Korner zastavica
Ističe se
- Poruka
- 2.364
Torrente-BG:Ma nije.Neka afrikanka.Made in Nigeria ili sl![]()
Da li si ti Torente nekada razmisljao da bi npr. Nigerija mogla da bude obecana zemlja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Torrente-BG:Ma nije.Neka afrikanka.Made in Nigeria ili sl![]()
Silent Bob:Koji idiot kad nas poredi sa Svajcarskom i Norveskom... Zapitaj se sta Norveska i Svajcarska mogu da ponude svetu, a sta mi mozemo da ponudimo svetu... a da zauzvrat dobijemo pare... barem 1/3 sto dobijaju te dve drzave...
filatelista:Ako ćeš se civilizovano ponašati, odgovoriću ti.
Korner zastavica:Da li si ti Torente nekada razmisljao da bi npr. Nigerija mogla da bude obecana zemlja?![]()
![]()
Torrente-BG:Isto kao sto bi i Srbija mogla da bude.![]()
Korner zastavica:Torente,ti si izdajnik,ustasa,siptar i narkoman!
Da znas!
![]()
Vau... svaka ti cast... Samo ti mozes da vidis moj rasizam prema onima koji su kao i ja. Samo ti mozes reci da su Norveska i Svajcarska do juce bile varvarske i na kraju samo ti mozes da u to upletes svoju pisu. Verovtno ne samo svoju... volis i tudje pise, jel?megadeth2:Slusaj Retardirani kretenu, tvoje rasisticke uvrede na racun Srba da nemogu da se porede sa dojuce varvarskim narodima su toliko bljutave da cu ih samo poprskati pishom i nastaviti dalje!
Male i nemocne? :grin: U Svajcarskoj se slio skoro sav Evropski, a dobrim delom i Severnoamericki kapital... A Norveska ima najveca nalazista nafte u Evropi... da ne spominjem turizam i cinjenicu da su u proteklih 100 godina imale slobodno trziste... ali tebi verovatno ne vredi objasnjavati... evo... opet ce ovde da spomene svoju pisu..Prvo bilmezu jedan ja govorim o neutralnosti van EU terene. Ti si jedan mandril koji ne vidi ono sto se pise, a lepo je napisano pitanje ZASTO Svajcarska mala i nemocna drzava i Norveska ista takva nisu u EU da ih ova ekonomski zastiti jelte svojim ogromnim trzistem?
Zaista, nisam u stanju da razumem sta tvoja pisa radi u tvojim postovima, i molim te nemoj da je crtas. Samo jos fali da ti postavis slike svoje nacrtane pise... I necu da odyebem... pogotovo ne sad kad spominjes pisu... znas... nisam ja jedan od tih...Stvarno jedino da ti nacrtam degenu! Odyebi ako nisi sposoban da razumes!![]()
Šta kum dobija...Korner zastavica:@Silent Bob
Nemoj da mi diras majmunche!
![]()
filatelista:Šta kum dobija...
ja sam obnarodovao reč "kornerov"
To i ja kazem samo poenta mog posta je bila, kako to da se EU kao bori protiv nacional-socijalizma,a u okviru njenog parlamenta osniva se poslanicki klub najekstremnijih desnicara evropskih drzava...O cemu mi onda ovde pricamomegadeth2:Najfece fasisoidne organizacije u Srbiji su DS i LSD(LDP). Metode su im Gebelsovske, Ustrojstvo Geringovsko, a odnos prema neistomisljenicima Hitlerovski!
anntaylor:Izgleda da Solana i Peterson aktivno rade na svom zadatku, Solana govori kako samo sa "demokratskim" strankama mozemo napred dok Peterson govori "ne mogu bas svi u EU"
besniris:Pre ce Turska da udje nego Srbija.