ne ....., ali postojim

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta je to sto se od vas ocekuje, jer ste u godinama u kojima jeste, a vi ne radite i uprkos tome zivi ste

ja ne peglam :)

Ne radjam decu, ne radim od 9-5 u jednoj te istoj kanc godinama, ne peglam, ne koristim omeksivac, ne sljokam i ne treba mi alkohol da se lepo provedem na nekoj zurkici, ne citam sund romane i stampu, ne slusam ostvarenja pinka i prve, ne gledam domace kanale, ne sminkam se.....ima jos seticu se

sta je to sto se od vas ocekuje, jer ste u godinama u kojima jeste, a vi ne radite i uprkos tome zivi ste

ja ne peglam :)
dobra tema...

pa štaznam...ovde je nedolično da čoek mojih godina ima sluške u ušima, da nosi periku na poslu iz zajebavanja, da se oblači onako kako dolikuje nekim ljudima 10tak, 15 godina mlađim, ne pijem pivo, ne interesuje me Nole i fudbal......ipak je ovo selendra i neke stvari se podrazumevaju a od nekih koje su vama gore po begetu i tim većim gradovima normalne se zgražavaju...
štaznam...ovo mi je na prvu palo na pamet, ima još verovatno al dok se setim

Poslednja izmena:
nisam udata, ne setam musko javno..
danas:
a pa zasto si ti uvek sama..
ko kaze da sam sama? :)
aaa, pa dobro nismo te videli javno..
pa necete me ni videti:)
aa pa ne valja ti to..:(
zasto? mir bozji hristos se rodi..:lol:
aha, pa u pravu si ti, podrzavam te ja u svemu..
e pa hvala ti, divna si:)

( razgovor izmedju mene i random komsinice - prodavacice kojoj ni ime ne znam:)

nisam udata, ne setam musko javno..
danas:
a pa zasto si ti uvek sama..
ko kaze da sam sama? :)
aaa, pa dobro nismo te videli javno..
pa necete me ni videti:)
aa pa ne valja ti to..:(
zasto? mir bozji hristos se rodi..:lol:
aha, pa u pravu si ti, podrzavam te ja u svemu..
e pa hvala ti, divna si:)

( razgovor izmedju mene i random komsinice - prodavacice kojoj ni ime ne znam:)

Tako i meni jedna poznanica nedavno...a zasto ne setas nekog muskarca i krene nabrajati kvalitete koje smatra da imam...
Pa eto, valjda zasluzujem muskarca sa slicnim kvalitetima. Vise me nije pitala. :lol:

Back