„Ne mogu baš svi u EU” - Hans Gert Petering

Silent Bob:
Koji idiot kad nas poredi sa Svajcarskom i Norveskom... Zapitaj se sta Norveska i Svajcarska mogu da ponude svetu, a sta mi mozemo da ponudimo svetu... a da zauzvrat dobijemo pare... barem 1/3 sto dobijaju te dve drzave...

Slusaj Retardirani kretenu, tvoje rasisticke uvrede na racun Srba da nemogu da se porede sa dojuce varvarskim narodima su toliko bljutave da cu ih samo poprskati pishom i nastaviti dalje!

Prvo bilmezu jedan ja govorim o neutralnosti van EU terene. Ti si jedan mandril koji ne vidi ono sto se pise, a lepo je napisano pitanje ZASTO Svajcarska mala i nemocna drzava i Norveska ista takva nisu u EU da ih ova ekonomski zastiti jelte svojim ogromnim trzistem?

Stvarno jedino da ti nacrtam degenu! Odyebi ako nisi sposoban da razumes! :evil:

megadeth2:
Slusaj Retardirani kretenu, tvoje rasisticke uvrede na racun Srba da nemogu da se porede sa dojuce varvarskim narodima su toliko bljutave da cu ih samo poprskati pishom i nastaviti dalje!
Vau... svaka ti cast... Samo ti mozes da vidis moj rasizam prema onima koji su kao i ja. Samo ti mozes reci da su Norveska i Svajcarska do juce bile varvarske i na kraju samo ti mozes da u to upletes svoju pisu. Verovtno ne samo svoju... volis i tudje pise, jel?

Prvo bilmezu jedan ja govorim o neutralnosti van EU terene. Ti si jedan mandril koji ne vidi ono sto se pise, a lepo je napisano pitanje ZASTO Svajcarska mala i nemocna drzava i Norveska ista takva nisu u EU da ih ova ekonomski zastiti jelte svojim ogromnim trzistem?
Male i nemocne? :grin: U Svajcarskoj se slio skoro sav Evropski, a dobrim delom i Severnoamericki kapital... A Norveska ima najveca nalazista nafte u Evropi... da ne spominjem turizam i cinjenicu da su u proteklih 100 godina imale slobodno trziste... ali tebi verovatno ne vredi objasnjavati... evo... opet ce ovde da spomene svoju pisu..

Stvarno jedino da ti nacrtam degenu! Odyebi ako nisi sposoban da razumes! :evil:
Zaista, nisam u stanju da razumem sta tvoja pisa radi u tvojim postovima, i molim te nemoj da je crtas. Samo jos fali da ti postavis slike svoje nacrtane pise... I necu da odyebem... pogotovo ne sad kad spominjes pisu... znas... nisam ja jedan od tih...

Ја сам већ раније рекла да је та дилеме "ЕУ - не ЕУ" лажна. Ствар је погрешно постављена.
Србија би требало да се пре свега опоравља - ради себе саме, а не неког "уласка у Европу", у којој смо већ. Увек и били. После тога - долази и питање неког формалног "чланства".
Али, управо и због свега тога, ја не могу да схватим ни оне искључиве погледе у другом смеру, као што је: "никада у ЕУ ".
Нисам чула рационално објашњење ни за такав став.

megadeth2:
Najfece fasisoidne organizacije u Srbiji su DS i LSD(LDP). Metode su im Gebelsovske, Ustrojstvo Geringovsko, a odnos prema neistomisljenicima Hitlerovski!
To i ja kazem samo poenta mog posta je bila, kako to da se EU kao bori protiv nacional-socijalizma,a u okviru njenog parlamenta osniva se poslanicki klub najekstremnijih desnicara evropskih drzava...O cemu mi onda ovde pricamo
Meni bi sasvim bilo ok da SRS i SPS ponovo oforme vladu...nisu najsrecnije resenje ali u svakom slucaju najbolje od postojecih.

Back