Ne mogu da sklonim

pele27

Primećen član
Poruka
959
Pozdrav, opet ja! :D Imam jedan verovatno glup problem koji NIKAKO ne umem da resim..naime, imam naziv svog kompa, ili ti User account! E sad, kada stavim komp u stand by rezim, i kada hocu da ga pokrenem, pojavljuje se plavi ekran sa slikicom koju sam stavio kao administrator i ispod nje pise logged on ili tako nesto! Medjutim, tu mi pise i da imam 1 unread e-mail message, na hotmailu gde adresu nisam koristio 10000 godina. Kako ja sada da uklonim to da vise ne pise jer me nervira? Pise mi da moj user account ima jednu neprocitanu poruku...gde je ta prokleta poruka, kako da do nje dodjem i da obrisem tu opomenu? Nadam se da me je neko shvatio...:eek:

ma uopste ne znam odakle kompjuteru uopste ta info da sam ja tamo negde dobio mail..potpuno sam zbunjen...mail je sa hotmaila, sto me jos vise zbunjuje...ne znam da li postoji mogucnost da se, u ovom slucaju potpuno ugasi email adresa na hotmailu? Znaci ne da prestanem da je koristim vec da je ugasim da je nema?

A jesi ti siguran da ti je to poruka od Hotmail-a? Ako ti ne pise nista, kad aktiviras MSN, pogledaj da ti nije ostalo nesto u Outlook Express-u. On ima jedan mail dobrodoslice i mozda je nekim cudom to pomesao. A inace, mozes i da zaboravis na to, nista strasno sto ti to pise.

Znaci nevidjeno! Pronasao sam Close Account na hotmailu i ugasio sam potpuno taj mail a ono i dalje pise!!! Neverovatno! Ma nije to toliki problem koliko me sada nervira jer je masina kao pametnija...

http://mytechscrap.blogspot.com/2010/01/hide-unread-email-messages-notification.html
"Hide Unread Email Messages Notification on XP Logon Welcome Screen"
evo ovde nešto :think:

po ključnim rečima
"unread e-mail message hotmail annoying windows xp"

It’s also possible to modify the registry directly to get rid of the unread email messages count on Logon Welcome Screen. To do so, run Registry Editor (regedit.exe), and the navigate to the one of the following registry keys:

For current logged on user:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\UnreadMail

For all users on the computer:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\UnreadMail

On the right pane, find a value data named MessageExpiryDays. If it’s not found, create a new DWORD key named MessageExpiryDays. Set the value of “MessegaExpiryDays” to 0, and save the setting.

Back