"NE MOGU DA PREŽIVIM BEZ 3.000 EVRA MESEČNO" Naša poznata pevačica otkrila KOLIKO PARA TROŠI, pa se ovako pravdala: "Ne znam sa finansijama"

Nisam nasao sponzora, postoji bezbroj besplatnih kurseva da naucis nesto vezano za IT, na primer,
Nema toga.
a ako ne zelis IT nego zelis neki zanat, znaj sa skoro svi majstori danas traze segrte, gde ces ici da njima na teren i uciti zanat, i odmah nesto malo zaradjivati.
Na to sam potrosila vreme al' nije bilo para za finale te nemam tu diplomu.
Vise nacina postoji, rekao sam ti gore neke od njih.
Srecan si sto ih ima ili sto si u godinama kad mozes to.
Za ove mladje, postoji vojna akademija, inzenjerski smerovi, gde je skola besplatna i moze da se nauci konkretan zanat.
Za klince.
Moja iskustva nisu takva. Ima i dobrih i nesebicnih ljudi.
Moja jesu.Imali su nekada to "ma ti si nasa Zaki" al' nestali kad zaista trebaju.
Svako gleda svoj interes.Otislo je sve u ...
To je tvoje iskustvo, zao mi je sto je lose, moja iskustva su drugacija - ima loseg ali ima i dobrog.
Drago mi je.da su tvoja dobra al' moja 😔.
Rekao sam ti gore na koje nacine mozes da se boris.
Odg.imas.
Kao sto sam rekao - bez sponzora, bez pocetnog kapitala.
"U pravom mestu na pravo vreme" si se nasao.
Nisu to nikakve floskule i instagram fore - jednostavno je, mora covek da se bori i da veruje u sebe.
Ako je u situaciji da se bori a ne da se pita kako ce kroz hladno vremе,zimu,ostalo o cemu mnogi uopste ne moraju da razmisljaju dok mene pokida.
Meni se cini da ti nemas samopouzdanja,
Ne znam.
a to je velika prepreka.
Objektivna sam,ti si izgleda na mestu sa mnogo sansi a ovde je uspeh ostati na pravom putu.

Back