Navijači Zvezde napali Duška Tošića i Jelenu Karleušu

Браво царе за болдовани део ! Ја сам једном приликом физички нападнут (не од Звездних, већ од навијача другог клуба) само зато што сам се шетао градом са обележјима једне Партизанове навијачке екипе. Нити сам певао песме, нити сам вређао икога, једноставно та црно-бела боја је била "довољан" повод некоме да ме удари.
Не бих желео никоме да то преживљава !
pa kad bi znao sta znaci nosenje majice jedne navijacke grupe onda ne bi to pisao. Ti ako nosis majicu navijacke grupe moras biti svestan da postoji mogucnost da zbog toga budes napadnut i to ne samo u Srbiji.

Ja bi te zamolio da odes npr u delove Milana ili Rima sa majicom navijacke grupe Lacija ili Intera ili ne daj Boze da odes u Pariz sa navijackim obelezjem Marseja,mozda da odes u Zagreb sa navijackim obelezjem hajduka? ili ne daj Boze jos gore u Argentinu sa navijackim obelezjem rivera? ili da se mozda sepuris u Londonu u navijackom obelezju navijaca Celzija?mozda u Bilbau sa navijackim obelezjem npr barse? A tek da odes u Atinu recimo u navijackom obelezju Paoka ili u Solun u obelezju Olimpijakosa? o poljskoj,ceskoj,rusiji...da ne pisem.

za 80% slucajeva i tih pomenutih gradova da prodjes sa udarcem bio bi presrecan covek,ali presrecan.

,ne znam sto bi uopste nosio majicu bilo koje navijacke grupe ako npr nisi u njoj ili ako nemas pojma sta to predstavlja.

Poslednja izmena:
Drugo kakve veze ima pogorsavanje odnosa sa navijacima time sto su dvoje troje likova naleteli na Tosica u 3h nocu?

Ima veze...itekako.
Ja znam da se vi volite praviti nevini i naivni, ali te priče možete prodati samo nekom ko je sisao vesla.
Nisu to bila neka "trojica likova", već tri navijača Zvezde.
Sad kad bi Tošić udario u dreku, a Lukić osudio taj napad (bio on verbalni ili fizički), sigurno bi pogoršao odnose sa navijačima koje on strasno neguje.
Ovako...Lukić je rekao Tošiću da ne talasa, da minimalizuje svu priču zarad "opšteg dobra".

Drago mi je sto mnogo vise ljudi i to pogotovo starijih ljudi,vise ne piju te propagandna pica koja im policija i ovaj rezim servira i da si ti,vi kako god u sve vecoj manjini.

Vi očigledno živite u nekom svom svetu.:roll:
Ne znam šta bi ti drugo rekao.

tri navijaca Zvezde.a zvezda ima 4 miliona navijaca.i?

Ovo ne zivim veruj mi u nekom svom svetu,vidim ocima,slusam ljude i ja se pozitivno iznenadjujem.
Koliko god navijace preko medija satanizovali,pricali neke price vraca se ono vreme da dok vlast je protiv ko i sloba sto je radio,narod obican narod sve vise uprkos medijskim manipulacijama staje na njihovu stranu.

I jako je simptomaticno da covek koji veruje iskljucivo medijima i to ono sto oni objavljuju a sto odgovara nekom njegovom stavu dok za druge stvari ni ne zeli da zna da postoje,da meni kaze da zivim u nekom svom svetu,ali ajde...Povlacim se iz diskusije,poz.

Poslednja izmena:
tri navijaca Zvezde.a zvezda ima 4 miliona navijaca.i?

Ovo ne zivim veruj mi u nekom svom svetu,vidim ocima,slusam ljude i ja se pozitivno iznenadjujem.
Koliko god navijace preko medija satanizovali,pricali neke price vraca se ono vreme da dok vlast je protiv ko i sloba sto je radio,narod obican narod sve vise uprkos medijskim manipulacijama staje na njihovu stranu.

To je zato što se krećeš u takvom okruženju.:lol:

U principu, vaše budalaštine i ispade mogu da pravdaju samo vaši roditelji i oni slični vama.
Ogromna većina stanovništva u Srbiji vas doživljava kao ološ i huligane u pravom smislu reči, koji nemaju pametnija posla u životu .nego razbijati inventar i nečije glave iz samo vama "opravdanih" razloga.
Prosečan normalan čovek u Srbiji ništa pametno i pozitivno ne vidi u vašim "akcijama" niti zna razlog vašeg divljanja, ni vaše ciljeve, ni vaše ideje...
Vi u stvari i nemate nikakve ideje, jer ste u suštini politički i ideološki nedefinisana, nehomogena skupina adoloscenata koja ekstazu doživljava kad se nadje u većoj grupi "istomišljenika".

Pa ne znam,problem je sto si primoran da vidis samo jednu tacku cele price. Recimo ne mozes da vidis da su Delije same organizovale preko 5 koncerata humanitarnog karaktera,da su pripadnici Delija osnovali razne organizacije humanitarnog karaktera za pomoc ugrozenim Srbima,da su pa isto te Delije ucestvovale i dobijale razlicite nagrade za razne poduhvate od onih istih koji ih sad satanizuju jer znaju da mogu proci kao sto su oni pre njih...*** naravno to neces moci naci tamo gde trazis informacije jer se ipak kose sa onim sto rezim hoce da predstavi,te nije bas dobro da se to pojavljuje u medijima. Da se razuemmo ovo nije hvaljenje nego samo cinjenice.

Ne pricam ti ja o roditeljima,pricam o mnogima drugima,za koje ni u ludilu ne bi rekao da ce imati takve stavove,ali opet ja zivim u svom svetu,pa je verovatno do toga.

Pa ne znam,problem je sto si primoran da vidis samo jednu tacku cele price. Recimo ne mozes da vidis da su Delije same organizovale preko 5 koncerata humanitarnog karaktera,da su pripadnici Delija osnovali razne organizacije humanitarnog karaktera za pomoc ugrozenim Srbima,da su pa isto te Delije ucestvovale i dobijale razlicite nagrade za razne poduhvate od onih istih koji ih sad satanizuju jer znaju da mogu proci kao sto su oni pre njih...*** naravno to neces moci naci tamo gde trazis informacije jer se ipak kose sa onim sto rezim hoce da predstavi,te nije bas dobro da se to pojavljuje u medijima. Da se razuemmo ovo nije hvaljenje nego samo cinjenice.

Ne pricam ti ja o roditeljima,pricam o mnogima drugima,za koje ni u ludilu ne bi rekao da ce imati takve stavove,ali opet ja zivim u svom svetu,pa je verovatno do toga.

Kao prvo, znam ja za sve te akcije navijača Crvene Zvezde. Ajd recimo da je to lepo...mada niko sa sigornošću ne može da tvrdi gde zaista završavaju prikupljena sredstva. Jel nekad neko podneo izveštaj o tome?
Narod je nažalost vrlo rezervisan prema tim humanitarnim akcijama...sa razlogom.
Kad se ne može verovati Katarini Rebrači, zašto bi se verovalo nekom navijačkom pokretu čijipripadnici ni izbliza ne deluju tako krotko i pitomo.

Kao drugo, meni sve to liči na neko samoreklamerstvo...daj bože da nisam u pravu, ali tako mi deluje. Promocija patriotizma i humanosti u medijima.

Kao treće, imam neku rodbinu dole u Kosovskoj Mitrovici i znam da Delije nisu ostavili neki poseban utisak na njih prilikom prethodnih poseta. Koliko se sećam, jednom ih je razhurila grupica Albanaca.

Kao četvrto, meni je dovoljno da vidim kakvi likovi čine srž te navijačke grupe...pa da kažem "Daleko vam lepa kuća".

Navodi pojedinih medija da su prvotimac Crvene zvezde Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša napadnuti noćas oko dva sata posle ponoći na Bežanijskoj kosi nisu tačni, izjavio je za Blicsport.rs portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

Prema pomenutim navodima manja grupa navijača Zvezde zamerila je Tošiću na igri u večitom derbiju u kome je Partizan kao gost pobedio sa 1:0, a posle njegovog odgovora usledila je "besna reakcija tokom koje je bračni par zasut kamenicama, a njihova kola išarana auto-lakom". To, međutim, nije tačno tvrdi Nikolovski.

"Nikakav napad kamenicama niti šaranje sprejom nije se desilo. U pitanju su, koliko smo saznali, momci iz kraja koji su Dušku Tošiću rekli da nema nikakvog smisla da se igrači ne zalažu na utakmici takvog značaja, a da pritom imaju bezrezervnu podršku sa tribina čitave sezone. On je prihvatio kritiku, rekao da se igrači trude koliko mogu, ali da su i sami svesni da su bili ispod svih očekivanja u derbiju. To čak nije bila ni svađa, već jedna klasična verbalna komunikacija. Nikakav napad se nije desio, ponajmanje ne kamenicama", rekao je Nikolovski za Blicsport.rs.

Navodi pojedinih medija da su prvotimac Crvene zvezde Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša napadnuti noćas oko dva sata posle ponoći na Bežanijskoj kosi nisu tačni, izjavio je za Blicsport.rs portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

Prema pomenutim navodima manja grupa navijača Zvezde zamerila je Tošiću na igri u večitom derbiju u kome je Partizan kao gost pobedio sa 1:0, a posle njegovog odgovora usledila je "besna reakcija tokom koje je bračni par zasut kamenicama, a njihova kola išarana auto-lakom". To, međutim, nije tačno tvrdi Nikolovski.

"Nikakav napad kamenicama niti šaranje sprejom nije se desilo. U pitanju su, koliko smo saznali, momci iz kraja koji su Dušku Tošiću rekli da nema nikakvog smisla da se igrači ne zalažu na utakmici takvog značaja, a da pritom imaju bezrezervnu podršku sa tribina čitave sezone. On je prihvatio kritiku, rekao da se igrači trude koliko mogu, ali da su i sami svesni da su bili ispod svih očekivanja u derbiju. To čak nije bila ni svađa, već jedna klasična verbalna komunikacija. Nikakav napad se nije desio, ponajmanje ne kamenicama", rekao je Nikolovski za Blicsport.rs.

:rotf:

Kao što već rekoh...na drugom topiku....sve se nešto bojim da je razgovor baš ovako izgledao.

Kao prvo, znam ja za sve te akcije navijača Crvene Zvezde. Ajd recimo da je to lepo...mada niko sa sigornošću ne može da tvrdi gde zaista završavaju prikupljena sredstva. Jel nekad neko podneo izveštaj o tome?
Narod je nažalost vrlo rezervisan prema tim humanitarnim akcijama...sa razlogom.
Kad se ne može verovati Katarini Rebrači, zašto bi se verovalo nekom navijačkom pokretu čijipripadnici ni izbliza ne deluju tako krotko i pitomo.

Kao drugo, meni sve to liči na neko samoreklamerstvo...daj bože da nisam u pravu, ali tako mi deluje. Promocija patriotizma i humanosti u medijima.

Kao treće, imam neku rodbinu dole u Kosovskoj Mitrovici i znam da Delije nisu ostavili neki poseban utisak na njih prilikom prethodnih poseta. Koliko se sećam, jednom ih je razhurila grupica Albanaca.

Kao četvrto, meni je dovoljno da vidim kakvi likovi čine srž te navijačke grupe...pa da kažem "Daleko vam lepa kuća".

Majku mu ...ako nesto traje desetine godina nemoguce je da se ne otkrije ako neke malverzacije postoje. Humanitarne akcije navijacke grupe Delije Sever potpomazu i crkva i mnoga udruzenja gradjana koja ni nemaju veze sa navijacima. Ako crkva i vladike daju blagoslov za sve te akcije,imas tone slika,snimaka,kad se nosi pomoc narodu,o cemu majke ti pricas? zanemari crkvu ocigledno si u92,ds,ldp aktivista to je vise za one ljude koji to postuju napisano.

eto sta je problem vas te neke druge Srbije,Srbije koja treba da se saginje za sve,to sto i ovako nesto cistom iako nemate nijednu jedinu ali nijednu jedinu mogucnost da nadjete zamerku,opet se trudite da obesmislite.
O kakvom ti crnom reklamiraju pises? pa jel igde objavljivano u nekoj vecoj meri sta delije organizuju i rade i kako pomazu narod? naravno da nije,niti moze jer ko sto rekoh to nije po duhu danasnjih dana,jer su navijaci fasisti,ubice,nacisti i tacka!

Ovo trece ne znam o cemu pricas opet i kakve to veze ima jedno sa drugim??? nidje veze.

Kad citam ovakve vase poruke,drago mi je sto pripadam tom miljeu jer znam da je ispravniji jedno 150 puta. Ali stvarno strasno,stidi se takvih stavova i takvih razmisljanja...em prvo si jako neinformisan jer su tebi nove informacije od pre 2 godine,em si drugo jako bezobrazan jer nastavljas i potenciras pricu o necemu o cemu nemas blage veze.

Poslednja izmena:
Majku mu ...ako nesto traje desetine godina nemoguce je da se ne otkrije ako neke malverzacije postoje. Humanitarne akcije navijacke grupe Delije Sever potpomazu i crkva i mnoga udruzenja gradjana koja ni nemaju veze sa navijacima. Ako crkva i vladike daju blagoslov za sve te akcije,imas tone slika,snimaka,kad se nosi pomoc narodu,o cemu majke ti pricas? zanemari crkvu ocigledno si u92,ds,ldp aktivista to je vise za one ljude koji to postuju napisano.

eto sta je problem vas te neke druge Srbije,Srbije koja treba da se saginje za sve,to sto i ovako nesto cistom iako nemate nijednu jedinu ali nijednu jedinu mogucnost da nadjete zamerku,opet se trudite da obesmislite.
O kakvom ti crnom reklamiraju pises? pa jel igde objavljivano u nekoj vecoj meri sta delije organizuju i rade i kako pomazu narod? naravno da nije,niti moze jer ko sto rekoh to nije po duhu danasnjih dana,jer su navijaci fasisti,ubice,nacisti i tacka!

Ovo trece ne znam o cemu pricas opet i kakve to veze ima jedno sa drugim??? nidje veze.

Kad citam ovakve vase poruke,drago mi je sto pripadam tom miljeu jer znam da je ispravniji jedno 150 puta.

Gde je izveštaj koliko je novca prikupljeno u poslednjoj akciji sa onog humanitarnog koncerta?
Gde su dokazi da je sva prikupljena pomoć otišla onima kojima je namenjeno?
Možešli se zakleti da neko nije zavukao ruku i posegao malo za sebe?

Ja se izvinjavam što tim ljudima ne verujem.
Ne verujem ni crkvenim vladikama koje pominješ pošto znam kako neki velikomučenici iz crkvenog okruženja žive.
A vidimo da ni pojedincima sa tribina nije loše.

prikupljeno je 4.2 miliona dinara,ima tacno u glavu koliko je prodato karata,dakle sve je transparentno,veci deo ako ne i sve ide za pomoc besplatnim narodnim kuhinjama na Kosmetu koji su pred zatvaranjem bili.Dokaz potrazi kod ljudi koji su tu pomoc i dobili,jer ja i da ti kazem nesto konkretnije ili bilo ko drugi recices naravno,lazete.

Poslednja izmena:
prikupljeno je 4.2 miliona dinara,ima tacno u glavu koliko je prodato karata,dakle sve je transparentno,veci deo ako ne i sve ide za pomoc besplatnim narodnim kuhinjama na Kosmetu koji su pred zatvaranjem bili.Dokaz potrazi kod ljudi koji su tu pomoc i dobili,jer ja i da ti kazem nesto konkretnije ili bilo ko drugi recices naravno,lazete.

Šta znači to "veći deo, ako ne i sve..."????
Znači, ne znaš ni ti koliko je uopšte sredstava preusmereno na Komset, niti je iko video uplatnice.

A vidimo da Ica Bogdanov vozi Seat Alteu...da je Marku Vučkoviću nedavno oduzet BMW džip.
Sve poštena omladina bez dana radnog staža.

Zato sto mislim da jedan manji deo ide za pomoc tj kao direktna novcana pomoc najugrozenijim ljudima a vecina para ide za narodne kuhinje odnosno obezbedjivanje sredstava za njih,hrane,brasna...

Sve je preusmereno na Kosmet... Jel ti mislis da postoje neke malverzacije,ajde cak i da ne verujes u iskrenost i ispravnost ljudi koji to organizuju,ali eto recimo neko zavuce ruku u dzak para,da li ti mislis da vlast i rezim to ne bi jedva docekali??? alo bre

Ja zaista ne verujem medijima o tom Ici su pricali prvo jednu pricu,onda drugu,pa trecu,pa su cak pricali da je on priznao da mu je neko platio da ode u djenovu,znaci medijske manipulacije i gluposti,ako ti verujes svemu sto se pise u medijima,onda *** buraz...

Inace tribina tj Sever prima 13000 ljudi,od toga tvrdo jezgro navijaca cini sigurno preko 8.000 ljudi,dakle koji su pa svaku utakmicu tu. Medju tih 8.000 ljudi imas od kriminalaca do doktora,pravnika,imas od beskucnika do burzujcina imas od ljudi iz ovog mesta do ljudi iz onog mesta...ali su tu svi na marakani na severu ili na gostovanju zbog jednog jedinog cilja. Ja sam na tom severu 10 godina i naslusao sam se prica od toga da tu ljude vrbuju za gangove,do toga da se tu klinci navlace na drogu kao vodje im daju pa posle kad ih navuku prodaju im,do toga da se ne znam sta radi tamo da se teraju ljudi da idu da kradu,obijaju,ubijaju...i to je apsolutna ali apsolutna glupost. Ja koji sam na toj tribini 10 godina,ja koji studiram,koji nikad u zivotu nisam probao drogu bilo koje vrste...apsolutno tvrdim,da je verovati medijima po tom pitanju,ravno verovati u deda mraza,neko kasnije neko pre shvati da on ne postoji,pa tako ces i ti.

Poslednja izmena:

Back