(НЕ) допринос Пленума Правнога Факултета сериозности протеста

Будуће/и Правнице/и би могли да правно боље и професионалније уобличе захтеве

• не

glasova: 0 0,0%
  • да

glasova: 2 100,0%

• Ukupno glasova
    2

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
38.044
Да ли

по вашем мишљењу су Правнице и Правници могле/ли озбљније и надасве професионалније да 'подкују' протесте

гледе легислатитатуре и легалности .

Qui se professionales esse affirmant, professionales esse debent.

Оне и они који пледирају да буду професионалци прво се морају понашати професионално

Покрету су разни стручни пленуми допринели својим стручним знањем...

Цело друштво се у малом осликава у пленумима...Правни пленум је 'заказао'..односно 'води' протесте у правцу у коме су

1748888652_Pravni_protest.format-webp.width-500.webp

Da....u Balkanskoj vukoebini u kojoj je korupcija nacin zivota, doduse ne kao u kolumbiji, ima i gore nego u Srbiji, ali teze Srbi da prave kolumbiju u Srbiji.....da li ima smisla insistirati na pravno formalnom...

Iskren da budem , ja koji nisam pravnik , kad dobijem posao kontrole advokata, to nije samo kontrola nego i usmeravanje, strategija i tek onda se vidi da biti pravnik jeste samo zanat, a da bi bio umetnik moras da imas totalno drugaciju sirinu razmisljanja....i shvatanja..
Ne mogu reci da nisam upoznao pravnike koji imaju tu sirinu , znaci ima ih ....i nisu neprimeceni...

Nisu najuspesniji u Srbiji Srbija ima svoj nacin izbora kvaliteta, sto veca muljara i seljacina, to si veci gospodin i strucnjak...

Ali svi vi to potajno znate...ne mogu da verujem osim kod mojih roditelja da zive u srbiji 50 + godina i da nemaju pojma ni o ljudima ni o odnosima koji vladaju u Srbiji...totalni trubaduri....
Narocito sad kad im TV dnevnik kaze jedno a zivot je drugo...
Prosipaju mi pricu da su silna pojeftinjenja, samo eto oni ne gledaju ta pojeftinjenja, ne treba im , bogati su , a sutradan, ne prekosutra, nego vec sutradan ce kukati kako nemaju i vadi nas, salji pare...

Back