Navijate li za klubove bivse nam drzave u Europi!

Који оде у стечај.:bye:

Što samo na prvi pogled deluje kao loša vest. Grad Split je u pravu što neće na sebe da preuzme obaveze Hajduka.
Država treba da potpomaže samo reprezentacije, a posebno one koji idu na medalju na OI. Klupski fudbal treba da se snalazi kako ume i spadne na onaj nivo na kom objektivno može da bude u ovim zemljama kojima preti ekonomska katastrofa. ;)

Evo da se i ja okusam u jednoj temi..molim moderatoricu da je ili izbrise ili stavi na adekvatno mjesto ako ovdje ne valja..

Dakle,mene zanima navijate li za klubove sa ovih prostora tj bivse nam zajednicke drzave kada igraju u europi??Evo ja naprimjer,svim srcem navijam kada Zvezda,Partizan i ostali vasi predstavnici igraju u europi i strepim nad njihovim rezultatom..nikad necu zaboraviti kako sam navijao za Partizan u onoj utakmici sa Newcastlom kada su izborili ligu prvaka..i isto cu danas navijati za Vojvodinu i Crvenu Zvezdu istim zarom kao i za Hajduk i Slaven Belupo..
nazalost,ne. uglavnom navijam protiv jer su to uglavnom lige,direktni konkurenti Jelen ligi za mesta u Evropeani.

Back