NBGP Properties

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tačno. Samo, što ga Koštunjavi trpi? Koštunjavi reče i napisa u Ustavu kako će se vratiti imovina pravim vlasnicima pa to ne uradi do sada. Ni DSS ni DS više ne pominju povraćaj imovine jer to Miškoviću ne odgovara. Zakupio je pola zemlje za bednu kintu. Pogledaj šta je sve kupio po najmanjoj mogućoj ceni. More on diktira politiku zemlje a ne predsednik. :evil:

Postali smo Amerika u malom.....a jel, 'teli ste kapitalizam, e evo vam ga sad...:D

Pojasni.....zasto ga MRZIS? Nije da ga ja volim, ali mi nije jasno zasto ga mrzeti?

ja znam odgovore>

bolje tuđi monopolista nego naš.

drugi odgovor

tako kažu na TV. treba ga mrzeti :)

treći odgovor

mrzim srpsko potrošačko društvo i nove svestke tokove u srbiji ali volim EU, USA i ostalo jer zvuče lepo a nikad ih nisam video
;)

Dobro bi bilo kada bi Miskovic mislio o Srbiji makar malo na nacin na koji misli vecina gradjana Srbije (patriotski).....tada bi i bila opradana kupovina svega i svacega....ali imamo neke takve negativne primere....kao sto je vlasnik Pink karavana Zeljko Mitrovic, koji pokusava da ponovo napravi Yugoslaviju (u show-biznis smislu) i boli ga tuki za Srbiju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back