Navijači Real Madrida: Kosovo je Srbija!

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
13688256791177.jpg

Pristalice Kraljevskog kluba tokom finala Kupa Kralja protiv Atletika razvile transparent podrške južnoj srpskoj pokrajini

U Madridu se ori: Kosovo je Srbija! Na meču finala Kupa Kralja između madridskih giganata Reala i Atletika, koji je gledala cela planeta, osvanuo je transparent: “Kosovo je Srbija!”

Transparent je razvijen na tribini sa najvatrenijim pristalicama Reala, odmah posle vodećeg gola Kraljevića koji je postigao Kristijano Ronaldo. Inače, Španija je jedna od zemalja koja albanskim separatistima nije priznala nasilno proglašenu nezavisnost južne srpske ppokrajine i ovom prilikom navijači Reala su napravili veliki gest podrške srpskom narodu na Kosmetu.
Da podsetimo, sličan transparent se u par navrata mogao videti na trbini sa najvatrenijim pristalicama Pari Sen Žermena.

http://www.mozzartsport.com/vesti/navijaci-real-madrida-kosovo-je-srbija

Poslednja izmena od moderatora:
Jel ovo Torente?:D
Iz kog dela filma je ova scena?(1, 2, 3, 4? kolko ih je već bilo)

Јесте, један једини, Торенте, навија за Атлетико.Мислим да је сцена из кеца или двојке, ти су непревазиђени.

Инспектор Торенте навија за Атлетико, самим тим и ја.

:super:

Очекујем да се данас на дербију развију транспаренти Баскија / Каталонија је Шпанија, Корзика је Француска !

Каква злоба избија овде,да нас Бог сачува.Заборављате да је такав гест солидарности видљив баш у земљама ЕУ и да он представља израз отпора према Четвртом Рајху чију благодет осећа све више света у тој глобалистичкој творевини.Не живе сви у свету чији медији имају унисону евроатланску агенду,као у Србији.:per:Њима су већ давно продали причу "да нема алтернативе" па им је јасно шта она доноси.

Каква злоба избија овде,да нас Бог сачува.Заборављате да је такав гест солидарности видљив баш у земљама ЕУ и да он представља израз отпора према Четвртом Рајху чију благодет осећа све више света у тој глобалистичкој творевини.Не живе сви у свету чији медији имају унисону евроатланску агенду,као у Србији.:per:Њима су већ давно продали причу "да нема алтернативе" па им је јасно шта она доноси.

:rotf: vidi ovog .... ajme meni već od jutra duvaš? :eek:

:hahaha1:

Back