Ne brišite

:dash::dash::dash:
To o brisanju je bilo iz revolta.
Revolta prema brisanju, ne samo menim nego mnogima.
Meni su, a i mnogima brisali komentare iako ničim nisam povredio Pravilnik.
Posebno u vezi referenduma na Kosovu

A sam čin krštenja je čin prihvatanja Boga.
Svi vernici će me shvatiti, jer svaka vera ima neki sličan čin.
Bog se nosi u srcu i mislima.
Svaki vernik bilo koje vere je dobar.
Mi na slave zovemo sve prijatelje, muslimani za Kurban bajram
kolju najvećeg ovna koga imaju a meso dele sirotinji svih vera iz komšiluka.
Meni muslimani dolaze na slavu, a ja kod njih na bajram.
To je pravo. Poštuj svoju veru ali i sve ostale.

Izvini, ali kako i gde da izrazim revolt zbog brisanja suprotno Pravilniku,
Pogledaj, nigde ni jedne jedine uvredljive reči nije bilo, a kamoli nešto gore.
Kako da se žalim onima koji su to uradili.

Poslednja izmena:
Ne njima Skura....supermoderatoru se žališ ili tabu i to isključivo na pp.
Molim te da ne diskutujemo o tome na blogu jer je suprotno Pravilniku.
A ovaj blog, o krštenju tvog sina, svakako nije mesto za to.

...Danilovgradjanine,ne može niko brisati djelo koje je učinjeno a plakate i sopstveno gledište mogu usmjeriti na polja koja ne možemo kontrolisati jer uklapanje u neke programe je prioritetno od ličnih pogleda i htjenja...nemoj djetetu nametati mjesto koje ga prati sudbinski jer Crkva ili Manastir nijesu pojedinačni objekti nego pojedinačna otjelotvorenja ih predstavljaju...tvoje dijete je kršteno u Crkvi i nijedna druga znači nije mjesto za obraćanje ili ispovijedanje...nemoj tako danilovgradjanine moj, moj kažem, jer moji su od Zagarča donjeg od Djuričkovića i ne bulaznim ja ovdje neke nebuloze podmećući šarene laže i samopromocije...molim te nemoj sebe stavljati u poziciju koja se ne može riješiti i navukuješ svoje prijatelje da se nalaze u neprilici...ko ti povladjuje,možda se tvojoj muci,-nasladjuje,-Danilov,-gradjanine...
P.S.
...nemam običaj da se legitimišem ali tebi jesam, ako sam te zabolio,-ospi po meni slobodno...

skura58;bt195989:
A sam čin krštenja je čin prihvatanja Boga.
Svi vernici će me shvatiti, jer svaka vera ima neki sličan čin.
Bog se nosi u srcu i mislima.
Svaki vernik bilo koje vere je dobar.
Mi na slave zovemo sve prijatelje, muslimani za Kurban bajram
kolju najvećeg ovna koga imaju a meso dele sirotinji svih vera iz komšiluka.
Meni muslimani dolaze na slavu, a ja kod njih na bajram.
To je pravo. Poštuj svoju veru ali i sve ostale.

..vlast je vlast .. vlast je bolesnim dušama velika slast...a kolika je to slast , o njoj je govorio Solomon - posle ga prozvaše mudri ( inače je bio ohol i tašt vladar ) ... možeš misliti tu dušu kako uživa kad odlučuje : šta je zašta ; šta je poželjno šta je nepoželjno ; šta prosvećuje a šta zaglupljuje ... to su čuvari duhovnog mira ... bar oni tako misle .. isto su tako mislili i inkvizitori ; kao i sve civilizacijske ubice i zlodelatnici .................... no štaćeš ; a ne treba mnogo pamete da se razume Solomon ; ali zato treba mnogo časti i ljudskosti -- što uz mnogo štošta brisačima / inkvizitorima ljudskih misli u sajber sveri nedostaje .. štaću diću dečki , sednem u vlak .. kad tamo negde vlak stane da se navlači .. izađem i pitam , a gdesmo to mi dečki stigli .. u Beč .. pa kako Beč, kad carinik nije bio da kontroliše i trkeljiše po onome što nosim sa sobom ( a sve svoje nosim sa sobom ) i niko ne traži pasoš ... ej stric odlepio si čoveče .. ovo je Evropa ... a ono tamo iza rešetki i žice je balkan čoveče ... kad se ja prenem dečki , ja sam samo sanjao -- sve se briše , a lep san je bio majke mi ... štaćeš ... stoj kao čovek i trpi udarce , il puzi pred ništarijama ... tako to ovde funkcioniše ; isto kao i u realnom svetu ..

Nemojte se ljutiti na mene molim Vas Ljiljo.
Pa Ti si najpozitivnija osoba od moderatora. Svidja mi se i Dlugomir, sasvim je OK.
Izvini. Ti možda nisi znala za ta brisanja.
Ali znaš kako je, ko po kome, svoj po svome.
Neću Te više stavljati i neugodnu situaciju.

Poslednja izmena:
Ne Farone. mislim da nisi pratio problem od početka.
Pokušao sam da pokažem revolt zbog brisanja komentara.
Komentara koji nisu bili uvredljivi ni za koga, niti su bili suprotni Pravilniku.

Back