- Poruka
- 3.223
..ne, to si ti ovde rekao
..ja mislim potpuno suprotno..![]()
šta suprotno, ajde artikuliši lebati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ne, to si ti ovde rekao
..ja mislim potpuno suprotno..![]()
svaka žena koja da ****** nekom liku svesno il podsvesno je spremna i nema problem da mu rodi dete, odnosno nije da ga ne želi s njim
kod muškaraca je drugačije
Mislim da brkas ljubav i sazaljenje!! Ako ne moze da ih ima, a zeli, a i ti zelis, i volite se, razloga za rastanak bas i nema sem ako bas MORA dete da bude vase biolosko, a ni vestackim putem do trudnoce nije doslo, a ako ti zelis, on/ona ne zeli, a moze, postavlja se pitanje gde je tu prava ljubav, svesno zakidas svog partnera za nesto tako vazno a ovamo ga kao volis kao sebe, vise od zivota i slicne fraze...
Polazim od toga da je imati decu najvažnije u univerzumu (ne moj stav, ali više puta iskazan ovde), dakle ako je toliko važno imati decu da je dokaz ljubavi teranje sebe na razmnožavanje iako to ne želimo?! zašto nije toliko bitno imati decu kada je u pitanju partner koji to fizički ne može?
Teza da nas neko ne voli jer ne želi da nam učini plodeći nas poništava tu vasionsku bitnost imanja dece, zar ne.
Ma jok.Taj lepotan leti ko helikopter i trosi tudje vreme.
Pozeljno je da postoji, ali nema garancije da ce nastaviti da "postoji" te tako i dolazi do tog finalnog zakljuchka "ne mora"...Ja to prva uvek tvrdim, samo se oslanjam na nešto što sam odlučila prihvatiti kao mišljenje većine, ne i svoje.
Kad stavim na papir šta sve žene kažu i na forumu i uživo, uglavnom je procenat na strani onih koje tvrde da im je prioritet životni oduvek bilo dete, pa onda da eventualno nađu životnog partnera. On može da postoji, ali ne mora. Deca - po svaku cenu.
a o tome da ne pricamoaham, a zene kad navataju tipa na dete onda su to najgore vestice, rospije i o njima se otvaraju teme kako ah avaj muskarci tako budu iskorisceni i zloupotrebljeni od strane udavaca (konkretno najglasniji po tom pitanju je onaj ludi kiza)
sreca te nisu svi muskarci mentalni odroni i prevaranti, nego ima normalnog sveta....a vamo kao zene vataju na decu![]()
svaka žena koja da ****** nekom liku svesno il podsvesno je spremna i nema problem da mu rodi dete, odnosno nije da ga ne želi s njim
kod muškaraca je drugačije
Kako biste postupile da saznate da vaš partner ne može da ima decu? (A podrazumevamo da ih vi želite jednog dana...) Nastavak postojeće teme...
Da li biste drugačije postupile da vaš partner izjavi da ne želi decu?
U čemu je tačno razlika?
Može i obrnuto naravno, samo me smara da pišem u dva roda.
Kako biste postupile da saznate da vaš partner ne može da ima decu? (A podrazumevamo da ih vi želite jednog dana...) Nastavak postojeće teme...
Da li biste drugačije postupile da vaš partner izjavi da ne želi decu?
U čemu je tačno razlika?
Može i obrnuto naravno, samo me smara da pišem u dva roda.