NE MOGU NIGDE DA NADJEM

AL TU IMA SAMO DO SEZONE,2,MENI TREBA 4 .

- - - - - - - - - -

NE MOGU NIGDE NI ENGLESKE PREVODE DA NADJEM...SAMO SAM NASLA SRPSKI SEZONU 4 EPIZODU2 .I SAMO TU JEDNU.

- - - - - - - - - -

meni treba prevod bilo koje serije 4 sezone ;)na engleskom ili srpskom:)

a kad god ocu da se ulogujem an taj tvojsajt i ukucam datum rodjenja ,on mi kaze da je pogresno,i ne mogu vise da se patim s tim:rida:,moz ti molim te da posaljesh taj zahtev sto si rekao,tamo nekom:):flert:
hvalaz:lol:
Netreba da se registruješ, samo klikni gde piše:

Profilage титлови српски S04E02 HD - ispod zelenog gde piše DOWNLOAD

Otvoriće novu stranicu/link i sačekaj 5-10 sec...

Ako neskida sam, onda klikni sama i pokreni, pa piše ti sve jbt... :)

Poslednja izmena:
Netreba da se registruješ, samo klikni gde piše:

Profilage титлови српски S04E02 HD - ispod zelenog gde piše DOWNLOAD

Otvoriće novu stranicu/link i sačekaj 5-10 sec...

Ako neskida sam, onda klikni sama i pokreni, pa piše ti sve jbt... :)

ma ne rekla sam da sam to vec skinula,ti si u ranijoj duzoj poruci koju si mislim izbrisao rekao da mozes da im posaljes zahtev,tj da ih iscimas ako neko oce da prevede ili zna gde ima da se skine....

tu 2 seriju 4 sezone sam pre svega ovog skinula..
meni trebaju svi ostali prevodi..svih ostalih serija 4 sezone...vidi gornje poruke...

Pa meni netreba, cimaj ih ti. :)

Ti nemaš šta da radiš, pa zezaš? Skinula si titl i tražiš ovde ponovo? :)

Ti zaista ne citas moje poruke uopste..
znaci ja sam skinula samo jedan titl(JER SAM SAMO 1 NASLA I TO JE SEZONA 4 EPIZODA 2) i rekla sam ti to 2-3 puta...
mani trebaju titlovi za CELU SEZONU 4 SERIJE PROFILAGE a ti kad si stavljao one linkove koje sam vec videla,napisao si na kraju nesto na foru:mozes da im poslajes zahtev za prevod(il nesto sl.sto znaci pitaj ih ako oce neko da prevodi ili zna gde ima prevod da se nadje)..
i onda sam ja pokusala 50x da se ulogujem i nije htelo jer mi non stop izbacuje da pogresno ukucavam godiste,tj da mi je poresno,i na sve nacine sam probala i smorilo me je vise,pa sam te zato zamolila ako hoces da im posaljes taj zahtev..
a inace presla sam ceo net i nigde nista ne mogu da nadjem od prevoda za sezonu 4,sem tog za samo jednu seriju....

Back