Ne mogu na profil !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.330
Od jutros oko 4h imam problema sa učitavanjem i postovanjem na forumu. Sve traje mnogo dugo, a evo sada već više od 10 minuta ne mogu na svoj profil.
U čemu je problem?
Evo 2 screen-shota, pogledajte vreme u donjem desnom uglu, 6.53 i 7.00, sada je 7.10 i dalje je isto :aha:
k53_zps69c4d13a.jpg

k7_zps3d3bd7f6.jpg

Možda imaš ..VIRUS...:think:
---------------------------------------------
Mada je ovo što ti se dešava pre za pdf Softver...probaj da u ..System Restore...vratiš podešenja iz najbliže tačke restauracije ..koju taj orogram ..automatski pravi...( ako je enable )...
think.gif

Poslednja izmena:
Možda imaš ..VIRUS...:think:
---------------------------------------------
Mada je ovo što ti se dešava pre za pdf Softver...probaj da u ..System Restore...vratiš podešenja iz najbliže tačke restauracije ..koju taj orogram ..automatski pravi...( ako je enable )...
think.gif

Nemam virus, i nije stvar do mog kompa, ovo je problem na Forumu. Već nekoliko meseci, na pdf Igrice, dešava se da čekamo po nekoliko minuta da nam komentar izadje. To se ne dešava samo meni, već i ostalim igračima kao i bivšem modu Suncokret. Ona je jednog dana pitala: "Da li se ovo dešava samo meni ?", pa smo se javili i mi ostali.
Da je u pitanju to što si ti gore naveo, ja ne bih mogla da postavim ovu temu, jer se to dešavalo u isto vreme kada mi se profil učitavao pola sata.

Takve probleme nemam na drugim sajtovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back