gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Kriminalac, kažem jazivim ja opasno..redovno se svercujem u busu a po nekad umem i da pojedem cokoladicu u tempu i kesicu bacim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriminalac, kažem jazivim ja opasno..redovno se svercujem u busu a po nekad umem i da pojedem cokoladicu u tempu i kesicu bacim
u tempu pazariš, okej, sad znamo gde da te nađemozivim ja opasno..redovno se svercujem u busu a po nekad umem i da pojedem cokoladicu u tempu i kesicu bacim
Nikad neće naučiti...u tempu pazariš, okej, sad znamo gde da te nađemo
Imaš li onu mrežu za leptire?kad prođe izolacija idemo u lov na taba
mozda namerno ostavljam tragoveNikad neće naučiti...
imam mrežu za jazavceImaš li onu mrežu za leptire?
sta ce ti jazavac u mrezi?imam mrežu za jazavce
Ok, postavljam zamku za jazavce u tempu čim prođe ova izolacijaimam mrežu za jazavce
Pa da se umrežimo meheheheimam mrežu za jazavce
a ko će me znati, ja sam sva naopakasta ce ti jazavac u mrezi?
Ni gluplja tema...ni veći prostakluk! Koga inače briga, ko kako zove "onu" stvar i šta radi u 4 zida. I to što psuješ, a žena si, je prostakluk "na kvadrat"!I dokle više sa retardiranim temama?Da li svoje penise, vagine nazivate k*rcevima i p*ckama? Da li seksualne odnose nazivate j*banjem?
Meni je to licno grozno. Psujem ja ko luda, ali da svoj odnos sa pratnerom tako nazivam ne mogu, da svoju vaginu i njegov penis tako nazivam ne mogu. Ima li jos ko da razmislja kao ja?
Ps. Nadam se da sam na pravom mestu otvorila temu.
bolje jazavac u mreži nego zglavkar u blatu?bolje jazavac u mreži nego golub na grani
pa ne znam, šta ti misliš o tome?bolje jazavac u mreži nego zglavkar u blatu?
Pa što se mene tiče zglavkar u blatu je skroz ok. Naravno ako je zglavkar moja a blato tuđe, u ssuprotnom ništa!pa ne znam, šta ti misliš o tome?