Не дам им свој глас и не дам им Србију!

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.907
аутроска тема

Групица добро организованих и плаћених ,од страних служби, индивидуа је данас блокирала цео град , блокирала ГСП и људи , РАДНИЦИ , су морали пешке да иду са посла и то након мукотрпног рада .

Видела сам човека како у колицима гура дете , дете инвалид и плаче каже "шта нам ово раде "?

Видела сам уморне људе који чекају превоз и превоз који је блокиран и онда сам видела другу групицу блокадера који су аутомобилима пролазили преко барикада , тј пустила их полиција и смејали се народу који је на аутобуским стајалиштима и узвикивали из аутомоблила ," ПУМПАЈ " и "еБО ВАС вУЧИЋ"

њима је било смешно , њима је то заебанција , све што раде је за њих нека врста занимације која је добро плаћена а људи који раде не могу да иду на посао и са посла кући јер им то ови страни плаћеници не дозвољавају .

И онда сам видела како говоре да желе изборе а ја се питам да ли они заиста верују да ће неко да њима да свој глас , њима , тим људима који за новац страних служби блoкиraju Србију , малтерирају уморне раднике ..

не дам им свој глас и не дам им Србију !

аутроска тема

Групица добро организованих и плаћених ,од страних служби, индивидуа је данас блокирала цео град , блокирала ГСП и људи , РАДНИЦИ , су морали пешке да иду са посла и то након мукотрпног рада .

Видела сам човека како у колицима гура дете , дете инвалид и плаче каже "шта нам ово раде "?

Видела сам уморне људе који чекају превоз и превоз који је блокиран и онда сам видела другу групицу блокадера који су аутомобилима пролазили преко барикада , тј пустила их полиција и смејали се народу који је на аутобуским стајалиштима и узвикивали из аутомоблила ," ПУМПАЈ " и "еБО ВАС вУЧИЋ"

њима је било смешно , њима је то заебанција , све што раде је за њих нека врста занимације која је добро плаћена а људи који раде не могу да иду на посао и са посла кући јер им то ови страни плаћеници не дозвољавају .

И онда сам видела како говоре да желе изборе а ја се питам да ли они заиста верују да ће неко да њима да свој глас , њима , тим људима који за новац страних служби блoкиraju Србију , малтерирају уморне раднике ..

Gospoja Vaseljenska, sve je jasno u ovom Vašem textu, sem jedne sitnice: na koje i čije službe mislite kada kažete
"Групица добро организованих и плаћених ,од страних служби"
Molim Vas da specifikujete te strane službe, jer imam jak osećaj da će mi uskoro prići pripadnici nekih stranih službi i ponuditi novac. Pošto ne bih da sagrešim i primim novac od nekih inkriminisanih službi (za razliku od onih od kojih sam do sada primao novac), molim Vas, kažite mi koje su to službe?
Hvala unapred. Ako je moguće, samo što hitniji odgovor. Mislim da su mi pred vratima.

Малтеритрају уморне раднике , онемогућавају људима да иду са посла својој кући а због чега , због тога што су за то добили новац ?

Ово је превршило сваку меру , ово мора да се заустави и похапсе сви који позивају и сви који финансирају ове протесте

Стране службе отворено руше државу , није довољна полиција , војска треба да изађе на улице и заштити грађане од ових блокадера , да их зауставе у намери уништавања туђих живота .Уништавају људима животе , планове , људи губе посао због њих а они за све то добију ОГРОМАН НОВАЦ и смеју нам се у лице

Sve su to placeni CIA DOS agenti iz Arandjelovca.

и њих је било , свакако , али ово малтретирање уморних радника , ово да раде , ово је злочин и они су злочиници , багра која уморне раднике малтерира ЗА НОВАЦ , они нису бесплатно прелазили зебре стотину пута , они су за то добили новац а уморни радник , укључујући и мене је морао пешке да иде кући због њихове бахатости ..

Он нису пријатељи српском народу , нису ту да заступају наше интересе , они су ти , ови блокадери , да би уништили наше животе и уништили Србију

они нису ни део српског народа , они су непријатељи

Sve je to istina, ja dobijam novac od CIA i smejem ti se u lice. :D

наравно од кога другог добију новац , сигурно нису бесплатно стотину пута прешли преко зебре и пљунули уморне раднике у лице , блокирали превоз

људи се муче и раде да би своју децу прехранили , школовали а ови бахати блокадери за новац блокирају превоз уморним радницима и радничкој деци заустављају и блокирају школовање и образовање .

ОНИ МРЗЕ СРБИЈУ

samo tvoj glas je tvoj....Srbija nije tvoja...ne možeš da ne daš nešto što nemaš...ko dobije više na izborima njegovo je da upravlja....
nego kaži mi kad si tako bistra kakva je to revolucija u kojoj se traže izbori?
i kakva je to obojena revolucija kad svi faktori spolja podržavaju aktuelni režim iz nekih sopstvenih interesa koji su protivni interesima Srbije?

Малтеритрају уморне раднике , онемогућавају људима да иду са посла својој кући а због чега , због тога што су за то добили новац ?

Ово је превршило сваку меру , ово мора да се заустави и похапсе сви који позивају и сви који финансирају ове протесте

Стране службе отворено руше државу , није довољна полиција , војска треба да изађе на улице и заштити грађане од ових блокадера , да их зауставе у намери уништавања туђих живота .Уништавају људима животе , планове , људи губе посао због њих а они за све то добију ОГРОМАН НОВАЦ и смеју нам се у лице
Unistavanje zivota je tako popularno u Srbiji , ako si talenat onii dodju i sklone te, da ne smetas njihovim,
E sta ces, moralo je to da se gleda, kako Jusa i Musa, sa pogledom akvarijumske ribice zamenjuju ljude koji onda moraju da se snalaze, marketi , budjavi magacini , inostranstvo...unisteni zivoti , al koga boli tuki..

A sad pesma o unistenim zivotima, iz usta bogatih , 2x more, 2x planina, al im krivo sto ima neko preci za unapredjenje u partiji....lopov jedan, taj sto je preci....

A moglo je sve, i milioni evra, i brze pruge, ma do Atine ako treba, odmah uz kanal Morava Atina, pored novih rudnika po celoj Srbiji ,
Zapeli za nekih 15 zrtava...desi se, kad nisi miljenik Boga...

samo tvoj glas je tvoj....Srbija nije tvoja...ne možeš da ne daš nešto što nemaš...ko dobije više na izborima njegovo je da upravlja....
i kakva je to obojena revolucija kad svi faktori spolja podržavaju aktuelni režim iz nekih sopstvenih interesa koji su protivni interesima Srbije?

ЊИМА НИ ГЛАС НЕ ДАМ НИТИ СРБИЈУ

Ово како они Србију третирају , јасно сам видела данас када сам као уморни радник морала пешака кући јер блокадери пумпају за новац страних служби и онемогућавају људима кретања, блокирају превоз а то раде јер мрзе и спрски народ и Србију .

мрзе и због тога уништавају јер ти ако нешто волиш онда радиш и трудиш се, градиш и развијаш а они мрзе и руше . мрзитељи Србије су блокадери .

Хоћеш да јој тилта вијуга? По овој врућини је оптерећујеш таквим питањима. :super:

Dajem rudnik al nedam Srbiju
tako kako sad ne da Srbiju tako isto na Kosovu nije davao ni Gazivode, ni tablice, ni sudstvo, ni policiju, ni opštine, ni matičare, ni civilnu zaštitu koja je bila zamaskirana vojska, ni pozivni broj, ni članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama,......kad on nešto ne da, to je znak da će dati... izdajnik kao i svi ovi koji su opčinjeni njime i njegovim slatkim lažima o sopstvenom patriotizmu

аутроска тема

nije bas da se slazem sa tobom i mislim da malo i preterujes...ali slazem se sa delom da se blookaderi smeju ljudima koji imaju problem sa prevozom, deluje mi da uzivaju u tome, a onda se pitaju sto nema vise ljudi na blokadama. pa nema...primetila sam da se broj ljudi na blokadama povecava od 18...sto znaci da svi oni koji blokiraju eventualno rade i to od 8 do 4 ili od 9 do 5...vikendi slobodini. ili su penzioneri koji primaju drzavnu penziju ili su neka decurlija koja u zivotu radila nisu.

nije bas da se slazem sa tobom i mislim da malo i preterujes...ali slazem se sa delom da se blookaderi smeju ljudima koji imaju problem sa prevozom, deluje mi da uzivaju u tome, a onda se pitaju sto nema vise ljudi na blokadama. pa nema...primetila sam da se broj ljudi na blokadama povecava od 18...sto znaci da svi oni koji blokiraju eventualno rade i to od 8 do 4 ili od 9 do 5...vikendi slobodini. ili su penzioneri koji primaju drzavnu penziju ili su neka decurlija koja u zivotu radila nisu.

Значи, блокадери су у ствари радни народ?

Čvorovići!
Ako može Đura sam da blokira aerodrom, onda grupica njih može ceo Beograd!

Групица добро организованих и плаћених ,од страних служби, индивидуа је данас блокирала цео град , блокирала ГСП и људи , РАДНИЦИ , су морали пешке да иду

eventualno radni narod i to samo od 4 do 8 ili od 9 do 5, a u ovoj zemlji ima jako puno ljudi sa razlicitim radnim vremenom, za koje blokadere, a i vucica bas zabole.

Па добро, има људи који раде од 6 до 14, или од 7 до 15, па они што раде 12-24-12-48...мислиш да они, на пример, што раде од 6 до 14 не блокирају после у 18ч? Мислим, неки од њих.

513979107_10163692277395982_5211832193777760516_n.jpg

Back