veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
Чуј лика, не иде како сам замислио... Важи, само цепај ти по свом.![]()
Sam si tako rekao, lomio bi ti, nego moraš tetki da nosiš lek

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чуј лика, не иде како сам замислио... Важи, само цепај ти по свом.![]()
Problem je što su oni koji vrše postrojavanje kriminalci, narkodileri i ubice i što postrojavanjem zastrašuju igrače i šalju poruku da može i nešto još gore da im se desi a da niko neće da reaguje, čim ne reaguje na postrojavanje.A šta je tačno problem u ovom postrojavanju?
Problem je što su oni koji vrše postrojavanje kriminalci, narkodileri i ubice i što postrojavanjem zastrašuju igrače i šalju poruku da može i nešto još gore da im se desi a da niko neće da reaguje, čim ne reaguje na postrojavanje.
Ако је било постројавање од стране тзв. навијача то и јесте проблем.A šta je tačno problem u ovom postrojavanju?
Ако је било постројавање од стране тзв. навијача то и јесте проблем.
O tome šta je nezalaganje i taljiganje po terenu odlučuje tročlana komisija u sledećem sastavu:Izgleda je ovde malo veći problem generalizacija svih navijača. Naravno da im se šalje poruka, a ako je budu ozbiljno shvatili, biće dobri momci i neće više nervirati svoje verne navijače nezalaganjem i taljiganjem po terenu![]()
O tome šta je nezalaganje i taljiganje po terenu odlučuje tročlana komisija u sledećem sastavu:
1) Gospodin Kimi (predsedavajući komisije)
2) Gospodin Prela i
3) Gospodin Vava
Sem što je vodio navijanje, imao je običaj da baš ovako postrojava igrače, ponižava kapitena skidanjem trake pred kamerama i dovlačenjem na konferenciju za novinare gde se dotični kleo da je ovaj super i da je to sve bio drugarski savet a ne pretnja ili ponižavanje.Ja ne mogu ni da počnem da opisujem koliko su ti likovi davna prošlost. Osim Kimija, čini mi se, pošto nisam grobar. Mada, šta je problem sa Kimijem? Taj lik je umeo da vodi navijanje, jeste pravi navijač i jeste iz te priče. Ne znam jesi li pratio, ali Velja Nevolja i ekipa su ciljali i Kimija...
Sem što je vodio navijanje, imao je običaj da baš ovako postrojava igrače, ponižava kapitena skidanjem trake pred kamerama i dovlačenjem na konferenciju za novinare gde se dotični kleo da je ovaj super i da je to sve bio drugarski savet a ne pretnja ili ponižavanje.
Dobro, ipak nismo najgori. U Kolumbiji i Meksiku je tek bilo svašta. Imamo mi fore još da dostignemo taj nivo.
ima i tamo huligana ali porodica mora da plati metak za streljanog pred utakmicuDa, i trebao je tako da radi. Svakako te stvari ne spadaju u kriminalne okvire, a sad što se neka nežna dušica nad njima zgražava, šta da joj radim. Neka se preseli u Kinu, tamo nema huligana.
Ima ljudi koji ne mogu da se pomire sa lošom igromSem što je vodio navijanje, imao je običaj da baš ovako postrojava igrače, ponižava kapitena skidanjem trake pred kamerama i dovlačenjem na konferenciju za novinare gde se dotični kleo da je ovaj super i da je to sve bio drugarski savet a ne pretnja ili ponižavanje.
Dobro, ipak nismo najgori. U Kolumbiji i Meksiku je tek bilo svašta. Imamo mi fore još da dostignemo taj nivo.
Ma hteli grupnu sliku ekipe.https://sportal.blic.rs/fudbal/srbi...-na-atletskoj-stazi-video/2022072321133080065
*navijaci * ponovo jasu
sramotno je sto se o5 ponavljaju nekadasnji dogadjaji
neke nove ekipe i klanovi nastavljaju zlodela nekadasnjih klanova
a drzava ...
![]()
И шта је у томе смешно?
ima i gore od lincovanja...da ih ubace na gej paraduJoš samo fali da ih linčuju.