Navijaci Crvene Zvezde kaisevima sibaju navijace Dinama iz Zagreba

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
184.243

Inace navijacima Dinama iz Zagreba je bio zabranjen ulazak na stadion . Navijaci Zvezde i Dinama su jos ranije zakazali tucu na neutralnom terenu u Atini zato je doslo do ove sorke u kojoj su Hrvati izvukli deblji kraj .

Ko sto vidimo demantuje se pisanje hrvatskih medija da su u tuci korisceni nozevi, vec se vidi da su iskljucivo koriscene pesnice i "rekviziti" poput kaiseva/opasaca.

Inace u tuci su sa srpske strane ucestvovali Srbi iz Krajine.

jos jedan snimak sa strane.

- - - - - - - - - -

Doduše, vidim 2 zgažena hrvosa i 15 Delija okolo....

Ali ako. I Napad na Srpsku Krajinu je izveden u odnosu 10:1 , tako da je sve ok

pa tuca je bila odprilike sa istim brojkama na obe strane 100 vs 100

Ovo sto vidimo na snimku suzarobljenici tj pali na bojistu .... Ekipa iz Zagreba ih je ostavila na bojisnici i pobegla glavom bez obzira.

- - - - - - - - - -

Mladost - ludost.

I veliki vodja A. Vucic je bio jedan od vodja navijaca Crvene Zvezde i , po licnom priznaju voleo je da se posiba sa ustasama u Zagrebu.

Proslo je njega - proci ce i njih.

Delije i Grci su loodaci.
Pre par godina, uleteli su u grobarsko leglo (Železnik) i izgazili grobare za pamćenje.

Grobari taj dan organizovali roštilj. Skupili se svi "viđeni" grobari Železnika, cirkaju pivo i roštiljaju . U tom trenutku stiže svadbarska kolona . Kola okićena peškirima, cvećem..doduše nigde mlade ali ok..
Staje kolona pored grobara, izlaze iz prvih kola, pa drugih, trećih..iz 30 automobila sve muškarci neki i malo straNJskog izgleda. Čudno malo ,a ?

Tek izlazi na kraju vođa navijača i razdere se "Vadi palice!! " i svi povade palice ispod sakoa i udri po grobarima . Skakutali su kao zečići po Železniku xexexe
Al dobro, bar im kućna apoteka nije bila daleko xe-xe-xe :lol:

Sta rade ljudi u zivotu, na sta trose vreme i zdravlje sunce ti *****...sa kakvim budalama delimo stvarnost...
Da se ne lazemo, ovakvih je pun svet, nebitno koja zemlja, koja nacionalnost...ima ih gde hoces.
Pazi ti, oni su otpilili 1000 km da bi se sibali sa jos nekim debilima koji su takodje otperjali soma kilometara...
Ozbiljni retardi.

Sta rade ljudi u zivotu, na sta trose vreme i zdravlje sunce ti *****...sa kakvim budalama delimo stvarnost...
Da se ne lazemo, ovakvih je pun svet, nebitno koja zemlja, koja nacionalnost...ima ih gde hoces.
Pazi ti, oni su otpilili 1000 km da bi se sibali sa jos nekim debilima koji su takodje otperjali soma kilometara...
Ozbiljni retardi.

Pa da ali oni tako vole, meni ( tebi ) ne prave štetu - molim lepo.

Šta su DOMAĆINI :D
išli preko 500Km da dočekaju goste :D

- - - - - - - - - -

i to je za neku pohvalu ? :bljak:

ajde ajde, sve to kilavo danas...
ranije u SFRJ bila prava omlatina

za utakmice tipa Crvena Zvezda - Dinamo Zagreb ili Partizan - Hajduk Split
išli samo najobdareniji

nisu to bile utakmice za običnog navijača ma kog pomenutog kluba

- - - - - - - - - -

jedino je problem što su i onda Hrvati bili pitchke
mi pošaljemo klipane od 20-30 godina oni šalju nejebe od 40-50 mahom sa psihijatrije

- - - - - - - - - -

ako ako, malo kaiša po dupetu neće nikom škodi
em cirkulacija
em vaspitno

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

išli samo najobdareniji

- - - - - - - - - -

mi popaljemo klipane od 20-30 godina oni šalju nejebe od 40-50

- - - - - - - - - -

em cirkulacija
em vaspitno

:lol:

sve su nas sibali kaisevima u pubertetu - zato smo porasli "OVOLIKI" i dobri smo ljudi danas :lol:

:lol:

sve su nas sibali kaisevima u pubertetu - zato smo porasli "OVOLIKI" i dobri smo ljudi danas :lol:

pa to sam ja i napisao maločas na Dom i Prodica, ne smeju moderne keve da repliciraju:

JA na Dom i Porodica

prethodna generacija je bila istraumirana seljačkim fizičkim vaspitanjem po sistemu batinama do odredjenog modela ponašanja
ova generacija ide direktno (sa mobilnim) u histeričnu debilizaciju robovskog egoizma
http://forum.krstarica.com/showthre...kompjutera?p=31342680&viewfull=1#post31342680

Pa da ali oni tako vole, meni ( tebi ) ne prave štetu - molim lepo.

Neka vole, niko im ne brani, kao ni meni da mislim o njima da su totalne budale.
A stetu mozda ne prave direktno ali indirektno...
Zar ne mislis da smo zbog ovakvih budala i ti i ja u svetu dozivljeni kao divljaci, zajebava nas ko stigne sa vizama i slobodama kretanja...tretiraju te bzvz.
Koliko su oni stete napravili po okolini, razbijenih kola, lokala, svega i svacega, kad dohvate da se peglaju negde po gradu...
Ja sam blizu Arene i mom ortaku su pre 4 godine razbili zadnje stalko i gepek ulubili, neko je ili zavrljacio nesto pa pogodio kola, ili je neko nekog zalemio na kola...
Lokalni kafic su jednom isprevrtali, iz obesti.
Sta da mislim o tim ljudima...

- - - - - - - - - -

Neka vole, niko im ne brani, kao ni meni da mislim o njima da su totalne budale.
Zar ne mislis da smo zbog ovakvih budala i ti i ja u svetu dozivljeni kao divljaci, zajebava nas ko stigne sa vizama i slobodama kretanja...tretiraju te bzvz.
Koliko su oni stete napravili po okolini, razbijenih kola, lokala, svega i svacega, kad dohvate da se peglaju negde po gradu...
Ja sam blizu Arene i mom ortaku su pre 4 godine razbili zadnje stalko i gepek ulubili, neko je ili zavrljacio nesto pa pogodio kola, ili je neko nekog zalemio na kola...

I da dodam druze, par puta je neko platio i glavom sto se nasao u neposrednoj blizini mesta makljaze.

Vučić: tukao sam se sa BBB

1328585176-11455.jpg

Aleksandar Vučić, budući potpredsednik Srpske napredne stranke, u intervjuu zagrebačkom listu Globus rekao je da se kao navijač Crvene zvezde tukao sa fanovima Dinama iz Zagreba 1990. godine. Bivši generalni sekretar Srpske radikalne stranke nikada nije krio ljubav prema Crvenoj zvezdi, ni to da je, iako jedan od najuspešnijih studenata Pravnog fakulteta, ujedno bio i mangup iz novobeogradskih blokova.

- Mene su svojevremeno u Zagrebu pritvarali kad sam dolazio na utakmice između Dinama i Crvene zvezde. Često sam se tukao, mislim da to znaju i vođe Bed blu bojsa. Teško da će ijedan od vođa BBB reći da sam kukavica. Znaju to Hasan, Šejtan i Sarma. Oni su bili vođe Dinamovih navijača zajedno sa Sandrom Kokanom - kazao je Aleksandar Vučić za zagrebački Globus.

Bivši radikal, danas naprednjak, pohvalio se i da mu je jedan od vođa Bed blu bojsa jednom prilikom spasao život.

- Sve vođe BBB sam dobro poznavao. Dugo godina sam se čuo s Hasanom. On mi je jednom u Pirovcu, mestu pored Šibenika, spasao život. Bilo je to uoči početka rata u Hrvatskoj, kad su svi oni bili protiv Srba, a ja, valjda, namerno govorio nešto što njima nije bilo po volji.

Aleksandar Vučić je s navijačima Crvene zvezde imao „šibanje“ sa Bed blu bojsima pre, tokom i posle meča Dinama i Crvene zvezde na Maksimiru 13. maja 1990. godine.

- Ima me na TV snimku. Bio sam među prvima koji su zauzeli gornji deo južne tribine. Tamo smo se nalazile mi, Delije. Jedna grupa Zvezdinih navijača bila je u donjem delu zapadne tribine, uglavnom Srbi iz Krajine - kazao je Vučić Hrvatima.

http://www.kurir.rs/vucic-tukao-sam-se-sa-bbb-clanak-11498

- - - - - - - - - -

I da dodam druze, par puta je neko platio i glavom sto se nasao u neposrednoj blizini mesta makljaze.

Zar ti ne znaš, .....kako te mamara ne nauči kevoprcu ispišani,
da je nekoliko miliona Srba platilo glavom samo zato što su blizu Rvata bili!!!!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

- - - - - - - - - -

išli samo najobdareniji

- - - - - - - - - -

mi pošaljemo klipane od 20-30 godina oni šalju nejebe od 40-50 mahom sa psihijatrije

- - - - - - - - - -

em cirkulacija
em vaspitno

Navijaci iz cele Jugoslavije su redovno dobijali batine od rudara u Zenici (FK Celik), koje uopste fudbal nije ni interesovao. Sede ljudi po kafanama i cirkaju rakiju, a onda im dodje neka bulumenta ko ovi sa snimka i kao hoce da se biju. Rudari ih oplave da ne mogu da dodju sebi narednih 6 meseci. To je najteze gostovanje za sve navijacke grupe u bivsoj zemlji! I ovi sa snimka, zvezdasi i dinamovci bi tako dobili po tamburi da bi jedni drugima donirali organe, A rudari bi i dalje cirkali po kafanama. Nijedna navijacka grupa nije smela da dodje u Zenicu a da ih ne stiti policija (u to vreme milicija).

Navijaci iz cele Jugoslavije su redovno dobijali batine od rudara u Zenici (FK Celik), koje uopste fudbal nije ni interesovao. Sede ljudi po kafanama i cirkaju rakiju, a onda im dodje neka bulumenta ko ovi sa snimka i kao hoce da se biju. Rudari ih oplave da ne mogu da dodju sebi narednih 6 meseci. To je najteze gostovanje za sve navijacke grupe u bivsoj zemlji! I ovi sa snimka, zvezdasi i dinamovci bi tako dobili po tamburi da bi jedni drugima donirali organe, A rudari bi i dalje cirkali po kafanama. Nijedna navijacka grupa nije smela da dodje u Zenicu a da ih ne stiti policija (u to vreme milicija).

Ne lopetaj, -Čelik- ti je bio povremeni prvoligaš, .....fenjeraš, ...ko je u Zenicu protiv njega dolazio navijati???
Možda poneka đevojka nekog fuzbalera, rođak il slučajni prolaznik,
to su može biti i krmeljivci iz kafića istrčavali da i' biju!!!!:per:

Back