dive
Legenda
- Poruka
- 61.234
sta je to sto se od vas ocekuje, jer ste u godinama u kojima jeste, a vi ne radite i uprkos tome zivi ste
ja ne peglam
ja ne peglam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je to sto se od vas ocekuje, jer ste u godinama u kojima jeste, a vi ne radite i uprkos tome zivi ste
ja ne peglam![]()
ja ne peglam![]()
ja ne peglam![]()
Premalo se družim, previše čitam, strašno mi se zamera što se ne družim više... NEĆU, NEĆU!!! Hoću samo da čitam, da se otkačim i to je sve!
dobra tema...sta je to sto se od vas ocekuje, jer ste u godinama u kojima jeste, a vi ne radite i uprkos tome zivi ste
ja ne peglam![]()
ono kao zena deca samo ni za manje ne sme niko da mi se obrati,vise nikom ni vrata ne pridrzavam,samo da pomislim da mi se priblizava neki ego manijak ili emo vampir odma nisi digo 2 prsta ne moze na piskenjesta je to sto se od vas ocekuje, jer ste u godinama u kojima jeste, a vi ne radite i uprkos tome zivi ste
ja ne peglam![]()
Svoj život živim i svoje novce trošim i ebe mi se da li neko nešto očekuje od mene .
ee to moja deca imaju gomilu tih izraza sa neat koje koriste besoumcno pa i ja pokupila nekolikotreba te vide da bi valjalo
a štati to random ?
nisam udata, ne setam musko javno..
danas:
a pa zasto si ti uvek sama..
ko kaze da sam sama?
aaa, pa dobro nismo te videli javno..
pa necete me ni videti
aa pa ne valja ti to..
zasto? mir bozji hristos se rodi..
aha, pa u pravu si ti, podrzavam te ja u svemu..
e pa hvala ti, divna si
( razgovor izmedju mene i random komsinice - prodavacice kojoj ni ime ne znam![]()
ja se ne zenim...
jebbe mi se
inace, ni ja ne peglam, sem kad idem na neku svecanost,
pa nema smisla da budem izguzvan.
neopeglanost, to mi je bracni status!