I ja istomada sam i gori
![]()
:
I duplo stariji od njega verovatno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja istomada sam i gori
![]()
:
andjelko ako ti dam masazu ima da ti usi odpadnu,pa ces lako za goozu
pazi sta radis momce jeste da je internet al opet moze da ti bude nezgodno.
Kako ti uspeva ostanes mlad 17 godina?Izvinite ako sam pogresio board ili kako vec nisam znao gde mozda neko ima neko mislenje neznam sta da radim .. imam devojku mlad sam 17 godina i ona takodje .. sa njom sam 3 meseci znaci mi i to puno i vidim da me mnogo voli .. ali brate ja izgleda da imam neki problem .. kad vidim dobre ribe prosto izgubim se.. ako mi se nabaci brate pokidacu je .. jel to bre normalno ili sam ja neki manijak ili imam neki probleM? XD a ne bi hteo da je izgubim a ipak bi voleo tako sa strane msm onako MORAM ne VOLEO kao ako hocu pa ajde nego onako neznam ni sam sta radim kad me uhvate te trenutke tj kad vidim ribu dobru kad mi se nabaci tako... imate neko mislenje mozda? sta da radim nzm a ne bi voleo da je izgubim ...![]()
![]()
![]()
Izvinite ako sam pogresio board ili kako vec nisam znao gde mozda neko ima neko mislenje neznam sta da radim .. imam devojku mlad sam 17 godina i ona takodje .. sa njom sam 3 meseci znaci mi i to puno i vidim da me mnogo voli .. ali brate ja izgleda da imam neki problem .. kad vidim dobre ribe prosto izgubim se.. ako mi se nabaci brate pokidacu je .. jel to bre normalno ili sam ja neki manijak ili imam neki probleM? XD a ne bi hteo da je izgubim a ipak bi voleo tako sa strane msm onako MORAM ne VOLEO kao ako hocu pa ajde nego onako neznam ni sam sta radim kad me uhvate te trenutke tj kad vidim ribu dobru kad mi se nabaci tako... imate neko mislenje mozda? sta da radim nzm a ne bi voleo da je izgubim ...![]()
![]()
![]()
Izvinite ako sam pogresio board ili kako vec nisam znao gde mozda neko ima neko mislenje neznam sta da radim .. imam devojku mlad sam 17 godina i ona takodje .. sa njom sam 3 meseci znaci mi i to puno i vidim da me mnogo voli .. ali brate ja izgleda da imam neki problem .. kad vidim dobre ribe prosto izgubim se.. ako mi se nabaci brate pokidacu je .. jel to bre normalno ili sam ja neki manijak ili imam neki probleM? XD a ne bi hteo da je izgubim a ipak bi voleo tako sa strane msm onako MORAM ne VOLEO kao ako hocu pa ajde nego onako neznam ni sam sta radim kad me uhvate te trenutke tj kad vidim ribu dobru kad mi se nabaci tako... imate neko mislenje mozda? sta da radim nzm a ne bi voleo da je izgubim ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato sto si ih imala previse, pa je doslo do zasicenja![]()