NE KUPUJTE NISTA hrvatsko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Административне АВНОЈ-евске границе НИКАКО СЕ НЕ МОГУ СМАТРАТИ ДРЖАВНИМ... а то ћете ускоро и сами увидети када вам Зловенци и 'талијани буду дошли по своје.

А и да узмемо те "границе" као републичке СРБИ СУ УНУТАР 'РВАЦКЕ КОНСТИТУТИВНИ НАРОД КОЈИ ИМА ПРАВО НА ОТЦЕПЉЕЊЕ ... а и то ћеш ускоро имати прилике да схватиш и разумеш..

А ове џукачке увреде нећу коментарисати... ваљда има ко је надлежан...

nista je necu vidjeti jer to sto pricas je SF...nikad vise,pomiri se sa tim,bice ti lakse

по
Treći put vrdaš. Ovde čak i Kinezi mogu da uvale svaki škart, ali Croati - jok. Imaš li neko obrazloženje?

Па наравно да нема... сад' ће да почне да лупета о оргазму код Српкиња... очигледно је лик импотентан па се стално чуди што су жене са њим зблазнуте..:hahaha:

tek sad spazih ovo :hahaha::hahaha::hahaha:
ti ne samo da nemaš pojma o propagandi, o tome šta je to mera, kako izgleda stvarnost i šta su to istorijske činjenice - već gore od svega - NEMAŠ BLAGE O ŽENAMA :mrgreen:

Ja več rekoh da to nije nešto što sam ja izmislio već je to stav profesionalca. Seks je kao i sve driugo, nek oje priirodno talentovan ali bez rada nema ništa. Ne moš da budeš vrhunski pijanista ako ne vežbaš satima. Postoji primitivni orgazam. Postoji zatim narcisoidni, pa nezreli orgazam, pa nezreli limitiran, pa inda zreli, pa produženi, pa zatim ekstatični...dakle nije sve to isto. A znaš zašto imam te blage veze o ženama? zato što ovo znam i kad to znaš onda znaš i nečije potrebe. A shvatiti nečije potrebe i kako se one mogu realizovati ti je ključ uspehha u kominikaciji i uže gledano vezama. I onda žene žele da imam blage veze o njima, jer im to donosi svojevrstan benetif. ;)

Ja več rekoh da to nije nešto što sam ja izmislio već je to stav profesionalca. Seks je kao i sve driugo, nek oje priirodno talentovan ali bez rada nema ništa. Ne moš da budeš vrhunski pijanista ako ne vežbaš satima. Postoji primitivni orgazam. Postoji zatim narcisoidni, pa nezreli orgazam, pa nezreli limitiran, pa inda zreli, pa produženi, pa zatim ekstatični...dakle nije sve to isto. A znaš zašto imam te blage veze o ženama? zato što ovo znam i kad to znaš onda znaš i nečije potrebe. A shvatiti nečije potrebe i kako se one mogu realizovati ti je ključ uspehha u kominikaciji i uže gledano vezama. I onda žene žele da imam blage veze o njima, jer im to donosi svojevrstan benetif. ;)

nego shoki, jel si dobio dosta paznje za veceras? yebena ta usamljenost jel da?

Treći put vrdaš. Ovde čak i Kinezi mogu da uvale svaki škart, ali Croati - jok. Imaš li neko obrazloženje?

Zato što su po mom iskustvu Italijani tru puta gori nacionalisti i čak šovinisti od Srba i Hrvata zajedno. I nije slučajno da su u Trstu ultra desničari kad su Trst sada okupirali Kinezi. Ali, to je zato što ni Italijani nemaju orgazmički potencijal. Čim njega nema ima totalitarizma :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back