Navijacko sujeverje

Poruka
18.634
Diskutujuci na jednom drugom forumu, pade mi na pamet zanimljiva tema.
Naime, imate li neke rituale, neke obicaje pred tekmu vaseg kluba? :D
Ja sam recimo prosle godine, kad je Partizan usao u LS protiv Anderlehta, nosio ovu majicu tokom prenosa

VELIKA%20FKP.jpg

I planiram da je obucem u sredu ponovo, kad budemo igrali protiv Genka :mrgreen:

Ja kad god gledam tekmu u jednom kafiću, uvijek moj tim izgubi... po nesreći, moje društvo se tu skuplja... pa sam tako tu gledao polufinale sa Turcima u košarci, sve derbije u posljednje 3-4 godine osim jednog... Šta mislite kojeg?! pa da, revanša polufinala kupa od prošle sezone... Čak sam tu gledao i Novaka protiv Federera na Rolan Garosu...

E pa nema više... skupili se ovi moji prošle sedmice da gledaju Zvezdu protiv Letonaca tu... i ja dođem i otjeram ih... pređemo u drugi kafić... mada jedva su se pomjerili... smiju se, kažu šta si sujevjeran i slično... ali ko ne bi bio?

Poslednja izmena:
Нпр.
Кад противнички тим изводи пенал окрећем дупе.
То сам радио и против Андерлехта тако да можете да захвалите мом дупету што смо прошли.
Свих 90 минута стојим.
Такође морам да једем 2 мин пре почетка утакмице.

Нпр.
Кад противнички тим изводи пенал окрећем дупе.
То сам радио и против Андерлехта тако да можете да захвалите мом дупету што смо прошли.
Свих 90 минута стојим.
Такође морам да једем 2 мин пре почетка утакмице.

Koji si ti kralj :hahaha:

Ја када одем на утакмицу са другаром кога знам од првог разреда основне школе,Звезда ОБАВЕЗНО изгуби!
Ниједну једину победу нисам доживео када смо ишли заједно...
Не знам мајку му да ли да кренемо на југ заједно...:lol:

Ја када одем на утакмицу са другаром кога знам од првог разреда основне школе,Звезда ОБАВЕЗНО изгуби!
Ниједну једину победу нисам доживео када смо ишли заједно...
Не знам мајку му да ли да кренемо на југ заједно...:lol:

Idi sad s Genkom na jug pa ako grobari izgube... svaki derbi ti među njih...:)

Ja ne smem da vam kazem za moje sujeverje. Naci cete mi adresu :) U poslednjih desetak godina, kad god sam isao na utakmicu (a idem samo na kvalifikacije za LE i LS), obavezno smo ispadali. Poslednji put je to bilo protiv Apoela. Sad idem na Genk :)

Inace, kao klinac sam nosio Ilicev dres iz prve njegove sezone u prvom timu, pa sve do pre 5 godina :)

Ja ne smem da vam kazem za moje sujeverje. Naci cete mi adresu :) U poslednjih desetak godina, kad god sam isao na utakmicu (a idem samo na kvalifikacije za LE i LS), obavezno smo ispadali. Poslednji put je to bilo protiv Apoela. Sad idem na Genk :)

Inace, kao klinac sam nosio Ilicev dres iz prve njegove sezone u prvom timu, pa sve do pre 5 godina :)

Nista, onda preprodaj kartu :mrgreen:
Salim se ;)
Mozda ti je sudjeno da na tekmi sa Genkom razbijes bad tradition :per:

Back