Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Srećna sam što osećam da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,i u podsmehu sam prva....
Zašto ste tako okrutni prema generacijama od '94 pa na ovamo...mada, donekle razumem jer ne mogu da gledam tu moju 95-tu generaciju uopšte,nezainteresovani su skroz.Pročitam knjigu,oni se smeju,izložim svoj daleko drugačiji muzički ukus,oni se smeju,kupim strip,oni crkavaju od smeha.Hoće,a ne mogu,da budu odrasli i kul.To je problem s ovim generacijama.Ne odrastaju postepeno,nego odjenom. Pogotovu me nervira kad me neko upozna,odmah pita jel imas fejs ili msn,a kad se prevarim pa izadjem u grad,medj fensere i hip hopere,to izgleda ovako:sede svako na svoju stolicu u mek donaldsu,svako bulji u svoj mobilni,naravno,kuca komentare na fejsu,neki koji su ugrabili mesta za kompom takodje na fejsu,i dogovaraju se kako ce kad odu kuci da se nadju na fejsu ili msn-u....sta god....Uopste ne razumem taj nacin "druzenja",al ajde,ko me pa pita... :/
p.s. šta je volfenštajn?
Kroz iste stvari sam i ja prolazio kad sam bio tvojih godina, samo sto u tim godinama nijesam bio pametan kao ti i nastavio da furam svoj fazon vec sam svoju licnost skrivao od druih kako bi se uklopio u sredinu u koju sam tada smatrao kul zbog toga sto je tamo vecina, pa da ne budem uljez.
Lijepo je procitati knjigu, kakvu bilo, jer korisno je zbog dikcije, a fenseri koji pisu retardirane statuse po facebook-u, koji su nazalost vecina, i koji su navodno fensi i kul su prica za sebe. Svidja mi se sto razmisljas svojom glavom, i to ce vrijeme pokazati da je ispravno.