Naziv pjesme

Dante88

Primećen član
Poruka
783
U teretani sam cuo jednu stranu pjesmu koja mi je usla u usi ali nikako nmg da je nadjem kako se zove. Ne znam rijeci, ne znam ko pjeva, naziv, nista. Uspio sam samo da zapamtim da se pominje nesto "i like this way" ili tako nesto. Pjesma je neki dens, klub (sto ti ja znam). Pocinje sa nekim lijepim ritmom bubnjeva, i nekim kao ono zvono, koje se ponavlja bas cesto u pjesmi i slaze se sa ritmom. U pjesmi lik pjeva skoro non stop, i msm da se smjenjuju vokali, malo jedan malo drugi (muski). Nije ono brza pjesma, nego umjerena. Pjesma je definitivno hit. Ja znam engleski dobro, i zapamtio bi makar neki stih, ali toliko nerazumljivo je bilo, ili nesto lose ozvucenje. Nekako je sladunjava za usi. Ja sam pitao onoga tamo radnika kako se zove pjesma medjutim on ne zna jer je to u sklopu nekog miksa 90tih. Ali ja nisam bas siguran da je to pjesma iz 90tih. Naglasavam ritam bubnjeva je izrazen :) POMAGAJTE :)))

Hmm.. ne znam.. Ali ukucaj sve što si čuo, bukvalno svaku reč na Google i naći ćeš je.. :D
Ja sam na programu VH1 čula pesmu Country House - Blur, ali nisam znala kako se zove, tek kasnije sam saznala kada sam ukucala 2 reči koje sam razumela: MONEY i RATS. :zcepanje:
I na kraju dodaš lyrics i to je to. :D

Back