Nazadovanje nasih generacija....

Srećna sam što osećam da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,i u podsmehu sam prva....
Zašto ste tako okrutni prema generacijama od '94 pa na ovamo...mada, donekle razumem jer ne mogu da gledam tu moju 95-tu generaciju uopšte,nezainteresovani su skroz.Pročitam knjigu,oni se smeju,izložim svoj daleko drugačiji muzički ukus,oni se smeju,kupim strip,oni crkavaju od smeha.Hoće,a ne mogu,da budu odrasli i kul.To je problem s ovim generacijama.Ne odrastaju postepeno,nego odjenom. Pogotovu me nervira kad me neko upozna,odmah pita jel imas fejs ili msn,a kad se prevarim pa izadjem u grad,medj fensere i hip hopere,to izgleda ovako:sede svako na svoju stolicu u mek donaldsu,svako bulji u svoj mobilni,naravno,kuca komentare na fejsu,neki koji su ugrabili mesta za kompom takodje na fejsu,i dogovaraju se kako ce kad odu kuci da se nadju na fejsu ili msn-u....sta god....Uopste ne razumem taj nacin "druzenja",al ajde,ko me pa pita... :/

p.s. šta je volfenštajn?

Kroz iste stvari sam i ja prolazio kad sam bio tvojih godina, samo sto u tim godinama nijesam bio pametan kao ti i nastavio da furam svoj fazon vec sam svoju licnost skrivao od druih kako bi se uklopio u sredinu u koju sam tada smatrao kul zbog toga sto je tamo vecina, pa da ne budem uljez.

Lijepo je procitati knjigu, kakvu bilo, jer korisno je zbog dikcije, a fenseri koji pisu retardirane statuse po facebook-u, koji su nazalost vecina, i koji su navodno fensi i kul su prica za sebe. Svidja mi se sto razmisljas svojom glavom, i to ce vrijeme pokazati da je ispravno.

Kroz iste stvari sam i ja prolazio kad sam bio tvojih godina, samo sto u tim godinama nijesam bio pametan kao ti i nastavio da furam svoj fazon vec sam svoju licnost skrivao od druih kako bi se uklopio u sredinu u koju sam tada smatrao kul zbog toga sto je tamo vecina, pa da ne budem uljez.

Lijepo je procitati knjigu, kakvu bilo, jer korisno je zbog dikcije, a fenseri koji pisu retardirane statuse po facebook-u, koji su nazalost vecina, i koji su navodno fensi i kul su prica za sebe. Svidja mi se sto razmisljas svojom glavom, i to ce vrijeme pokazati da je ispravno.
:hvala::hvala: a to vreme bi trebalo da pocne malo brze da prolazi....z:hm:z:)

svakog dana u svakome pogledu sve vise napredujem z:D

mene boli realno racku da li neko nazaduje ili napreduje gledam sebe al generalno svaka generiacija kaze za slededju da je gora i ima istine u tome al sve je to kao sto neko rece zbpg napredaka tehnologije i klinci jako brzo zazrevaju danas i sve im je dostupno za razliku od starijih generacija.... i mojne mudrujete previse na temi kao da ste popili svu pamet ovog sveta pa su ovi klinci koji vise na face-u,pikaju wow i kHaraju se sa 14 god idioti a vi neke moralne velicine z:poz:

ae f u c k off ubio sam se od votke z mafijo

i cemu toliki akcenat na citanju?
imam utisak da vi smatrate da covek ne moze da postane covek ukoliko ne procita 1000 knjiga odredjenog sadrzaja
vazno je znati da procenis situaciju u kojoj se nalazis,videti kako da najmudrije postupis,i sto je najvaznije da ucis,neprestano ucis iz novih iskustava
neko to radi preko knjige,neko radi u kontaktu sa drugim ljudima,nekona neki 3. nacin
ja pokusavam da sklopim oba
krajnji rezultat je vazan
ako neko ko nije procitao nijednu knjigu,a ispadne bolji i mudriji covek od ovih koji toliko stavljaju akcenat na ciotanje,ja bih tada ipak stavila prst na celo

svakog dana u svakome pogledu sve vise napredujem z:D

mene boli realno racku da li neko nazaduje ili napreduje gledam sebe al generalno svaka generiacija kaze za slededju da je gora i ima istine u tome al sve je to kao sto neko rece zbpg napredaka tehnologije i klinci jako brzo zazrevaju danas i sve im je dostupno za razliku od starijih generacija.... i mojne mudrujete previse na temi kao da ste popili svu pamet ovog sveta pa su ovi klinci koji vise na face-u,pikaju wow i kHaraju se sa 14 god idioti a vi neke moralne velicine z:poz:

ae f u c k off ubio sam se od votke z mafijo

au koliko mi je bilo dobro kada sam u 5h ujutru pisao ovo a malo je failo da bacim peglu na tastaturu :sad2:

od kada sam procitao da je alhohol stetan vise ne citam :P

e meni je tako veselo svaku noć kad pišem ovde... pa još kad nadjem nesto pose xy vremena... misim tačno realno preseravanje vespredmetno šta je napredak šta nazadak drž ne daj.... samo tu su dve stvari: pod 1 - opša utopija u ovoj zemlji što je činica i pod 2 - svako dok gleda svoj napredak i svoj život svakom će biti lepo... samo ono da ne tonemo i ne stagniramo u mestu neko duže vreme..........

-kako nazaduju?
-ja sam 30 osoba
-interesujem se za mnogo više od 3-4 stvari
-muzicki ukus:think: ako mislis da su iron maiden, rammstein itd. muzika koju slušaju svi mladi- onda sam ja mlad(hocu da kazem da ja jedini to slusam)
-kum i scarface nisu cest izbor moje, starije i mlađe generacije
-ja znam ko je fridrih nice
-kakav klub?
-ja smatram da je hari poter nesto najsmesnije sto je izmisljeno
-jos nisam citao majstor i margarita
-prezentovao sam moje misljenje
-sta razlog?
-pozdrav(nisam tipican da pisem pozz)

Je l' se ti nesto salis s nama?
Razmisljam da li o svakom dokazu tvoje razlicitosti i originalnosti ili uopsteno..
'ajde..
Mislis da si jedinstven sto slusas ironmaiden i da te to cini boljim od nekog drugog sa razlicitim muzickim ukusom?onda si ogranicen i varas se..(i osecam da nosis majcu sa istoimenim bendom)
UUuuu, znas ko je Fridrih Nice, ma nemoj!nisi ti za sprdnju.c,c,c.
Uzgred tnx za prosvetljenje oko pozdrava..

I sta te ono bese cini drugacijim od nekog klinca koji mislis da je drugaciji, ispred svojih vrsnjaka?Ovi s maskama su jos gori.;)
Buntovnici bez razloga..
z:p

Back