- Poruka
- 91.508
Morate imati parking mesto da biste kupili automobil u Japanu. Prodavac će tražiti dokaz o parkingu, koji posedujete ili iznajmite, i mora biti u krugu od 2 km od mesta gde živite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ovde ipak nije tako strašno. Cela stvar mislim da važi samo za Tokio. Nemaju svi japanski gradovi 13 miliona stanovnika.Možda to treba uvesti za Beograd?
Morate imati parking mesto da biste kupili automobil u Japanu. Prodavac će tražiti dokaz o parkingu, koji posedujete ili iznajmite, i mora biti u krugu od 2 km od mesta gde živite.
Ali da možeš da ih izdaješDora ideja, samo bi nešto slično moralo da važi i za gradnju. Ni jedan novi stan ne sme da dolazi bez 2 parking mesta. I da ne smeju da budu razdvojiva (pa da prodaš i slično, nema tih fora).
nemoguce jer u centru imas ulice u kojima nema predvidjenih mesta za parkiranje (na primer makedonska mi prva pada na pamet, onda pasicev trg itd itd..).Možda to treba uvesti za Beograd?
daj link od te sa jajimaPogledajte prilog 1560330
mislio sam da će pisati obe noge brteeee
Не. То не сме да дође у Србију.Možda to treba uvesti za Beograd?
Može odmah posle metroa i letećih automobilaMožda to treba uvesti za Beograd?