ne/ mozes matorog konja nauciti novim trikovima

iliti- da li stimulisete usavrsavanje nekih vestina svojih muzeva- skijanje, jahanje, paraglajding, ronjenje

i do kojih granica, da vas njegova majka ne tuzi da joj pokusavate ubiti cedo

ps.- ako on pristaje na sve, ali se suicidalno ponasa u datim okolnostima- kako reagovati

el ovo figurativno ili bukvalno znacenje? ako je bukvalno, onda bih prvo usavrsavala svoje vestine. :malav:

pa jahala sam konje, mislim bukvalno konje, nista figurativno.:mrgreen: i vise bi mi stalo da ja jasem nego on, zato sto sam ja :zaljubljena: u jahanje. a volela bih da probam paraglajding. :D ronjenje bih prepustila njemu, jer se plasim vode tj. ajkula. :lol:

kakve bre ajkulice, nisi videla na animal planetu kako ih maze i hrane
ronjenje je predivan spor, i on bi hteo, ali ga panika hvata na kursu - pa razmisljam da ga ponukam da odustane, ali ne znam kako

ronjenje je predivan spor, i on bi hteo, ali ga panika hvata na kursu - pa razmisljam da ga ponukam da odustane, ali ne znam kako

gledala sam onog tipa koji je drzao veliku belu za ledjno peraje i ona ga je vukla tako 27 m. i jos neke druge emisije, ali ta mi je bas ostala upecatljiva. ali, to ne menja cinjenicu da ih se plasim. :lol:
pa nemoj da ga vuces da odustane, neka prevazidje strah. niko meni npr. ne moze da pomogne oko mog straha od ajkula, osim ja samoj sebi. ja ne bih reagovala, nego bih ga pustila.

p.s. moj cale je bio ronilac. :lol:

gledala sam onog tipa koji je drzao veliku belu za ledjno peraje i ona ga je vukla tako 27 m. i jos neke druge emisije, ali ta mi je bas ostala upecatljiva. ali, to ne menja cinjenicu da ih se plasim. :lol:
pa nemoj da ga vuces da odustane, neka prevazidje strah. niko meni npr. ne moze da pomogne oko mog straha od ajkula, osim ja samoj sebi. ja ne bih reagovala, nego bih ga pustila.

p.s. moj cale je bio ronilac. :lol:

kakav strah, nema on nikakvu frku
a pod vodom panika, aspirira celo vreme, vezbe bez vazduha su problem etc

problem ima, ne priznaje ga, ne dopirem do njega i stvarno mi nije svejedno - da glumi ludilo pa mi se udavi pred ocima :zima:

kakav strah, nema on nikakvu frku
a pod vodom panika, aspirira celo vreme, vezbe bez vazduha su problem etc

problem ima, ne priznaje ga, ne dopirem do njega i stvarno mi nije svejedno - da glumi ludilo pa mi se udavi pred ocima :zima:

jos gore ce mu biti ako odustane. dozivece to kao poraz. ja se stvarno ne razumem u ronjenje, jer nisam ronila, ali sta god da je u pitanju, pogotovo ako nesto voli i zeli u tome da uspe, odustajanje je poraz. neka ne misli o tome da je bez vazduha. najverovatnije je tu problem, ako te dobro kapiram, prestanak disanja.:think:

iliti- da li stimulisete usavrsavanje nekih vestina svojih muzeva- skijanje, jahanje, paraglajding, ronjenje

i do kojih granica, da vas njegova majka ne tuzi da joj pokusavate ubiti cedo

ps.- ako on pristaje na sve, ali se suicidalno ponasa u datim okolnostima- kako reagovati

Kod nas je bila obrnuta situacija.Tek smo nakon 20 godina našli rešenje.:zcepanje:

u je ako ga hvata panika na kursu, bolje postedi coveka udavice se kad dodje do trenutka skakanja sa camca u more :mrgreen:
ima ljudi kojima je muka pri samoj pomisli da moraju da disu preko aparata i jako im je neprirodno da disu preko usta sve vreme i imaju napad panike...opasna je to stvar...moja keva bi se udavila samo da joj obuku ronilacko odelo i natovare boce, jednostavno zena se ne oseca dobro ne u nego POD vodom...a meni i tati je bas super i bas se komotno osecamo pod vodom....nije sve za svakoga, a sportovi kao sto su scuba diving definitivno nisu za zezanje jer su previse opasni samo ako se ne oscas prijatno u ambijentu u kojem si.

ja bih da probam bungee jumping i najvise skakanje padobranom, al kad sam videla kolko kosta ovo drugo, odustala sam za sada :lol:

konje...ne podnosim :neutral:

Back