NAZALOST JOS AKTUELNO !

south:
to se misoni ubacio
pa je njemu i bio odgovor,..mene je pitao
pa sam za sebe odgovorio..nevezano sta ti treba da radis :shock:
procitaj..njegov ...pa moj post
Pa ne bih rekao da se tvoji postovi odnose na Misonija, vec iskljucivo na mene (uostalom i spominjes me u tom postu), posto si iz nekog razloga resio da izigravas viteza i odbranis 'koleginicu' od mene :D

Evo slobodno je ti brani, ja cu sad kao da pobegnem, jer si me ti kao oterao, pa vi razmenite PP.

Samo nemoj da se razocaras kad ispadne da uopste nije koleginica :shock:

Andreavk:
...nemoj da se i ja umesamu u svadju....zaboravices i tog Balasevica, i Ruse i Amere i Crnogorce i ceo forum zajedno :)
Ne daj boze, vec me napadose zbog jedne koleginice, gde smem da se svadjam i sa drugom, i to jos sa tobom.
A nisam se svadjao ni sa prvom, cisto mala vaspitno-popravna opaska :)

U sta se ovaj podforum pretvorio, ne sme covek vise ni da odgovori. A secam se vremena kad je ovde dolazio indigidnigi & co.
Eh stara dobra vrmena...

Salvantis:
Eto prvo hoce malog djokicu, pa velikog djokicu, pa malog milojka....a ni sama ne zna sta hoce :roll:
Odluci se kog djoleta hoces, pa se javi ponovo...

Ozbiljno, tesko da si ti kao prodavacica semenki kvalifikovana da me ucis bilo cemu, a ponajmanje pravopisu, ili kako cu ja da pisem nenad canak na ovom forumu.
Dakle nevidjeno smaras , spamujes, i uopste toliko si dosadna da je to prosto neverovatno...

Aj sad idi javi se djoletu :D

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Salvantis:
Pa smorila me totalno, dadoh joj pet sansi da kaze nesto pametno, a ona po obicaju smara li smara, davi i ponavlja besmislice :roll:

A ko je i sta je nemam pojma, niti me zanima. Samo da mi drzi predavanja o pravopisu na dve strane, i da me tera da pisem canak velikim slovom, nece niko.

Bas si jad.... ,a kad ti druge smaras pravopisom aaa ?

( I TO SAMO KAD NEMAS STA DA KAZES ) heehe

Salvantis:
Retardu, ja govorim (pisem), ali sta da se radi kad ti ne razumes ni prosto prosirene recenice :roll:
Zato specijalno za tebe, skracena i pojednostavljena verzija:

DUVAJ !

(valjda opet nije previse komplikovano?)

BEN to kaze zato sto si ti njemu drzao predavanja, zar ne?

Idi bre Salvantis, ti si ovde ko neka baba. :roll:

Mozda i jesi baba. :roll:

P.S. Ako te smaraju moji postovi, zasto me ne ignorises?

sunflowerv:
BEN to kaze zato sto si ti njemu drzao predavanja, zar ne?
Idi bre Salvantis, ti si ovde ko neka baba. :roll:
Mozda i jesi baba. :roll:
P.S. Ako te smaraju moji postovi, zasto me ne ignorises?
Otkud ja znam sta retardirani hoce da kaze, niti me uopste zanima, mada vidim da ti pomno pratis sve njegove postove i ukljucujes se bas svaki put kad taj nesto trtlja, objasnjavajuci sta je on hteo da kaze :shock:

A to moze da znaci samo ili da si njegov advokat ili njegov klon...
(naravno prava sigurno nisi zavrsila, tesko da si i osnovnu, tako da, pa izvuci zakljucke sam-a :D )

A da smaras glupostima, to je tacno...

Uostalom ja ti vec rekoh da mi pozdravis djoku, balasevica, kad ga sledeci put vidis ;)

Што је бре незгодно, кад женско полуди ... Шта ћу сад с овом ...Тигре, помагај :lol: :lol:
nataenergicnovp3.jpg

Salvantis:
Kolega mene jedino zabrinjavaju oni koji se osecaju kao zene, a to nisu po prirodi, pa onda prave zenske klonove i pokusavaju da lece traume :shock:

E to je vec jako bolesno...

A ti ces se valjda, vec nekako izboriti sa Micickom ;)
Па наша љубимица, зар не ? Ил, беше Мишони ? Ил обојица?
Ја само, да вас мало направим љубоморнима. :wink:

Па,кад смо код спамовања,више волим Биљу Крстић(фина жена),или Биљу Обрадовић...Те што блате сопствено,и још више туђа имена вероватно имају и сличне обожаваоце.

Salvantis:
Otkud ja znam sta retardirani hoce da kaze, niti me uopste zanima, mada vidim da ti pomno pratis sve njegove postove i ukljucujes se bas svaki put kad taj nesto trtlja, objasnjavajuci sta je on hteo da kaze :shock:

A to moze da znaci samo ili da si njegov advokat ili njegov klon...
(naravno prava sigurno nisi zavrsila, tesko da si i osnovnu, tako da, pa izvuci zakljucke sam-a :D )

A da smaras glupostima, to je tacno...

Uostalom ja ti vec rekoh da mi pozdravis djoku, balasevica, kad ga sledeci put vidis ;)

Pozdravi ga sam.

Jedi Master:
Nismo ih pustili, oni su samo dobili jednu beznachajnu bitku, ali nichija ne gori do zore, rat cemo dobiti mi, normalni Srbi!!!

А ти Једи-Масер изгледа имаш "уверење да си нормалан"... :lol: :lol: :lol: ...
само да ли знаш ко издаје такву "диплому"... :lol: :lol: :lol:

Back