Ne mogu da se zaljubim

Путин012

Aktivan član
Poruka
1.585
E ovako, ne mogu da se zaljubim to sam ukapirao. Još od kada sam imao dugu vezu, kad je ona pukla, od tad se nisam zaistinski zaljubio u neku, bilo je par pokušaja veza itd. Ali to više iz dosade/lepog izgleda, a baš da sam zaljubljen i vezan emocijama, ne toliko. Nisam siguran, da li ne mogu da se zaljubim ili samo nisam naišao na nešto što mi odgovara. Možda i oba. Iskreno upoznao sam par osoba u 2021. Ali ni jedna mi se nije posebno dopala u tom smislu, nekako ja tražim inteligenciju i kulturu, to i kad nađem zauzeto je... A zauzete ni ne pokušavam naravno. Nekako ovaj grad mi ne prija u smislu devojaka, mada uskoro krećem na fakultet i idem u drugi grad, pa mi to eto daje nadu neku.. ali sam onako skroz nekako zbunjen i ne znam, je l problem u meni ili stvarno nema devojaka odgovarajućeg karaktera za mene u ovom mom gradu.
Teško i prijatelje nalazim, ali eto njih kako-tako sam uspeo. Onako poprilično se osećam usamljeno i kao da sam okružen idiotima(što i nije daleko od istine, s obzirom da su moji vršnjaci skloni da se dive nemoralu i bludu).

_7ce679ce-0b02-11e6-9193-d7b8f3a11d8b.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ako tek sad ideš na fakultet, mlad si, tvoj ljubavni život tek počinje. To je potpuno drugo okruženje od srednje škole, gde su svi pomešani i teže ka proseku. Ovde ćeš upoznati ljude koji imaju zajednička interesovanja, i koji isto kao i ti tek počinju pravo otkrivanje života.

Jedan kvalitetan prijatelj više vredi od celog razreda idiota.

jel vidite kako je ova omladina nenormalna
umesto da iebes ko nenormalan sad kad si mlad
ti trazis ljubav i kmecis
sutra kad se boze zdravlja ozenis i zasnujes porodicu bices neizivljen i onda ces juriti qrvice...

jedan od razloga sto ne mozes da nadjes devojku za vecnu ljubav u tim smesnim godinama je to sto su devojcice pametnije jer brze sazrevaju
i lupaju se ko blesave jer znaju da ne traje vecno
znaci pamet u glavu i ovo ono budi dobro zdrav i ziv na zdravlje a njene suze za tobom nek padaju i zelju nek poplave

otju zenuuuuuuuuuuuu
otju zenuuuuuuuuuuuuuu
ljubav vetjnu
zenu sretjnu
:D

E ovako, ne mogu da se zaljubim to sam ukapirao. Još od kada sam imao dugu vezu, kad je ona pukla, od tad se nisam zaistinski zaljubio u neku, bilo je par pokušaja veza itd. Ali to više iz dosade/lepog izgleda, a baš da sam zaljubljen i vezan emocijama, ne toliko. Nisam siguran, da li ne mogu da se zaljubim ili samo nisam naišao na nešto što mi odgovara. Možda i oba. Iskreno upoznao sam par osoba u 2021. Ali ni jedna mi se nije posebno dopala u tom smislu, nekako ja tražim inteligenciju i kulturu, to i kad nađem zauzeto je... A zauzete ni ne pokušavam naravno. Nekako ovaj grad mi ne prija u smislu devojaka, mada uskoro krećem na fakultet i idem u drugi grad, pa mi to eto daje nadu neku.. ali sam onako skroz nekako zbunjen i ne znam, je l problem u meni ili stvarno nema devojaka odgovarajućeg karaktera za mene u ovom mom gradu.
Teško i prijatelje nalazim, ali eto njih kako-tako sam uspeo. Onako poprilično se osećam usamljeno i kao da sam okružen idiotima(što i nije daleko od istine, s obzirom da su moji vršnjaci skloni da se dive nemoralu i bludu).

_7ce679ce-0b02-11e6-9193-d7b8f3a11d8b.jpg
eeeeeeeeee same hereeee
I šta ti fali? Ima vremena,

jel vidite kako je ova omladina nenormalna
umesto da iebes ko nenormalan sad kad si mlad
ti trazis ljubav i kmecis
sutra kad se boze zdravlja ozenis i zasnujes porodicu bices neizivljen i onda ces juriti qrvice...

jedan od razloga sto ne mozes da nadjes devojku za vecnu ljubav u tim smesnim godinama je to sto su devojcice pametnije jer brze sazrevaju
i lupaju se ko blesave jer znaju da ne traje vecno
znaci pamet u glavu i ovo ono budi dobro zdrav i ziv na zdravlje a njene suze za tobom nek padaju i zelju nek poplave

otju zenuuuuuuuuuuuu
otju zenuuuuuuuuuuuuuu
ljubav vetjnu
zenu sretjnu
:D
Ne tražim večnu, al ne tražim ni neku što će mi biti samo zabava za jednu noć. Nisam tip koji to voli.

eeeeeeeeee same hereeee
I šta ti fali? Ima vremena,
Malo me ubija neimanje ljudi oko sebe, čovek je socijalno biće. Melanholičan osećaj dosta imam.

Jedan kvalitetan prijatelj više vredi od celog razreda idiota.
Od gomile idiota..Tačno.

Malo me ubija neimanje ljudi oko sebe, čovek je socijalno biće.
Uživaj dok se gamad ne nakoti ..
Onda ćeš biti smoren jer su ti na grbači ,,,
Čovek je socijalno biće?Možda , ali ako nađe
druge koji su kao on..
Čovek nije ostrvo?
Pa , kako gledamo , obzirom da ga udaraju sa svih strana , i jeste ..
Ostrvo šibano i sečeno valovima..
E sada -samo ..
(Ima li nešto lepše)
Ako baš i rešiš da ne budeš jedan dan ostvo -preplivaš ...
Sa štipaljkom na nosu , naravno ...

Od gomile idiota..Tačno.

Uživaj dok se gamad ne nakoti ..
Onda ćeš biti smoren jer su ti na grbači ,,,
Čovek je socijalno biće?Možda , ali ako nađe
druge koji su kao on..
Čovek nije ostrvo?
Pa , kako gledamo , obzirom da ga udaraju sa svih strana , i jeste ..
Ostrvo šibano i sečeno valovima..
E sada -samo ..
(Ima li nešto lepše)
Ako baš i rešiš da ne budeš jedan dan ostvo -preplivaš ...
Sa štipaljkom na nosu , naravno ...
I mislio sam na slične sebi, ja sam asocijalan čovek, ali sam svesan da koliko god to bilo, sem ako nisi psihopata, ne možeš sam živeti, moraš kako-tako imati nešto sa drugima. Makar dok si mlađi, za starije ne znam, nisam doživeo još uvek starost 😅. Već sam imao prilike imati gamad na grbači i otarasio sam ih se na direktan način, tako da.. kapiram to.
Podseća me ovo na citat Sonje Savić:,,Postala sam srećna kada sam upoznala koji su jednako nesrećni kao i ja". Ne ide baš tako citat, ne mogu se tačno od reči do reči setiti, ali smisao je isti :).

Ne tražim večnu, al ne tražim ni neku što će mi biti samo zabava za jednu noć. Nisam tip koji to voli.

Malo me ubija neimanje ljudi oko sebe, čovek je socijalno biće. Melanholičan osećaj dosta imam.

Ne brini. Nemoj se samo stresirati i sebe stavljati u glavu pomisao da ne možeš da se zaljubiš. Možeš, a možeš i da se vežeš za koga god poželiš. Samo ta neka osoba nije još ušetala u tvoj život. Treba vremena za zaljubljenost, a kamoli za ljubav.

ustvari mrzi me ali cu ti retji da mi se ***** od kmechanja i kukanja tvojih vrsnjaka
i totalno su mi te generacije nenormalne i ne mogu da odgonetnem sta je presudni faktor za to al kapiram da je prelomni momenat od 1994 jer sam provalio da se od tad radjaju nesposobni ljudi.
blizi sam po svemu onima rodjenim 1875 nego onima rodjenim posle 1994

ustvari mrzi me ali cu ti retji da mi se ***** od kmechanja i kukanja tvojih vrsnjaka
i totalno su mi te generacije nenormalne i ne mogu da odgonetnem sta je presudni faktor za to al kapiram da je prelomni momenat od 1994 jer sam provalio da se od tad radjaju nesposobni ljudi.
blizi sam po svemu onima rodjenim 1875 nego onima rodjenim posle 1994
Evo da ti objasnim onda haha, digitalizacija.
Previše.smo uz kompove i previše nam roditelji nisu strogi i ugađaju, tako nas čine nesposobnima da sami razmišljamo/radimo. Ja sam srećom dete sa sela pa nisam potpuno takav, za ostale stvari sam okej, ali za ljubavne stvari nakon jedne malo duže veze nisam sposoban za neke ljubavne stvari. Proćiće i to valjda, ali da uglavnom prevelika briga roditelja i to što nas telefon ubacuje u virtualni, a izbacuje iz pravog sveta.

Evo da ti objasnim onda haha, digitalizacija.
Previše.smo uz kompove i previše nam roditelji nisu strogi i ugađaju, tako nas čine nesposobnima da sami razmišljamo/radimo. Ja sam srećom dete sa sela pa nisam potpuno takav, za ostale stvari sam okej, ali za ljubavne stvari nakon jedne malo duže veze nisam sposoban za neke ljubavne stvari. Proćiće i to valjda, ali da uglavnom prevelika briga roditelja i to što nas telefon ubacuje u virtualni, a izbacuje iz pravog sveta.
to je deo ali nije presudno , nie kao da sam ja iz kamenog doba :O
ma ti si sinko jos zaljubiske u tu neku bivsu

Back