Navijači Partizana pretukli policajca i njegovu sestru

Denacifikator88

Aktivan član
Poruka
1.590
Nezavisni sindikat policije saopštio je da su noćas u Beogradu navijači Partizana brutalno pretukli policajca i njegovu sestru.

Noćas oko 3 sata ujutru policijski službenik policijske brigade N.P. (27) u pratnji sestre vraćao se iz grada ka kući. U Železniku su, kao i većina mladih posle izlaska, otišli do kioska sa brzom hranom. Dok su stajali u redu naišla je grupa Partizanovih navijača koje N.P. poznaje i privatno (jer žive u istom delu grada)a i zbog njihovih navijačkih dejstava, saopštio je Sindikat.

U saopštenju se navodi da su navijači bili u vidnom i teškom alkoholisanom stanju.

- Primetili su policajca koji je u civilu stajao sa sestrom i počeli sa teškim uvredama ’’Šta je p..ko žandarska sad ćemo da ti j...mo majku’’. Njih šestorica su skočili i počeli da besomučno udaraju N.P. Jedan od navijača je nekoliko puta udario i njegovu sestru. Kada su završili N.P. i sestra su otišli su da potraže lekarsku pomoć - navodi Sindikat.

Nezavisni policijski sindikat Srbije najoštrije reaguje i podseća na to koliko puta do sada je zahtevao od sudstva dopunu, aktivno korišćenje i pooštravanje zakona o krivičnom delu napada na ovlašćeno službeno lice.

- Nezavisni policijski sindikat Srbije najoštrije osuđuje ovaj napad i poziva nadležne institucije da obrate pažnju na sve dopise i ukaze koje smo im poslali. Kazne u okviru zakona o krivičnom delu napada na ovlašćeno službeno lice moraju bidi drastično pooštrene, navodi Momčilo Vidojević, predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije.

Vidojević navodi i da sudije i dolazeći ministar i cela Vlada moraju da shvate da policajci nisu "glineni golubovi".

- Tek kada se preduzmu neophodni koraci, reguliše zakon i kada svi shvate da ne mogu da napadnu policajca doći će do stabilnosti u našoj zemlj i- navodi Vidojević i dodaje da je očigledno da se situacija otela kontroli do te mere da su se pojedini drznuli da dignu ruku i na sestre policijskih službenika.

http://www.blic.rs/Vesti/460857/Navijaci-Partizana-pretukli-policajca-i-njegovu-sestru

Bravo za policiju,tuzilastvo i vlast sto je pohapsila sve huligane i dilere.:mrgreen:

Uprava Partizana i navijači planiraju neredima da prekinu derbi

Uprava FK Partizan planira da preko navijača, pred sam početak današnjeg derbija ubaci i zapali veću količinu pirotehnike, kako se, zbog nereda utakmica ne bi održala. Ovu informaciju danas je dobila beogradska policija koja će zbog toga izvršiti pretres Upravne zgrade, igrača i stručnog štaba, ekskluzivno saznaje "Blic"

Dobili smo informaciju da zbog bodovne razlike, Uprava FK Partizan planira da preko navijača izdejstvuje prekid utakmice. Policija će zbog toga preduzeti sve neophodne mere. Izvšiće se kontrola zgrade stadiona u Humskoj, pretres igrača i pripadnika stručnog štaba, koji prema našim saznanjima, imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva na stadion - kažu u policiji.

Direkcija policije, beogradska policija i Žandarmerija maksimalno su angažovani na obezbeđenju javnog reda i mira, sa namerom da svi vinovnici koji planiraju nerede budu privedeni.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/46...-navijaci-planiraju-neredima-da-prekinu-derbi

Lepo mi kazemo da su huligani instrument drzave i mafije.

Meni izgleda da su juce svi mediji osuli paljbu po Partizanu, na celu sa Kurirom (u nastavku komentara Smece).
Juce je Smece pisalo da ce fudbaleri i treneri Partizana unositi baklje, da ce oni izazvati nerede i slicne nebuloze.
Na kraju, zna se da je bolji dobio derbi, a Smecu i ostalima ostaje samo da plasiraju ovakve patke.
Ako neko nekoga jeste tukao, zao mi je, ali ovaj progon nije fer ni korektan.
Setimo se samo koji haos su izazvali Zvezdini navijaci kada su prekinuli mec sa Italijom, pa ih niko kao takve nije oznacio.

Meni izgleda da su juce svi mediji osuli paljbu po Partizanu, na celu sa Kurirom (u nastavku komentara Smece).
Juce je Smece pisalo da ce fudbaleri i treneri Partizana unositi baklje, da ce oni izazvati nerede i slicne nebuloze.
Na kraju, zna se da je bolji dobio derbi, a Smecu i ostalima ostaje samo da plasiraju ovakve patke.
Setimo se samo koji haos su izazvali Zvezdini navijaci kada su prekinuli mec sa Italijom, pa ih niko kao takve nije oznacio.

E bas ovo sam i hteo da kazem. :ok: Bravo!

Ima istine,ali ovde govorimo o stoci koja voli sebe da zove "navijači"...a njima ne treba kurir ni progon da bi pravili sranja. To im je u opisu "posla".

Ima istine,ali ovde govorimo o stoci koja voli sebe da zove "navijači"...a njima ne treba kurir ni progon da bi pravili sranja. To im je u opisu "posla".

Ne ne, to je sve doslo iz kuce. Imam klinca koji se bavi sportom. Ti ne verujes sta su roditelji i kako navijaju :confused: To cujes sa tribine "udri, slomi ga, kidaj, grizi, uleti"... :dash: I sta da ocekujes sutra od tog klinca? Da dodje na utakmicu sa drugarima, lepo se provede, otpeva neku navijacku pesmicu i ode kuci? Ne, od tog klinca ocekujes bas to da bude stoka o kojoj pricas. E kad na to dodas Smece i ostale medije...
Ma nas fudbal je i onako otisao u "krasni" onog momenta kad su osnovani i Partizan i Zvezda ;)

Back