ne ljubi ga, ne ljubi, bolje da ostane žaba

Pogledajte prilog 382770

Drage dame da li ste i vi ovako zamišljale vašeg princa? :rotf:

U ovoj sceni po meni ima više od jedne bajke i manje od jednog sna o ljubavi...

Scena je bizarna ali bolno realistična u isti mah
Da li su akteri u ovoj sceni dobili ono što su tražili? Ili ....šta vama poručuje ova fotografija?

meni porucuje da ako imas ovako ruzna stopala kao ona,nemoj da se slikas u toj duzini suknje,jer stopala padaju u prvi plan
a sve ostalo na slici mi je normalno:mrgreen:

Pogledajte prilog 382770

Da li su akteri u ovoj sceni dobili ono što su tražili? Ili ....šta vama poručuje ova fotografija?

Мислим да су сви добили оно што су тражили.

Ова пачаглу је очигледно тражила банку семена а он је само хтео да попије пиво на миру.

krenuli ljudi na maskenbal, cekaju bebi siterku, a muz seo da odmori, posto je pre toga naranio svu sitnu celjad.
posvadjali su se oko toga sto ona ne moze da nadje cipele uz haljinu i rekla je da nece ni ici, ako ne obuje bas one koje je zamislila. sada se dure, svako za sebe.
super ce se provesti na eventu i kresnuce se u kolima ispred svoje kuce, dace siterki ekstra kes sto kasne.
imaju i kamin u sobi i psa, mogli su i gore da prodju u zivotu.
dobro, mozda je jedino njoj malo zao, zna da ce njena stopala da budu komentarisana, inace sve kul.

Zivot nije ni americki film A produkcije, a ni bajka. Ako si dovoljno srecan, povremeno ce liciti na nesto od ta dva.
Pogresni izbori su nam svima dozvoljeni, dobro je sve dok imamo sansu da ih ispravimo. :)

Pogledajte prilog 382770

Ja ne znam zasto si ti radjala decu kad su ti tolika muka.
Niko te nije bio po ushima

Back