Ne damo da ode Lane

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
"Ne tražim da mi se gresi praštaju. Ali, prvo treba utvrditi ko je pogrešio.
Ne tražim da se one druge, lepe stvari, kad sam ja u pitanju - pamte..."
Tako je govorio skromni Lane Gutović.

Iako nije tražio, zapamtili smo lepe stvari... mnogo lepih stvari za jedan ljudski vek.

"... I SAMO NESTANE
DA DUŠOM DA*NE..."

NE DAMO DA ODE LANE...

Pomozite mi, dragi moji, da lepota ostane sa nama...

:heart2: :heart2: :heart2:

Da, Lane je zaista bio posebno lep glumac i neki dan čitam da je to naglasila i Mira Karanović u nekom obraćanju striktno vezanom za ovaj naš veliki gubitak. Između ostalog je rekla i da je ova glumčina imala velike muke da radi svoj posao i uživa u ''izvesnim'' godinama, i da su iz toga i bolesti proizašle, ali između redova stoji što-šta što nije morala mnogo da objašnjava.
Lane je bio izuzetno principijelan i nije podnosio lelujanja i ostavljanje stare kože za sobom, pa neko presvlačenje što pojedini stvorovi mogu sa lakoćom, i zato je bila retkost uloviti ga da priča za javnost ili se pojavljuje u medijima u poslednjih desetak godina.
Pa, ipak... Lepota je lepota...
I nešto namanje želim da ga se sećam kao Srećka Šojića premda je to bio veliki i svojoj svrsi savršen projekat.

1630867815318.png

U njemu je bilo tako mnogo više...

Da, Lane je zaista bio posebno lep glumac i neki dan čitam da je to naglasila i Mira Karanović u nekom obraćanju striktno vezanom za ovaj naš veliki gubitak. Između ostalog je rekla i da je ova glumčina imala velike muke da radi svoj posao i uživa u ''izvesnim'' godinama, i da su iz toga i bolesti proizašle, ali između redova stoji što-šta što nije morala mnogo da objašnjava.
Lane je bio izuzetno principijelan i nije podnosio lelujanja i ostavljanje stare kože za sobom, pa neko presvlačenje što pojedini stvorovi mogu sa lakoćom, i zato je bila retkost uloviti ga da priča za javnost ili se pojavljuje u medijima u poslednjih desetak godina.
Pa, ipak... Lepota je lepota...
I nešto namanje želim da ga se sećam kao Srećka Šojića premda je to bio veliki i svojoj svrsi savršen projekat.

Pogledajte prilog 1008120
U njemu je bilo tako mnogo više...
Naravno da je u njemu bilo mnooogo više, ali treba razumeti da je on sa zadovoljstvom napravio lik Šojića,
lažnjaka našeg vremena kome se non stop rugao i na koga je non stop ukazivao... Ima jedna njegova rečenica,
čak ceo video klip gde govori da je naša skupština puna Šojića... neškolovanog, tupavog muljatora, grebatora
bogatog koji živi u gajburini u pozlaćenom Luju XVI sa batlerom...
Pogledaj u kakvim gajbama i nameštaju žive naše pevaljke sa Ibarske magistrale i biće ti jasno... gospođe Šojićke...
Tako treba shvatiti njegovu kreaciju Šojića, lika koji je veoma narastao u našoj svakodnevnici...
:vzagrljaj:

Meni je Lane zauvek Pustolov, ali i lik iz emisija za slamanje idolopokloništva i praćenja dodeljenog vođe ma gde on pošao, ali to ovde nećemo pošto si mi uvek sva umetnička i idealna...
Imao je i Lane svoje ideale, i bilo mi je draže to da slušam i zapamtim nego da ga gledam u svim njegovim dramskim izdanjima.

Meni je Lane zauvek Pustolov, ali i lik iz emisija za slamanje idolopokloništva i praćenja dodeljenog vođe ma gde on pošao, ali to ovde nećemo pošto si mi uvek sva umetnička i idealna...
Imao je i Lane svoje ideale, i bilo mi je draže to da slušam i zapamtim nego da ga gledam u svim njegovim dramskim izdanjima.
Lepojka moja, moram da te razuverim_ nisam ni sva umetnička, još manje sam idealna...
Bilo bi lepo da postaviš nešto gde se vide Lanetovi ideali... veoma ću ceniti tvoj prilog.
Grlim te draga... :vzagrljaj: :heart2:

Back