Navijač Srbije flašom teško povrijedio svog reprezentativca

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije mu ništa...jak je on...to je žrtva prava...ne smeta njemu...zna da je bila namenjena nekom sa kockicama...

e taj rad, baš tako doslovce - sledeći put nek pazi pored koga je stao...
DO POSLEDNJEG BRAĆO!
113747480.gif

Ипак постоји понеки који је поштен и нормалан а тачно је да су велики део нацисти и хулигани и пуно њих подржава исте.Напаљене мајмуне треба полиција да одвали од батина,да се случајно опамете или ако то не ураде да постану инвалиди и физички.

Da postoje pošteni i časni ne bi svoje ukućane zapošljavali preko debelih veza što se naziva nepotizam a sam nepotizam stvara negativnu i neprirodnu selekciju kadrova koja ne teži ka boljem i kvalitetnijem te samim tim urušava privredni sistem.
To naravno dovodi do hiperinflacije koja rezultira ratovanjem sa susednim državama. Medjutim kako je NATO svuda okolo mi nećemo smeti da prdnemo tako da će jedino rešenje biti revolucija.

Što se napaljenih majmuna tiče njih je najviše u policiji - zaposlio rodjo ebo mu pas majku retardiranu. Odavno je policija mafija u uniformi.

Nazivati mladu i zdravu mušku osobu napaljenim majmunom u momentu kada mu biološki rade hormoni, interesuje se za ženke i odredjuje svoj rejting u društvu je s.ranje kroz gusto granje iz usta kvazi psihologa čija je misija uniformisano društvo. Kad bude bilo vreme da budemo dede tad će da budemo dede. I ti što mladost nazivaju napaljenim majmunima rado bi menjali svoje službene položaje i sve one plate uz stotinama hiljada samo da mogu da budu onako golobradi i sa spremom koja im iz ušiju štrca...

Dosta bre sa oim malogradjanštinama misoni ako si za boga čuo...

Poslednja izmena:
Том приликом му је и одстрањен бубрег.

Mislim da je bubreg stradao onom hrvatskom igracu, sto je zajedno sa Sesumom, branio saigraca od ciganstura.

Sto se ovog tice, jasno je da se kretenu motiv da uopste dodje na utakmicu bila Hrvatska, a ne Srbija. I sve je manje-vise bilo u redu na celom prvenstvu, dok se nije pojavila realna mogucnost da se sastanemo sa Hrvatima u polufinalu, da bi se onda pocelo sa stvaranjem izrazito nesportske atmosfere, sto je magnet za ovakve idiote.

Ma nemoj? To samo zato što je muško?!
A da je žena to uradila odmah bi take ko ti laprdale kako je sirota imala potrebu...

Kakvu vi bre ravnopravnost oćete? Sa kim? Sa muškarcima? Pa muško niko ništa ne pita...

Ја нисам феминисткиња и заболе ме и да је то жена урадила, за све иста казна

Dosta bre sa oim malogradjanštinama misoni ako si za boga čuo...
Tebi bi bila malograđanština da te neko zvekne flašom ili štanglom u glavu i izbije ti oko?Msm,slažem se da klinci treba negde da utroše višak energije ali takođe mislim da ne treba dati ni 5 para za život nekog klinca ako ugrožava druge.A ti nađi kompromis.

Poslednja izmena:

Back