ne znam o raznim devojkama, e, a kad pocne da ih izvlaci, da ih pominje, da se one pojavljuju, to mrzim, a on ih ne sakriva dobro od mene, to je isto trljanje nosa.

Ti si u pravu, ja samo kazem da ce je to pogoditi i da ce to zapamtiti dobro...
Neke zene posle takvih komentara pocnu pojacano da flertuju, da bi dobile na samopouzdanju, a neretko i ucine prevaru...

Mislim da zeni treba veoma oprezno i umanjenim pridevima reci sta nije u redu... u stilu... uzmes sliku od prosle godine i kazes - jeeee kako si dobro izgledala tad... Ona ce reci -A sad? Ti malo cutis, cutis, pa kazes- pa i sad, naravno... Dovoljno da ona shvati sta treba da cini, a ti ostajes cist, tj. nisi rekao nista uvredljivo... Taktika... :lol: :lol:

gossca:
Ti si u pravu, ja samo kazem da ce je to pogoditi i da ce to zapamtiti dobro...
Neke zene posle takvih komentara pocnu pojacano da flertuju, da bi dobile na samopouzdanju, a neretko i ucine prevaru...

Mislim da zeni treba veoma oprezno i umanjenim pridevima reci sta nije u redu... u stilu... uzmes sliku od prosle godine i kazes - jeeee kako si dobro izgledala tad... Ona ce reci -A sad? Ti malo cutis, cutis, pa kazes- pa i sad, naravno... Dovoljno da ona shvati sta treba da cini, a ti ostajes cist, tj. nisi rekao nista uvredljivo... Taktika... :lol: :lol:
ju,..mene je glava zaboljila i dok sam citao ovaj "scenario",.a garantovano bih prije povratio od muke nego odigrao takvu"ulogu".

gossca:
Heheheh...ovo samo da vam privucem paznju...potrebna su mi bar tri prava odgovora, pa se potrudite...

Kako da vam kaze, koji ton, da bi vi prihvatili ono sto ona kaze? Kakav nastup vas povredjuje?

Na jedno uvo udje, na drugo izadje! Vremenom oguglas jbg.
8)

gossca:

- To mnogo mrzim, pogotovu kad me partnerka kritikuje. U stvari mrzim kad me bilo ko kritikuje.
- Daj mi pare za cigare.....
- Da mi persira, to mi je i blesavo a još kad je i mnogo ljuta....
- Svadja...
- Žene i kafane..... ;-)

gossca:

Ako je dobronamerna kritika pazljivo je saslusam, ako je nesto pukla pa me napada iskuliram.

Kad bi mi rekla nesto tipa da sam nesposoban ili luzer izbacio bih je istog momenta.

Uvek sam raspolozen za to da cujem nekakve kritike jer mi je stalo da se devojka koja je sa mnom dobro oseca, zelim da joj ugodim u stvarima koje su joj vazne, a ne volim da se meni mnogo ugadja, ali ne volim ni ja bas mnogo da ugadjam, u tom slucaju bih pomislio da je mala razmazena ili cak nezrela, sto mi se ne bi svidelo ako zelim ozbiljnu vezu sa njom.

Bilo kakav ton i prihvaticu, samo ne bi valjalo nesto mnogo neuroticno.
Gotovo nista ne moze da me povredi, jedino ako ocenim da me riba previse GLODJE, to bi moglo da me naljuti, ali sve se to moze resiti razgovorom.

Najvise im je smetalo to sto nemam mnogo vremena za njih i sto kako kazu im ne posvecujem dovoljno paznje, pasivan sam u nekim stvarima.

Bitno je pre svake reakcije provaliti sta se u stvari krije iza njene kritike, pitanja itd.
Ako nastupa gromoglasno, ondak je to znak da o necemu jako dugo razmislja.
Ponekad sam u la-la land-u pa mi treba samar da se osvestim; ako pri tome i njena zamerka
pije vode, zahvalan sam. Najvise me povredjuje slab nastup za nesto sto je bitno - jer tada ne deluje bitno.
Kad se iznervira volim da je umirujem - posle toga obavezno dobar sex! :)
Najvise mi zamera sto joj puno pevam a izuzetno lose to radim.

Back