Ne mogu da otvorim disk E

Znam ja... ali bitno je da ne pokušavaš ništa sama, možeš samo napraviti još veću štetu. Najverovatnije su svi podaci i dalje na sigurnom. Dakle mora da se prvo vidi šta se tačno desilo.
Да ли добијаш неку грешку? Неко објашњење? Сори, цитирао погрешну особу :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da mi je kolega nesto zeznuo sa laptopom jer ga je ugasio dok se apdejtovao ili sta vec.

Ja sam dreknula: "Neeeeee! "
On kao ma nema veze.

Nakon toga ne mogu da otvorim E
a tamo mi je sveeeeeeeeee:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:

Kako to da resim?
Da li neko zna?
a sta se desava?
ne mozes da ga ukljucis?
ukljuci se ali se ne dize sistem?
digne se sistem ali je blokiran?
sta imas na ekranu?
neko obavestenje?

a sta se desava?
ne mozes da ga ukljucis?
sta imas na ekranu?
neko obavestenje?
Мислим да је рекла да не може отворити Е, тамо су јој подаци. Није рекла да не може подићи систем који је по на C (најчешће)

Screenshot_1.png

:mrgreen:

Znam ja... ali bitno je da ne pokušavaš ništa sama, možeš samo napraviti još veću štetu. Najverovatnije su svi podaci i dalje na sigurnom. Dakle mora da se prvo vidi šta se tačno desilo.

Да ли добијаш неку грешку? Неко објашњење?

a sta se desava?
ne mozes da ga ukljucis?
sta imas na ekranu?
neko obavestenje?

Sve mi radi na lap topu osim sto ne mogu da otvorim E

Kad kliknem na E- da ne davim tu sam sacuvala sve kad mi je jednom pao sistem. Ne znam da li je to uopste bitno da spomenem.

Screenshot (573).png

I ja kliknem "format".

Nece.

u sustini to bi najbolje bilo da ti pogleda neko ko se razume u to
da pokusa da pristupi particiji preko hiren diska ili na neki drgi nacin.
ako ne uspe moraces da formatiras, ali je dobra strana sto postoji sansa da vecinu podataka spases.

Verovatno je prsla particiona tabela na disku. GetDataBack sa nekog live diska bi trebalo da pronađe (skoro) sve, jedini problem može biti da li imaš dovoljno slobodnog mesta na C: da sve to prebaciš, pa da onda formatiraš E: i vratiš sve na tu particiju. Možda ako imaš eksterni hard ili znaš nekoga ko ima i može da ti pozajmi...
GetDataBack imaš npr. na Windows10 live disku Sergei Strelec...

Back