(Ne)davanje...

Ne svidja ti se nipodastavanje pussy power-a?:lol:

Ti bre Urosiusu, stalno vodiš neke mentalne ratove sa ženama, i forsiraš neka nesportska nadjebava,nja, tebi stalno treba neki glasnogovornik ko će u tvoje ime da smisli kako da uvredi suprotni pol.
Dovoljno je što si se opredelio za celibat i digo ruke od žena, svima na Krsti je drago zbog tvoje odluke
Sad kad si se tako lepo razmimoišo sa ženama, okreni se duhovnoj nadgradnji.
Neće niko u tvoje ime i za tvoj račun da dokuči komplikovane muško ženske vožnje uz i niz tobogan...
Naročito ne ovaj konfuzni umri muški koji koristi eufemizme za konkretne ženske atribute:lol:

- - - - - - - - - -

Možda zbog mirisa?
Pićka i sir nemaju nikakvu sličnost u mirisu, ti izgleda nikad pićke pomiriso nisi:lol:

Ti bre Urosiusu, stalno vodiš neke mentalne ratove sa ženama, i forsiraš neka nesportska nadjebava,nja, tebi stalno treba neki glasnogovornik ko će u tvoje ime da smisli kako da uvredi suprotni pol.
Pa mislim da ovo nije uvreda. Meni se cak svidja njegova metafora da budem iskren, a ti pljuj.:plez:
Dovoljno je što si se opredelio za celibat i digo ruke od žena, svima na Krsti je drago zbog tvoje odluke
Jesi sigurna da govoris u ime svih? Nesto ne verujem...:confused:
Sad kad si se tako lepo razmimoišo sa ženama, okreni se duhovnoj nadgradnji.
Neće niko u tvoje ime i za tvoj račun da dokuči komplikovane muško ženske vožnje uz i niz tobogan...
Naročito ne ovaj konfuzni umri muški koji koristi eufemizme za konkretne ženske atribute:lol:
:

Zanimljive stvari on pise, ali tebe moram da slusam izgleda.:lol:
Pored svih stvari koje je on napisao o zenama ti si se ufatila za mocarelu.:rotf:

Sve ostalo je stereotip
umri muški je bukvar stereotpa i načina razmišljanja koji praktikuju mase.
dakle kliše koji je uz to i neupotrebljiv.

izvinite ljudi ali žao mi je kad vas vidim ovako ogrezle u zabludama...

Sve ostalo je stereotip
umri muški je bukvar stereotpa i načina razmišljanja koji praktikuju mase.
dakle kliše koji je uz to i neupotrebljiv.

izvinite ljudi ali žao mi je kad vas vidim ovako ogrezle u zabludama...

Zenska bahatost i megalomanija su zaista veliki i to je smrt za veze i ne samo veze vec i za muskarce.:lol:

E sad vi cete uvek odgovoriti nesto tipa da si odabrao pogresnu i da sve to zavisi od vaseg licnog odnosa, ali imas li ti predstavi koliko stvari bivaju automatski podrazumevane u vezama zbog ovakvog drustvenog vaspitanja?

Primera milion gde se na papiru dobre devojke zbog zabluda pretvaraju u azdaje ili sto bi neko rekao feminacistkinje. Mogu da ti dam desetine primera iz zivota...

Kad izgradiš svoj kosmos u kome će biti sve po meri a ne konfekcija,
promenićeš i stavove o ženama.

Ovako samo tražiš opravdanje za nemogućnost uspostavljanja normalne veze sa ženom.
Nisu sve devojke kamenjarke.
Nisu sve devojke sponzoruše sa splavova,
niti tuke koje bi da to budu u šarenoj maminoj kućnoj haljini dok mažu jeftin ruž na svoje usne i sanjare da će završiti u doživotnom komforu kontroverznih biznismena koji imaju link ka vrhu...:lol:
idi bre smorivoje...
pusti globalne probleme, organizuj i uredi svoj mikrokosmos..

Kad izgradiš svoj kosmos u kome će biti sve po meri a ne konfekcija,
promenićeš i stavove o ženama.

Ovako samo tražiš opravdanje za nemogućnost uspostavljanja normalne veze sa ženom.
Nisu sve devojke kamenjarke.
Nisu sve devojke sponzoruše sa splavova,
niti tuke koje bi da to budu u šarenoj maminoj kućnoj haljini dok mažu jeftin ruž na svoje usne i sanjare da će završiti u doživotnom komforu kontroverznih biznismena koji imaju link ka vrhu...:lol:
idi bre smorivoje...
pusti globalne probleme, organizuj i uredi svoj mikrokosmos..

A dje su takve mislim one prave?

@PerfectOne

A ti stvarno mislis da prica na Krsti daje uvid u moje RL stanje? Moj zivot je meni po meri ako zelis da znas...

Perfect, gledaj... ide ovako...
Moji rodjaci, bracni par, oboje dobra deca sto bi se reklo... Ona se izdrqava od starta braka ko zna iz kog razloga, valjda nekih frustracija...
On ne sme da popije flasu piva kad dodje umoran sa posla:"STA CE MU ALKOHOL !".:azdaja:

I da li imas uvid u kvalitet zivota u takvom braku?

Ja u startu kad procenim tu samonabedjenost kod zena odmah precrtam za nesto ozbiljno... i obicno se pokaze kao tacno...

S ovim se slazem, vecina zena koje sam upoznao preko foruma imala je neku falingu.
Od potrebe za odobravanjem, daddy issues, neprihvacenosti u drustvu, sve do ovisnosti o zoloftu, teskih bipolarnih poremecenja i da ne duljim.

Da ne bi bilo da su samo muski forumasi cudni.
Ja sam ovde jer mi posao takav da imam mnogo vremena. ;)

ima jos njih kojima je posao takav pa ne dolaze na krstu
ovde i zaposleni i nezaposleni imaju falinku

@PerfectOne

A ti stvarno mislis da prica na Krsti daje uvid u moje RL stanje? Moj zivot je meni po meri ako zelis da znas...

Perfect, gledaj... ide ovako...
Moji rodjaci, bracni par, oboje dobra deca sto bi se reklo... Ona se izdrqava od starta braka ko zna iz kog razloga, valjda nekih frustracija...
On ne sme da popije flasu piva kad dodje umoran sa posla:"STA CE MU ALKOHOL !".:azdaja:

I da li imas uvid u kvalitet zivota u takvom braku?

Ja u startu kad procenim tu samonabedjenost kod zena odmah precrtam za nesto ozbiljno... i obicno se pokaze kao tacno...

Utisak o tebi stvaraju postovi koje ostavljaš za sobom i ti si toga svestan.
Ako na forumu ostavljaš utisak osobe koja se nije najbolje snašla i pljuje u grudi kad se pomene žena
a sada tvrdiš da si potpuno zadovoljan svojim životom,
to mogu da pripišem samo brljivom blizancu koji progovara iz tebe:lol:
I još ovo.
Svet je pun nepravde i tužnih života od kojih ti se srce cepa a duša pati...
Ne možeš ih sve ispeglati.
Ali jedan možeš
Svoj.
:heart:

Poslednja izmena:
Ma syebala mi sve u zivotu.:rida:

Ne, ja sam pomalo zaludan i trolujem Perfect. Sofisticirano trolovanje.

Price o korektnosti i funkcionalnosti MZ odnosa me zanimaju, ali daleko od toga da su mi previse bitni da tako kazem.

Dosta toga se tu provlaci sto ne bi trebalo da bude tako, a sve zbog tog drustvenog vaspitanja gde su zene povezane kao jedna velika ekipa i vole da shefuju.

Ali nije nemoguce premostiti te prepreke. Cak mi ni ne deluju toliko opasno.

Poenta je da je svo presipanje iz supljeg u prazno na mojim temama najvise dolazi iz moje potrebe da se malo zabavim.

Prvi odnos je ona klasicna zabluda danasnjeg verovanja, da ako potpuno sluzis zeni na pocetku i napravis je potpuno srecnom, u braku ces biti ti srecan i da te nekakva misteriozna nagrada ceka.
Drugi odnos je opis posledice svega toga i sta ce biti realnije.

Treca varijanta je, zasto u opste ulaziti u monogamnu vezu na samom startu?

Prvi odnos je ona klasicna zabluda danasnjeg verovanja, da ako potpuno sluzis zeni na pocetku i napravis je potpuno srecnom, u braku ces biti ti srecan i da te nekakva misteriozna nagrada ceka.
Drugi odnos je opis posledice svega toga i sta ce biti realnije.

Treca varijanta je, zasto u opste ulaziti u monogamnu vezu na samom startu?

Treca proizilazi iz prve dve. Normalno.

Samo sto sve zajedno ima manu o kojoj Lav pise medjuzavisnost na zenskom nivou animalnosti.

Resenje je samo jedno, ako ne moze da prati ima druga koja moze, ako je brza ne vredi lomiti noge jer se nista ne postize.

Back