НАЗВАО КРМАЧУ ПО МИНИСТАРКИ: Нек се зове Дарија Сисић - а онда се обратио "педерима из круга двојке"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
20.104
НАЗВАО КРМАЧУ ПО МИНИСТАРКИ:
Нек се зове Дарија Сисић -
а онда се обратио "педерима из круга двојке"

vacic_krmaca_jutjub.png

Током обиласка пољoпривредног газдинства домаћин Томислав Панчић, иначе председник МЗ `Темска`, му је понудио да одабере име за највећу крмачу. Вацић се двоумо између Гордане Чомић и Дарије Кисић – Тепавчевић, али је на крају преломио.

- Нек се зове Дарија Сисић Тепавчевић – рекао је.....

Уопште ми овај лик није симпатичан, чак што више, одвратан ми је и он и његов "ментор", али ми се свиЏа ово што је предложио :hehe::zcepanje::hahaha1::rotf:

Током обиласка пољoпривредног газдинства домаћин Томислав Панчић, иначе председник МЗ `Темска`, му је понудио да одабере име за највећу крмачу. Вацић се двоумо између Гордане Чомић и Дарије Кисић – Тепавчевић, али је на крају преломио.

Уопште ми овај лик није симпатичан, чак што више, одвратан ми је и он и његов "ментор", али ми се свиЏа ово што је предложио :hehe::zcepanje::hahaha1::rotf:

A za vepra si precutala..

Ko mu je mentor?

Мислим исто и о поменутој индивидуи и о ментору, па ћу се усудити да и у твоје и у своје име честитам особи која му је написала текст за ово „крштење”. Сам се тога није сјетио, то потписујем.

Жао ми је, али ово је једна од оних ситуација када као форум задржавамо право да затворимо теме које иако су постављене у складу са нашим правилником цитирањем линка ка валидној вести, својим контекстом и насловом оригиналне вести су увредљиве природе, те по том основу крше наша правила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back