savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.575
Вазда су били јунаци.hrvatijanci odmah pobegli pre nego sto se i zapucalo sve heroj do heroja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вазда су били јунаци.hrvatijanci odmah pobegli pre nego sto se i zapucalo sve heroj do heroja![]()
Hoće Zoki da stavi tačku na priče SDP = HDZ.Milanović novi ruski heroj: Konačno je neko rekao ono što svi u EU misle
![]()
https://nova.rs/svet/milanovic-novi-ruski-heroj-konacno-je-neko-rekao-ono-sto-svi-u-eu-misle/
Ruski mediji slave heroja Zorana Milanovića.
Satanisti se trude kako vidimo, ali dal će vam uspeti, ne znam.Rusija definitivno nestaje
Regan je najsličniji današnjem stanjuSatanisti se trude kako vidimo, ali dal će vam uspeti, ne znam.
Možda bi Napoleon ili Hitler bili pozvaniji da daju odgovor na ovo pitanje .![]()
Shvatićeš poentu, kad pročitaš aktuelne izjave Milanovića (između redova) koji navodno odbija da pošalje vaše bojovnike na Ruski front.Daj postavi suvislo pitanje. Ustaščići, njih valjda desetak (max) je svojedobno (navodno) bilo u Ukrajini, baš kao i tvoji četničići. I šta to točno onda govori o RH ili Srbiji, nisam ulovio poantu
Satanisti su digli sidro iz Avganistana i iz Iraka.Regan je najsličniji današnjem stanju
U njegovo vreme je Putin isto pokušavao 1989. poraziti normalne
Nema hrvatskih vojnika u Ukrajini, a ako ima kakvih privatnih avanturista željnih morbidne zabave, to je njihov problem.Shvatićeš poentu, kad pročitaš aktuelne izjave Milanovića (između redova) koji navodno odbija da pošalje vaše bojovnike na Ruski front.
Vaši dečki su već tamo, kako izgleda.
Kako izgleda, i vaši dečki su tamo.Shvatićeš poentu, kad pročitaš aktuelne izjave Milanovića (između redova) koji navodno odbija da pošalje vaše bojovnike na Ruski front.
Vaši dečki su već tamo, kako izgleda.
Da, predsjedniku Republike su reducirane ovlasti promjenom Ustava početkom 2000-ih. Po važećem Ustavu, za većinu poteza i odluka predsjednik mora dobiti supotpis predsjednika Vlade.Kako izgleda, i vaši dečki su tamo.
I onako usput, Milanović je vojni zapovjednik samo i isključivo u slučaju rata. A nisam čuo da je rat proglašen, dakle, Zoka lagano fantazira da on može odbiti ili prihvatiti slanje vojnika.
Obojica mi idu na ganglije, nesposobni pajaci, sva sreća da nije neke frka.Da, predsjedniku Republike su reducirane ovlasti promjenom Ustava početkom 2000-ih. Po važećem Ustavu, za većinu poteza i odluka predsjednik mora dobiti supotpis predsjednika Vlade.
Panem et circenses. Sve da raja ne bi razmišljala o ozbiljnijim stvarima.Obojica mi idu na ganglije, nesposobni pajaci, sva sreća da nije neke frka.
O čemu pričate ljudi, kakva vlada kakav predsednik, NATO - Stoltemberg odlučuje o svemu.Da, predsjedniku Republike su reducirane ovlasti promjenom Ustava početkom 2000-ih. Po važećem Ustavu, za većinu poteza i odluka predsjednik mora dobiti supotpis predsjednika Vlade.
Brine me ova podrska rvata rusima...one koga su podrzavali taj je gubio.Milanović novi ruski heroj: Konačno je neko rekao ono što svi u EU misle
![]()
https://nova.rs/svet/milanovic-novi-ruski-heroj-konacno-je-neko-rekao-ono-sto-svi-u-eu-misle/
Ruski mediji slave heroja Zorana Milanovića.
Opet nova frizura ?Sad podržavaš NDH-ziju
Kako su rusofili jadniljudi
To su tvoje želje. Hrvatske vlasti odlučuju hoće li i gdje će slati svoje vojnike. Znam da te to smeta, ali to je tvoj problem.O čemu pričate ljudi, kakva vlada kakav predsednik, NATO - Stoltemberg odlučuje o svemu.
On odlučuje koliko bojovnika vaših, putuje na Ruski front.
A za taj njegov napor i rad, umni i fizički vaša država mu plaća cca MILIJARDU DOLARA godišnje.
Pogledajte sami koliko svaki NATO - satelit izdvaja za ZAŠTITU godišnje ?
A brine li te ruska podrška Hrvatima?Brine me ova podrska rvata rusima...one koga su podrzavali taj je gubio.
Što bi ga brinulo. Mi više nismo u ratu s vama. A normalno je da ste strateški važniji od nas i Rusima i Amerima jer imate ogromnu morsku obalu na toplim morima. Nisu vas i Šiptare 90ih podražavali sa zapada zato što vas vole ili zato što ste u pravu nego zbog tih istih strateških razloga. Trebalo je udaljiti "male Ruse" od toplih mora. Za to vreme "veliki Rusi" su spavali i aminovali ono što se događa jer su i njima bitnije zemlje sa izlazom na topla mora.Nego iz istih razloga ćete bežati iz Hrvatske u Srbiju jednog dana kad na red dođe čišćenje osvojene teritorije od Slovena uopšte.A brine li te ruska podrška Hrvatima?
Ne....To su tvoje želje. Hrvatske vlasti odlučuju hoće li i gdje će slati svoje vojnike. Znam da te to smeta, ali to je tvoj problem.
A brine li te ruska podrška Hrvatima?
Сад прича да се управо ствара руски свет, ту спада и Хрватска, а која ће заправо у том новом геостратешком поретку да буде главна после саме Русијe и Срби ако буду добри тј ако се, како каже Адмирал, откаче Енглеза, могу и они да се придруже:Адмирал Лошо? Јел то онај геније што прича да је Римско царство водило свој највећи рат управо против Хрвата, да су Срби турског порекла, те да их је свега десетак посто крштено?
Povijest ne pamti da su Hrvati ikada bježali tražiti pomoć u Srbiji kod Srba. Za razliku od toga, prvi primjeri bježanja Srba kod Hrvata gdje su našli pomoć i utočište potječe od 10. stoljeća, a javlja se i kasnije od 16. st. nadalje.Što bi ga brinulo. Mi više nismo u ratu s vama. A normalno je da ste strateški važniji od nas i Rusima i Amerima jer imate ogromnu morsku obalu na toplim morima. Nisu vas i Šiptare 90ih podražavali sa zapada zato što vas vole ili zato što ste u pravu nego zbog tih istih strateških razloga. Trebalo je udaljiti "male Ruse" od toplih mora. Za to vreme "veliki Rusi" su spavali i aminovali ono što se događa jer su i njima bitnije zemlje sa izlazom na topla mora.Nego iz istih razloga ćete bežati iz Hrvatske u Srbiju jednog dana kad na red dođe čišćenje osvojene teritorije od Slovena uopšte.
Ma je, ali kao djelatnici ruskog veleposlanstva imaju diplomatski imunitet.Je l policija pronašla izgrednike?
Лепа је то идеја, али, на жалост, Лошо је заробљен у властитом романтизму који му доста помућује реално виђење стања на терену.Сад прича да се управо ствара руски свет, ту спада и Хрватска, а која ће заправо у том новом геостратешком поретку да буде главна после саме Русијe и Срби ако буду добри тј ако се, како каже Адмирал, откаче Енглеза, могу и они да се придруже: