Ne, ne moramo se bas uvek gledati popreko

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
238.430
Nelagoda u odnosima Srba i Hrvata jos uvek postoji sto nije za cudjenje imajuci u vidu sveza ratna secanja. Obicno se ovde kaze kako smo mi tolerantniji od Hrvata. Tja, i Hrvata ima raznih:

Studenti iz Zagreba na Trgu ostavljali poruke tolerancije

Studenti sa Zagrebačkog univerziteta protekla četiri dana bili su gosti srpske prestonice. Za to vreme družili su se sa beogradskim kolegama i učestvovali u brojnim kreativnim radionicama. Njihovu posetu u okviru programa „Make a step“ organizovala je Omladinska grupa Helsinškog odbora za ljudska prava.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...rgu-ostavljali-poruke-tolerancije/25612.phtml

Ја, треба опет све да опростимо и заборавимо.
И да мирно чекамо нови покољ наших потомака, ко нас и наших предака.
А онда опет да нам дођу хелшински одбори, либерали, демократе, пријатељи и означе нас кривцима.И захтевају испирку.
Зарад истих сра*а о помирењу, забораву, суживоту, будућности......

oprostiti zlocine i zverstva nad Srpskim narodom - NIKAD !!!!
zaboraviti zlocine i zverstva nad Srpskim narodom - NIKAD !!!!
naplatiti zlocincima za sve pocinjene zlocine i zverstva - PRVOM PRILIKOM !!!!

E nece moci tako. Pa se posle cudite - sto nas bombarduju. Necu da idem u rat i tacka niti da me bombarduju zbog vas sto bi stalno ratovali!

U miru se svako normalan obogati, a u ratu samo talog ljudskog drustva.

@ tema

Da dodam inace da tako i treba, i da kao sto smo mi za vreme Jugoslavije zaboravili na ratna stradanja, tako i ova omladina ima sansu i to mi je drago.:)

Za neka srecnija vremena
rm4r48_th.gif

Poslednja izmena od moderatora:

@ tema

Da dodam inace da tako i treba, i da kao sto smo mi za vreme Jugoslavije zaboravili na ratna stradanja, tako i ova omladina ima sansu i to mi je drago.:)

Za neka srecnija vremena
rm4r48_th.gif

Najpre moraš da eliminišeš mene. Ne dozvoljavam zaborav, stalno podsećam. Mora tako. Ko ne savlada istoriju, ponavlja mu se.

@ tema

Za neka srecnija vremena
rm4r48_th.gif

Чега се паметан стиди....
Но не брини, они нису заборавили.
А ви заборављајте опет.....

Back