Naziv za novu marku obuće - molim za predloge. (moguće nagrade)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo, to je jedna jako kompleksna stvar. Svako ko misli da je kreiranje imidza brand-a njegov naziv je kompletna budala. To je samo pochetak koji zavisi od milion faktora o kojima postavljach teme uopshte nije razmishljao iz par razloga od kojih je svakako jedan to shto zeli sve za dzabana, shto u civilizovanom svetu ne postoji. Potpuno je druga stvar razmishljati i truditi se oko stvari koja je nekomercijalna. To je ok. Kupiti tudje ideje za cilj koji je krajnje komercijalan je chist bezobrazluk, a trud oko takve stvari je nipodashtavanje ljudi koji se time bave, a i chista glupost.

Ja bih Vas zamolio da prvo pročitate moj post pa onda da ostavljate poruke i to samo ako želite.
Niko nije prisiljen na ništa.

Izgleda da neki ljudi odavno nisu primili platu kad se tako ponašaju. Opustite se malo.

rastamann S'koje si ti planete stigao i o čemu govoriš ???

Svima ostalima se zahvaljujem na prethodnim i budićim doprinosima, svaka ideja će biti sortirana i uzeta u obzir!

Ja bih Vas zamolio da prvo pročitate moj post pa onda da ostavljate poruke i to samo ako želite.
Niko nije prisiljen na ništa.

Izgleda da neki ljudi odavno nisu primili platu kad se tako ponašaju. Opustite se malo.

rastamann S'koje si ti planete stigao i o čemu govoriš ???

Svima ostalima se zahvaljujem na prethodnim i budićim doprinosima, svaka ideja će biti sortirana i uzeta u obzir!

jao sto si ti vickast neki...:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back