rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Ja koliko vidim, najveca "frka" je sto imaju taj veci razmak izmedju ociju? Ima ga i Ivan Bosoljcic pa nije svrstan medju ruzne, zato sto ga gledamo non stop na tv pa smo navikli. Dakle samo je stvar navike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni se cini da je do oblika lica vise...ili koze...ili neke "nesavrsenosti"Ja koliko vidim, najveca "frka" je sto imaju taj veci razmak izmedju ociju? Ima ga i Ivan Bosoljcic pa nije svrstan medju ruzne, zato sto ga gledamo non stop na tv pa smo navikli. Dakle samo je stvar navike.
Malo je i nafurano da budu jos izrazenije te razlike nego sto stvarno jesu. Ona slika gde je cura uslikana sa kosom iza usiju, pa da bude jos na sve i malo klempava, nije za odmet. Kada bi se zene masovno sisale na celavo bilo bi sigurno broja koji bi priblizno licao onoj bez kose...Jer ljudi sakrivaju svoje nedostatke a ovi ih isticu. Kakvih sam se sve ljudi nagledao kada prosetam pijacom nekom po provinciji, to da neko zabelezi, bilo bi belajameni se cini da je do oblika lica vise...ili koze...ili neke "nesavrsenosti"
verovatno si u pravu, opet nisu bas te tipicne manekenke u svakom slucajuMalo je i nafurano da budu jos izrazenije te razlike nego sto stvarno jesu. Ona slika gde je cura uslikana sa kosom iza usiju, pa da bude jos na sve i malo klempava, nije za odmet. Kada bi se zene masovno sisale na celavo bilo bi sigurno broja koji bi priblizno licao onoj bez kose...Jer ljudi sakrivaju svoje nedostatke a ovi ih isticu. Kakvih sam se sve ljudi nagledao kada prosetam pijacom nekom po provinciji, to da neko zabelezi, bilo bi belaja) Ali ljudi su navikli da gledaju te ljude i to je to. Ovde na slikama su presminkane i u cudnim pozama. Dakle, nije za merodavno.
Ideje o savršenosti. Iluzije.meni se cini da je do oblika lica vise...ili koze...ili neke "nesavrsenosti"
Ali to je moja percepcija realnosti. To što je neko ružan ne znači da ja mislim loše o toj osobi. Meni je to kao da sam rekao: "Uh, ala si nizak čovek".toliko o dusi i romantici![]()