NBGD - Blok 63

• Začetnik teme Začetnik teme AleX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam bas u 63-em, ali sam blizu. Mislim da nema kuca, to su prilicne visoke zgrade sa ogromnim brojem stanova, tako da sumnjam da se komsije previse dobro poznaju. Zapravo, nisu najjasnija ova tvoja pitanja, ne razlikuje se ovaj blok mnogo od bilo kog drugog bloka na Novom Beogradu. Što se tice prostranstva i to je relativno, ima parkica izmedju zgrada, ima jedan novi super park sa spravam za malu decu. Prodavnica koliko hoces, Maxi, Ideja,dm....Ne znam kakvi su stanovi, mislim da sam davno bila u jednom i da je bio odlican, na dva nivo cini mi se.

Tih par blokova, 61, 62, 63 su sve (stpenaste) solitercine sa po par ulaza svaki. Valjda nema ulaza sa manje od 5-6 spratova, a ima i po 15 mislim. Stanari se sigurno ne poznaju dobro, sto zbog ovakvih vremena, sto sbog prevelikog broja stanova u jednom ulazu.

One zgrade, koje predstavljaju najmanji stepenik imaju samo dve ili tri sprata i njihov krov je uglavnom adaptiran u terasu poslednjeg stana na sledecem stepeniku, koji ima nesto malo vise spratova. Nije lose.

Samo je stvar navike... Neko mora da zivi u prizemlju jer je navikao. Meni nista ne smeta sto sam na 8. spratu (mada u liftu pise nesto manje, ali kad se sve sabere, to je to)

Back