Nazivi za polne organe i odnose

gost 413453

Buduća legenda
Poruka
25.500
Da li svoje penise, vagine nazivate k*rcevima i p*ckama? Da li seksualne odnose nazivate j*banjem?
Meni je to licno grozno. Psujem ja ko luda, ali da svoj odnos sa pratnerom tako nazivam ne mogu, da svoju vaginu i njegov penis tako nazivam ne mogu. Ima li jos ko da razmislja kao ja?

Ps. Nadam se da sam na pravom mestu otvorila temu.

Da li svoje penise, vagine nazivate k*rcevima i p*ckama? Da li seksualne odnose nazivate j*banjem?
Meni je to licno grozno. Psujem ja ko luda, ali da svoj odnos sa pratnerom tako nazivam ne mogu, da svoju vaginu i njegov penis tako nazivam ne mogu. Ima li jos ko da razmislja kao ja?

Jesi ali mislim da nece biti puno komentara, bar ne ozbiljnih.

Koristim gomilu razlicitih izraza ali ne upraznjavam seks.
Sve zavisi sa kime razgovaram.

Sve je stanje svesti. Ako ti je svest na nivou da ti je nebitno kako se nesto naziva, vec shvatis sam naziv kao nebitnu labelu, onda ti je svejedno, i vulgarno, u smislu imenovanja, ne postoji.

Ali, naravno, postoje odredjene drustvene norme, pa u skladu sa tim normama, kada smo u odgovarajucem okruzenju, prilagodicemo recnik, i koristicemo razlicite labele za razliciti auditorijum.

Medjutim, kada je auditorijum pravi, tj. kada je drustvo ono pravo, sto bi rekli "ekipa za na more", onda je sve dopusteno, i labela je totalno irelevantna, tako da se opusteno koriste KPGSJ reci.

Ja seksualni odnos nazivam kresanje. A o kurccima i picckama ne razgovaram.

Srecna sam da vidim da ima jos neko :D
Nedavno sam procitala na nekom forumu, mozda cak i ovom, lik je napisao: zene vi ste te koje su j*ebane.. tek to mi odvratno zvuci, ti fazoni j*bo ju je, j*bana je, kao nepostovanje zena. A feministkinja nisam da se razumemo ali stvarno odvratno zvuci

Lepši latinski od srpskog?

Ono na šta se reč odnosi je isto. Ne smeta vama *****, ni *****, ni *******, jer da vam smetaju ne biste ih ni na latinskom izgovarali; vama smetaju samo reči.
Drage dame, kada kažete na srpskom, asocijacija je prava, unikatna, istinita. Slika u glavi odgovara stvarnom pojmu.
Kada sakrijete ******* iza bezlične reči seks, to je kao kada rukavicom čačkate nos.
Naš jezik je asocijativan i istinit.

Penis, vadžajna, koitus, sex... nije problem u onome što jesu, jer isto to jesu i na srpskom, nego u onome kako izgovorene zvuče.

Kao kada ubijanje nazoveš eutanazija ili likvidacija, uklanjanje, da li je to manje ubistvo?
Neko usmrti psa a neko ga "uspava".

Eufemizmi krive istinu.

Poslednja izmena:

U danasnje zlo vreme kada se te reci mogu cuti svuda,na tv,na ulici,u autobusu trudim se da ne psujem uopste pa samim tim i da izbegavam te reci...doslo vreme nemas sa kim popricati na nekom ozbiljnijem nivou,uzelim se da smisleno s nekim porazgovaram...

Penis, vadžajna, koitus, sex... nije problem u onome što jesu, jer isto to jesu i na srpskom, nego u onome kako izgovorene zvuče.

Kao kada ubijanje nazoveš eutanazija ili likvidacija, uklanjanje, da li je to manje ubistvo?

Eufemizmi krive istinu.

Pa bas je u tome stvar sto zvuci drugacije, zvuce ruzno i uvredljivo

- - - - - - - - - -

U danasnje zlo vreme kada se te reci mogu cuti svuda,na tv,na ulici,u autobusu trudim se da ne psujem uopste pa samim tim i da izbegavam te reci...doslo vreme nemas sa kim popricati na nekom ozbiljnijem nivou,uzelim se da smisleno s nekim porazgovaram...

E sto se toga tice odma sam se setila onih situacija gde nekome ispricas nesto, a on se u celoj prici smeje na psovku koju si tu ubacio. Ljudima je u celoj nekoj sali najsmesnije recimo a j*bo nanu, e dok*rca.

Zvucim kao da imam brat bratu 70 godina al volio bi da naprave vremeplov da se vratim u proslo neko vreme gde nema pijanih i golih devojaka drogiranih muskaraca....kad se gledala i cenila kultura a ne dimenzije kod muskaraca i zena,novac,auta....tragedija je moja sto sam rodjen u pogresno vreme...

Eufemizmi krive istinu.

Da, eufemizmi krive istinu ali bar u intimnim trenutcima tu brutalnu istinu treba zaobici...
Seksualni odnos treba da bude nesto sto je prijatno za sva cula a ne uvredljivo...
Muskarac treba da bude dominantan, prosto je prirodno da bude tako ali muskarac koji nad zenom trenira verbalnu dominaciju
je nista drugo do najobicniji prostak...

Ne sporim da nas ima svakakvih pa tako naravno da ima i onih kojima je verbalno ponizavanje uzbudljivo..
Meni nije..

Upravo tako. A ostali se ne javljaju jer vecini zapravo nista ne znace te reci

- - - - - - - - - -

Zapitaj se zašto ti zvuči drugačije, ružno i uvredljivo. Možda ti se odgovor neće dopasti. :)

- - - - - - - - - -

Eto ja, na primer, u gaćama nemam nikakav penis nego običan domaći *****.
I penis je isto to, samo je manji, evropski.

Zato sto stavlja polozaj mene kao zene u potcinjen? Ja sam tu j*ebana, meni je to prilicno i ruzno i uvredljivo. K*rac i p*cka su meni prilicno seljakce reci kada se koriste u samom odnosu, drugo je kad se iznerviras pa opsujes.

- - - - - - - - - -

A seksualni odnos treba da bude onostrano uzivanje sto kad se tako kazu, uopste ne lici na to.

Meni intenzitet seksualnog odnosa, ako je bio dobar, uopšte neće umanjiti to što je nazvan hebanjem, a ne vođenjem ljubavi. Možda bi, pre jedno 10-15 godina, ali sad, apsolutno nebitno. I sami nazivi polnih organa mi nisu problem, samo, naravno, neću to izgovarati na ulici, u bolnici, u pošti, svuda, kao da imam Turet sindrom, ali kad ostanemo sami, možemo nazvati stvari pravim imenom. :aha2:

Back