E ovako, ne mogu da se zaljubim to sam ukapirao. Još od kada sam imao dugu vezu, kad je ona pukla, od tad se nisam zaistinski zaljubio u neku, bilo je par pokušaja veza itd. Ali to više iz dosade/lepog izgleda, a baš da sam zaljubljen i vezan emocijama, ne toliko. Nisam siguran, da li ne mogu da se zaljubim ili samo nisam naišao na nešto što mi odgovara. Možda i oba. Iskreno upoznao sam par osoba u 2021. Ali ni jedna mi se nije posebno dopala u tom smislu, nekako ja tražim inteligenciju i kulturu, to i kad nađem zauzeto je... A zauzete ni ne pokušavam naravno. Nekako ovaj grad mi ne prija u smislu devojaka, mada uskoro krećem na fakultet i idem u drugi grad, pa mi to eto daje nadu neku.. ali sam onako skroz nekako zbunjen i ne znam, je l problem u meni ili stvarno nema devojaka odgovarajućeg karaktera za mene u ovom mom gradu.
Teško i prijatelje nalazim, ali eto njih kako-tako sam uspeo. Onako poprilično se osećam usamljeno i kao da sam okružen idiotima(što i nije daleko od istine, s obzirom da su moji vršnjaci skloni da se dive nemoralu i bludu).
Teško i prijatelje nalazim, ali eto njih kako-tako sam uspeo. Onako poprilično se osećam usamljeno i kao da sam okružen idiotima(što i nije daleko od istine, s obzirom da su moji vršnjaci skloni da se dive nemoralu i bludu).

Poslednja izmena od moderatora: