Ne mogu bez zena !

NemanjaTebra

Početnik
Poruka
1
Izvinite ako sam pogresio board ili kako vec nisam znao gde mozda neko ima neko mislenje neznam sta da radim .. imam devojku mlad sam 17 godina i ona takodje .. sa njom sam 3 meseci znaci mi i to puno i vidim da me mnogo voli .. ali brate ja izgleda da imam neki problem .. kad vidim dobre ribe prosto izgubim se.. ako mi se nabaci brate pokidacu je .. jel to bre normalno ili sam ja neki manijak ili imam neki probleM? XD a ne bi hteo da je izgubim a ipak bi voleo tako sa strane msm onako MORAM ne VOLEO kao ako hocu pa ajde nego onako neznam ni sam sta radim kad me uhvate te trenutke tj kad vidim ribu dobru kad mi se nabaci tako... imate neko mislenje mozda? sta da radim nzm a ne bi voleo da je izgubim ... :roll: :roll: :roll:

Ovo što si napisao pokušaću da pripišem tvojim godinama. I ja sam bio u tvojim godinama i meni su hormoni pištali iz ušiju kao para iz ekpres lonca. To shvati kao sasvim normalnu pojavu, a ne kao neki grijeh i biće ti lakše, jer vjeruj mi, svi smo bili u tom iskušenju, neko je odolio, neko nije.

Vjerovatno tražiš da ti barem jedna osoba ovdje napiše "Opali je, kad ti se nabacuje, samo se jednom živi." To sam vidi, neću da ti izigravam roditelja, ako odlučiš to da uradiš. onda se dobro pazi, najmanja greška te može dovesti do toga da te djevojka provali, hvalisanje drugovima se četo vrati kao bumerang, koliko god to izgledalo bezazleno. Tako da prije svega pamet u glavu, a za sve ostalo ćeš lako.

Izvinite ako sam pogresio board ili kako vec nisam znao gde mozda neko ima neko mislenje neznam sta da radim .. imam devojku mlad sam 17 godina i ona takodje .. sa njom sam 3 meseci znaci mi i to puno i vidim da me mnogo voli .. ali brate ja izgleda da imam neki problem .. kad vidim dobre ribe prosto izgubim se.. ako mi se nabaci brate pokidacu je .. jel to bre normalno ili sam ja neki manijak ili imam neki probleM? XD a ne bi hteo da je izgubim a ipak bi voleo tako sa strane msm onako MORAM ne VOLEO kao ako hocu pa ajde nego onako neznam ni sam sta radim kad me uhvate te trenutke tj kad vidim ribu dobru kad mi se nabaci tako... imate neko mislenje mozda? sta da radim nzm a ne bi voleo da je izgubim ... :roll: :roll: :roll:
brate to kati se nabacuju dobre ribe znaj samo da oce te iskoriste,cuvaj ti tog skrndelja:heart:

Back