Ne mogu DA DAM nižu cenu struje

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Vojin Lazarević: Ne mogu da dam nižu cenu struje

Liberalizacija tržišta struje i na niskom naponu, dakle za stanovništvo, kako tvrdi vlasnik Rudnap grupe i jedan od najvećih regionalnih trgovaca električnom energijom,

srpskim potrošačima neće doneti ono što je donela u gotovo svim drugim zemljama, a to su niže cene.

- Razlog za to je taj što je Elektroprivreda Srbije bila instrument socijalne politike i cena struje nije bila tržišna, već dogovorena.
Zato sada dolazimo u situaciju kada nove, tržišne cene, iako liberalizovane,
moraju biti skuplje od prethodnih - navodi Vojin Lazarević.

:roll: Ove novine ko šta radi, samo uznemiravaju stanovništvo.

Liberalizacija tržišta struje i na niskom naponu, dakle za stanovništvo, kako tvrdi vlasnik Rudnap grupe i jedan od najvećih regionalnih trgovaca električnom energijom,

srpskim potrošačima neće doneti ono što je donela u gotovo svim drugim zemljama, a to su niže cene.

- Razlog za to je taj što je Elektroprivreda Srbije bila instrument socijalne politike i cena struje nije bila tržišna, već dogovorena.

Pa i ne treba ,kad je stoka glupa pa sve prihvata!

Војин Лазаревић (Никшић, 22. фебруар 1942) је бивши југословенски фудбалер. За репрезентацију Југославије је одиграо 5 утакмица између 1964. и 1969. и постигао је 1 гол.
Најбољи стрелац првенства био је 1968/1969. са 22 гола и 1972/1973. са 25 голова.

...............................................................................

A danas igra za Svabe, i nama zabija golove.

Sta se promenilo?

Ja zato narucujem hranu. Nes razmutim vodom iz bojlera. Trosi komp i frizider. I da, vres masina, douse ja zivim sama. nE PRELAZI MI RACUN 10000

Понудиће скупљу струју, па ко жели да купи купиће.

Тржиште струјом је у потпуности либерализовано само у Британији, у свим осталим земљама постоје нека ограничења.
И велики део њихових рачуна (у ЕУ) су порези и таксе, а не сама цена струје (то је оно што су полако почели да додају и у наше рачуне).

Razbojnik Dragoslav Lazarević (39), koga je prekjuče ubio vlasnik menjačnice “Marlis” u Požegi, u pljačku je krenuo jer mu je zbog dugova u stanu isključena struja.

Lazarević je maskiran fantomkom u menjačnicu u komšiluku upao oko 12.30 sati i preteći “kratežom” naterao vlasnika Rajka Markovića da mu da 3.000 evra, a zatim je seo u „zastavu 101“ bez registarskih oznaka.

Dragoslav Lazarević radio je u fabrici „Milan Blagojević“ u Lučanima. Iza sebe je ostavio ženu i dve ćerke.

Ja sam dobila kaznu, neki dug za struju od 4ooo od prosle godine, a na to nakuckane kamate u iznosu od 6ooo din. Plus neki sudski izvrsitelj...
Odem u ED, krenem da se svadjam, sluzbenica mi kaze da moze da mi oprosti kamatu, i posle dva minuta mi izda resenje u kome pise da odlukom upravnog odbora korisniku se smanjuje kamata na dug u iznosu od 4ooo dinara.
Zar to nije dovoljan dokaz sta se radi sa racunima? Toga nema ni na pijaci.

Ja sam dobila kaznu, neki dug za struju od 4ooo od prosle godine, a na to nakuckane kamate u iznosu od 6ooo din. Plus neki sudski izvrsitelj...
Odem u ED, krenem da se svadjam, sluzbenica mi kaze da moze da mi oprosti kamatu, i posle dva minuta mi izda resenje u kome pise da odlukom upravnog odbora korisniku se smanjuje kamata na dug u iznosu od 4ooo dinara.
Zar to nije dovoljan dokaz sta se radi sa racunima? Toga nema ni na pijaci.

само да знаш да неутужено потраживање
застарева за годину дана

Da li isključenje struje opravdava razbojništvo?

Da.
Struja nije golf trojka, TV pretplata ni letovanje u Turskoj.
Struja je OSNOVNA ZIVOTNA POTREBA.
Coveku koji ne zivi na selu uz smederevac i ses kubika drva iskljucenje struje znaci napad na porodicu.
Ne znam njegove razloge za neplacanje, ali znam da firma u kojoj radi, i ciji je garant drzava, ne isplacuje plate.
Covek mora negde da povuce crtu i da se brani. Strpljenja, doci ce red i na nas.
Da.

Back